![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KWIECIEŃ Trochę kosmetyków
Nieaktualne
Uwaga: ze względu na to, że studiuję w innym mieście, a większość rzeczy na wymianę jest w rodzinnym domu, mogę przez dłuższy czas nie móc podać dodatkowych informacji o jakiejś rzeczy. Wysyłki są możliwe z reguły raz w tygodniu. Małe wymiany również wchodzą w grę. Za niektóre rzeczy będę wybredna, część oddam nawet za jakieś przydatne drobiazgi Proszę o odpisywanie w moim wątku oraz o odpisywanie nawet, gdy nic u mnie was nie interesuje. Proszę o pisanie konkretnie, co was u mnie interesuje. Rzeczy wymienione/nieaktualne zaznaczam na szaro Rzeczy wystawiam też na innym portalu, więc mogą zniknąć Nie wszystkie rzeczy znajdują się na zdjęciach 1) Lakier Avon, raz użyty Lakier Lovely, bardzo dawno po terminie ważności, ale jest świeży, dorzucę do wymiany 2) Separator Avon, NOWY 3) Avon, Planet Spa, Rewitalizujący mus do ciała Chiński Żeń-szeń, użyty kilka razy, jest z 70-80% 4) Avon, Christian Lacroix, Ambre, 50ml, NOWE w folii, nie muszę wymieniać, więc najchętniej za inne perfumy lub coś ekstra 5) Ziaja, Liście manuka, Tonika zwężajacy pory na dzień/na noc, użyty kilka razy 6) Avon, Naturals, Uniwersalny balsam Wanilia, zużycie może 5-10% 7) Ziaja, Liście manuka, Pasta do głębokiego oczyszczania twarzy przeciw zaskórnikom, myślę, że została min. 1/3, ciężko określić - madziocha 8) Szminka Ultra Colour Bold, Avon, Coral Burst, NOWA 9) Nail Tek II Foundation, użyty 2-3 razy 10) Tusz do rzęs, Avon, Big & Daring, NOWY 11) La Roche Posay, Posthelios, Aksamitny żel nawilżający po opalaniu, NOWY 12) Avon, Nutra Effects, Nawilżający krem na dzień SPF 15, NOWY w folii 13) Avon, kredka do oczu z gąbeczką do rozcierania, kolor bronze sheen, użyta kilka razy, nietemperowana Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2015-05-17 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: KWIECIEŃ Trochę kosmetyków
Cos za
4) Avon, Christian Lacroix, Ambre, 50ml, NOWE w folii, nie muszę wymieniać, więc najchętniej za inne perfumy lub coś ekstra 5) Ziaja, Liście manuka, Tonika zwężajacy pory na dzień/na noc, użyty kilka razy I moze tusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
Avon, Christian Lacroix, Ambre
coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
To ja narazie podziekuje; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
8) Szminka Ultra Colour Bold, Avon, Coral Burst, NOWA 10) Tusz do rzęs, Avon, Big & Daring, NOWY 11) La Roche Posay, Posthelios, Aksamitny żel nawilżający po opalaniu, NOWY
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Avon, Christian Lacroix, Ambre, 50ml, NOWE w folii, nie muszę wymieniać, więc najchętniej za inne perfumy lub coś ekstra 6) Avon, Naturals, Uniwersalny balsam Wanilia, zużycie może 5-10% 10) Tusz do rzęs, Avon, Big & Daring, NOWY
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Przepraszam bardzo, ale nie mogę nigdzie znaleźć swojego postu, czyżbym Ci wcześniej nie odpisała? Jeżeli tak to bardzo przepraszam, ale nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko tylko perfumy Ambre.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że mieści, ale jeszcze się upewnię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Syduniu, poczytam jeszcze o zapachu i do jutra się odzywam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ciężko mi odpowiedzieć ile jest tych pocztówek, generalnie to taka dosyć spora kupka jak na zdjęciu widać, na oko kilkadziesiąt, myślę że z 40-50 ale to tak zupełnie strzelając. Jakbyś chciała dokładnie wiedzieć to muszę poprosić mamę żeby policzyła, bo tam są kartki, a ja mieszkam 300km dalej, więc daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się tylko Posthelios, ale to troszkę za mało za perfumy
![]() Może masz coś jeszcze poza wątkiem z balsamów, żeli, odżywek do włosów? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś za 11) La Roche Posay, Posthelios, Aksamitny żel nawilżający po opalaniu, NOWY?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
znalazłam tylko La Roche Posay, Posthelios
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok,a mialabys mozliwosc zmierzenia odwodu w pasie i w nogawce? Nie eiem czy 36 nie beda,za duze,ale jesli beda ok to mozemy sie wymienic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.