![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne porządki - listopad
Ins
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-kilka lakierów Color Alike -cienie Lumiere ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- a jakie kolory masz tych cieni?? całe czy odsypki?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Hej,
niestety, znalazłam tylko maskę Wax i odżywkę Garnier. Za te rzeczy nic nie znajdziesz? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za: waxa, garniera i wcierkę do włosów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za kalendarz?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Beata Pawlikowska - kalendarz 2014 książkowy Rok Dobrych Myśli- znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#162 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
12.Garnier Ultra Doux awokado&karite odzywka NOWA 250ml
2.BeBeauty Peeling do stop, uzyty 1raz, tp 16/11/2014 Jeśli masz ten żel z Marizy cappucino i micela z BeBeauty to też ![]() Coś u mnie? ![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Beata Pawlikowska - kalendarz 2014 książkowy Rok Dobrych Myśli
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Kuźnia inspiracji
|
Coś za:
3.Beauty Formulas Henna Wax, tp ?? użyta jedne raz, zostało spokojnie 90% - czarna 01 black fever - brązowa 02 hot chocolate lakiery: 106 - jednokrotne pomalowanie obu dłoni,tp 08/2014 112 - pomalowany 1 pazurek na wzorniku, tp12/2013 202 - jednokrotnie pomalowane po 2 paznokcie u obu dłoni, tp 02/2014 460 - pomalowany 1 pazurek na wzorniku, tp 04/2014 Farbryka Czekolady 22 - jednokrotnie pomalowane obie dłonie, tp 01/2013 461 - pomalowany 1 pazurek na wzorniku, tp 08/2014 Krówka 470 - pomalowany 1 pazurek na wzorniku, tp 11/2014 Biała Fabryka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się cienie sleek. ogólnie podkłady rimmel i bourjois najchętniej wymienię na cienie
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- wszystkie mają zużycie testowe, ok. 3 użyć, pharmaceris tylko raz ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- to mi chyba jednak za wiele, podkłady bourjois kosztują ok. 60zł jeden,a pharmaceris blisko 40
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
hej mam serum biodermy i poza watkiem micel z nieduzym ubytkiem, za cos fajnego moglabym rozwazyc oddanie kremu z kwasami Clarena, z ubytkiem, mam sporo rzeczy dla chłopca, butki bartka, kombinezon chicco, kurtki nike, adidas, jesli Cie zainteresuje to zapraszam, mnie interesuje gownie pielegnacja azjatycka, serum z e slimaka, jaki ubytek, bb kremy, probki
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- 1.Baviphat Apple sleeping pack - odlewka do ustalenia, zostało ok 60g ze 100gram 2.Baviphat Lemon sleeping pack - odlewka do ustalenia, zostało ok 40% ze 100gram 4. Mizon Snail ampoule - ampułka z serum ze śluzem ślimaka, ilość zaznaczona na zdjęciu. Oddam chętnie w całości 5. Dollish green - jedynie odlewka bo nie mam pojęcia ile go zostało, ale myślę że max z 7ml bo brałam go z rozbiórki (pierwotnie miałam 15ml)\ 7. Skin79 Lovely Girl - odlewki. Próbki w saszetkach: BB cream Skin79 super+ BB cream triple functions (różowy) 3szt Maseczki: Innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml 5szt Kremy: TinyMoly Floria whitening capsule essence 3szt Missha time revolution essence 2szt su:m37 secret programming essence 5szt Innisfree olive real eve cream 2szt Holika Holika water march moisture full cream 1szt Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACH Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
do tego kwiatuszka u gory, kremu sporo ponad połowa, niedawno otwarty, czy jakies ciuchy dla chłopca Cie interesuja jesli tak to jaki rozmiar bucików i na ile cm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Kuźnia inspiracji
|
chyba jeszcze nie dostałam odpowiedzi, chyba, że to ma oznaczać, że nic u mnie nie znalazłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
2 bourjois za sleeki w paletce?
![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
z biodermy mam zel do mycia twarzy nowy i ten micel
z clareny mam krem z kwasami uzyty kilka razy i to serum anti acne ciuchy dla syna tez sa ale musze zrobic zdjecia, jakos nie mam czasu zeby ten watek uzupelnic wiec robie to kiedy mam chwile zastanow sie jak widzialabys wymianke, ja ci napisalam co mnie interesuje, tych rzeczy nie musze wymieniac, sa niejako poza watkiem ale jesli sie dogadamy to ja chetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
nie znajdziesz czegos innego za cienie?
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
hej, mam pol butelki so elixir jestes zainteresowana?
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
jakie serum złuszczajace z biodermy?
tak jak pisałam z biodermy mam płyn micelarny i zel z clareny serum jest takie, tutaj masz dane http://madric.pl/181,clarena-anti-ac...owe-1219-.html a to krem http://www.bodyland.pl/clarena-aha-f...50ml-p564.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
faktycznie napisałam, ale bioderma chyba nawet nie ma serum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
hej
nie chce ponaglac ale jedna z wizazanek jest zainteresowana tymi samymi produktami co ty i chcialabym wiedziec czy cos postanowilas, mnie zalezy na tych rzeczach i oddam za nie co zechcesz ![]() 1.Baviphat Apple sleeping pack - odlewka do ustalenia, zostało ok 60g ze 100gram 2.Baviphat Lemon sleeping pack - odlewka do ustalenia, zostało ok 40% ze 100gram 4. Mizon Snail ampoule - ampułka z serum ze śluzem ślimaka, ilość zaznaczona na zdjęciu. Oddam chętnie w całości 7. Skin79 Lovely Girl - odlewki. Próbki w saszetkach: BB cream Skin79 super+ BB cream triple functions (różowy) 3szt Maseczki: Innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml 5szt Kremy: TinyMoly Floria whitening capsule essence 3szt Missha time revolution essence 2szt su:m37 secret programming essence 5szt Innisfree olive real eve cream 2szt Holika Holika water march moisture full cream 1szt Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACH Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH oczywiscie ilosc etc do uzgodnienia zeby nie bylo ze pazerna jestem hehe na czerwono, najpilniejsze Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2014-01-14 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
pojecia nie mam jak to wycenic bo nie wim jak sie odniesc do próbek, serum ze slimaka nowe to ok 100 zł, jesli to zaznaczenie na foto to ubytek, liczymy ok połowe, ceny biodermy i clareny znasz. sa uzywane wiec wartosc spada
a masz na foto ponizsze rzeczy? ja bym bardzo chciala serum slimakowe Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACH Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH TinyMoly Floria whitening capsule essence 3szt BB cream Skin79 super+ BB cream triple functions (różowy) 3szt Maseczki: Innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml 5szt i odlewki tych masek https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1383 777125 do czego odlewasz?i jaka ilosc na oko? to sa rzeczy na ktorych mi zalezy teraz ty sie zstanow jak bys to widziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.