|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
NIE ZNAM REGULAMINU YSL, Estee Lauder, Clinique, Revlon, Chanel, Maybelline LUTY
Witam,
Mam na wymianę (zużycie w większości widać na zdjęciach) Cienie: (część jest pokruszona – widoczne na zdjęciach) Estee Lauder 17 Gold Opulence YSL Ombres Lumieres nr 1 YSL Ombres Lumieres nr 7 Clinique Colour Surge nr 01 black honey Chanel Les 4 Ombres 4 reflects d’ombre Chanel Les 4 ombres 74 nymphea Puder sypki bambusowy z jedwabiem w opakowaniu po pudrze Inglot Pupa Luminys Baked All Over 04 puder brązujący Bourjois Delice de Poudre – puder czekoladka nr 52 Revlon Photoready kolor transparent L’oreal Infallible ¼ zużycia kolor 235 honey Sephora 10hr wear foundation kolor 23 clair/light ¼ zużycia Revlon Colorstay kolor 330 natural tan, połowa Dax Cashmere baza ¼ zużycia Mac Studio Fix (zakrętka z Estee Lauder DW, przelożyłam ![]() Revlon Photpready puder brązujący nr 100 bronzed &chic Max Factor Creme Puff transparentny Inglot 3S kolor transparentny żółty Rimmel Stay Matte transparent Bourjois Eclat Mineral 02 vanille Brow Extender II - brwii w butelce, nie pamiętam nazwy koloru – ciemny brąz Pomadki Maybelline: 110 Neverending Pink zużycie znikome 430 Stay With Me Coral – znikome 180 Ultimate Vlush – znikome Błyszczyki: Maybelline Super Stay: 190 Forever Berry – znikome 160 Forever Fuchsia – ok 2/3 pozostało 370 Infinite Mauve – znikome 180 Lasting Pink – znikome Revlon masełko ½ zuzycie, kolor czerwony Wymienię się przede wszystkim na ubrania/buty (rozm 39) z kosmetyków jedynie Meteoryty, Estee Lauder DW 2N1, lub dobry jakościowo róż. Pozdrawiam i zapraszam do wymiany ☺ Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2015-02-25 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wymienię YSL, Estee Lauder, Clinique, Revlon, Chanel, Maybelline ... - kolorówk
![]() Clinique Colour Surge nr 01 black honey ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię YSL, Estee Lauder, Clinique, Revlon, Chanel, Maybelline ... - kolorówk
coś za
Revlon Colorstay kolor 330 natural tan, połowa Dax Cashmere baza ¼ zużycia Revlon Photpready puder brązujący nr 100 bronzed &chic Max Factor Creme Puff transparentny Rimmel Stay Matte transparent
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Znajdziesz coś u mnie za:
Puder sypki bambusowy z jedwabiem w opakowaniu po pudrze Inglot Revlon Photoready kolor transparent Mac Studio Fix (zakrętka z Estee Lauder DW, przelożyłam ![]() Max Factor Creme Puff transparentny Rimmel Stay Matte transparent
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cienie YSL i Chanel, podkłady MAC i Sephora, coś z pomadek i błyszczyków Maybelline
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Jutro rano się odezwę, bo muszę lecieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś za bourjois i mac ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos za Mac Studio Fix (zakrętka z Estee Lauder DW, przelożyłam ) 1/5 pozostała – na wypróbowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
JUż się odzywam. Jeśli chodzi o koturny Mohito- chciałabym je wymienić na inne buty, także odpadają. Obejrzałam fotki i z cieni YSL interesują mnie te niepokruszone, cienie Chanel mają w każdym opakowaniu po jeden kolor zużyty, dobrze widzę?
![]() Chciałabym podkład MAC- jaki to odcień? Podkład Sephora, bazę DAX, szminkę Stay with me coral, Lasting Pink i Infinite Mauve ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- No i czekoladkę Burżuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam Ci fotkę spodni Diesel, mają na nogawce otarcie od buta, które jest widoczne na zdjęciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Moja propozycja- marynarka H&M, spodnie Diesel i All Saints, sukienka bordowa Topshop- jak się na to zapatrujesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pozwól, że jeszcze chwilkę pomyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU YSL, Estee Lauder, Clinique, Revlon, Chanel, Maybelline LUT
Hej, to jeszcze raz ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU YSL, Estee Lauder, Clinique, Revlon, Chanel, Maybelline LUT
Czyli nie jesteś już zainteresowana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wizaż mi wczoraj nie działał, dlatego nie miałam jak się odezwać. Nie mam mocnego parcia na cienie, ale chętnie przygarnę resztę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Proponuję którąś z wybranych przez Ciebie koszul, marynarkę H&M czarno-białą, dżinsy All Saints i Stradi oraz miętową sukienkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie mi pasuje, z tym że jak wygląda sprawa z terminami pozostałych kosmetyków?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podrzucam jeszcze realną fotkę bordowej narzutki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podeślij mi maila jeszcze, to wyślę Ci foty spodni All Saints. Miały blokadę 1 cm na suwaku, bo ząbek się w rozporku uwalił i oddałam do naprawy
![]() Ja nie dam rady wysłać w tym tygodniu, bo muszę pakę skompletować, a część rzeczy mam u rodziców, czy będzie to problemem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.