![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ciuchyM,buty38,chłopięce ciuchy i firmowe butki,książki,styczniowy mish-mash:-)
nieaktualne
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2016-03-04 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuchyM,buty38,chłopięce ciuchy i firmowe butki,książki,styczniowy mish-mash:-)
WYMIENIE PUZZLE DLA DZIECI, prosze pytac mam tego sporo
dokładam lampe uv do tipsów/zeli/manicure hybrydowego, uzyta 3 x, na gwarancji, bez timera, 9V szybko oddam Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-08-04 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuchyM,buty38,chłopięce ciuchy i firmowe butki,książki,styczniowy mish-mash:-)
Kosmetyki
rozjasniacz nowy delia Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-07-21 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
rozwazam wymianke jeansowej katanki BENETON, L, jest mi troche za duza, jedynie na mniejsza!
rozważam wymianke skórki w rozmiarze s na taka sama ale w rozmiarze M, moze ktos ma...prosze nie proponowac nic innego Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-04-15 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Buty damskie
kozaki, oficerki czarne, skóra, stan bdb-, mało noszone, ocieplane, na dosc waska stope, typowe 38 kalosze 37- raczej na inne 38 cudne, mało noszone muszkieterki, 39, wkładka jakies 25- za cos super dokładka: czarne sznurowane jazzówki 38, wkładka 24,5, stan db+ bo uzywane, Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-07-21 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Buty chłopięce, wszystkie marki BARTEK
wszystkie buty były uzytkowane przez jedno dziecko, z reguły jeden sezon lub mniej, rozmiary na fotkach nie bede szczegolnie wybredna chce sie szybko pozbyc bo zalegaja, jedynie pomarudze przy tych wysokich zimowych bo sa w stanie idealnym a kosztowały prawie 300 zł, reszte wydaje od reki za jakich ciuch Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-05-11 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
sukienka reporter, s/m, ramiaczka, z tyłu gołe plecy tylko wiazana, rewelacyjna
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-07-25 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
koszula w kratke s/m, mieniaca sie nitka
drapiezna cienka bluzeczka w zwierzecy w zore, lejacy dekolt łódka, cudna, M cienki nietoperz granatowy M szara tunika rekawy 3/4, s/m cienki szary półgolf z bufkami, M, małeL cienka fioletowa tunika M brazowa mgiełka kaphal, s/m granatowa koszula, elegancka S Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-02-15 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
golfik z bufkami, z tyłu zapinany na koralik, malutki, S
sportowa bluza japan, S/M żólty płaszczyk wiosenny orsay, 38 szara marynarka orsay 38 mały sweterek w paski S brazowa ocieplana kurtka green point, M cienbka koszula z brazowym kwiatopwym wzorem jeansowa katana z haftem i nitami, rozmiar L dokładka: top na fitness/siłownie Nike, z metki M ale to S, wbudowany staniczek, stan bdb Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-04-08 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kurtka geox, stan idealny, mozliwosc odpiecia rekawow i zrobienia kamizelki, oddychajaca, nieprzem,akająca, mam chyba do niej nawet metki, byla bardzo droga wiec za cos o podobnej wartosci
CIEPLUTKA BLUZA, Z OCIEPLACZEM, STAN BDB- granatowa wiatrówka NIKE lekko ocieplana wiatrówka CHICCO, jak nówka, była droga wiec pomarudze ![]() dokładam":granatowa, oryginalna kurteczka Adidas, na 110/116, stan bdb, lekko ocieplana , na jesień, wiosnę, za konkret Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-04-14 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
......................
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-06-14 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
chłopięce ciuchy, rozmiary 104-110
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-05-24 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
chłopiece bluzki c.d
koszule bardzo dobre gatunkowo, stan idealny, na ok 110 cm Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-01-23 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
kombinezon Chicco, rewelacyjny, typowo narciarski, nie przepuszcza wody, jest bardzo ciepły, jedyny feler to oderwany kawalek gumki przy zamku
![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-06-14 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zapraszam, watek bede uzupełniała jak tylko czas mi pozwoli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana wstawiam zdjęcia ubrań dla chłopca i w tym momencie rozładował się aparat resztę zrobiłam telefonem zaraz zgram i edytuję post mam jeszcze spodnie na 5-6 lat H&M jasne z cienkiego jeansu.
Bieżnika nie mogę odnalezc ![]()
sudokuholiczka literakomaniaczka Mój wątek wymiankowy zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733577 ![]() ![]() Edytowane przez agacio Czas edycji: 2014-01-09 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
i jeszcze
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za oficerki? Mam sporo książek z psychologii. Napisac tytuly jakie mam? Tylko to takie typowe psychologiczne jak Doskonałość Emocjonalna, Psychologia Społeczna, Freud, Cala prawda o kłamstwie, Mamo,tato kup mi, Psychologia perswazji itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a jaki masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
poczekam daj znać
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() czy ta torba z Twojego starego wątku jest jeszcze aktualna? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1307394472 jeśli tak to cos u mnie za nia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
chlopiece buty mnie nie interesuja, ewentualnie jakies ubrania na rozm. 98.
ale chetna jestem na krem biodermy i serum clareny jak najbardziej. micel tez kusi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zel do mycia mnie nie interesuje.
majbardziej zalezy mi na bioderma serum zluszczajace. mozesz cos wiecej napisac o kremie z kwasami clareny? to ten z AHA? jakiej jest pojemnosci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.