![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LUTY perfumy, pielęgnacja, kolorówka...
nieaktualne
Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2015-03-26 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY perfumy, pielęgnacja, kolorówka...
1)
- Giorgio Armani Acqua di Gioia eau fraiche edt 60/100ml kod 38JD04 nie ma na foto - Gucci Envy Me 2 70/100ml kod:0116 KWC - Mauboussin M Moi 50ml psik testowy, mam kartonik, kod:11071006 KWC 2) - LIERAC Luminescence krem rozświetlający 15ml NOWY - AVENE Antirougeurs SPF20 krem do skóry naczynkowej 2tubki po 5ml NOWE - AVENE Antirougeurs Calm maseczka do skóry naczynkowej 5ml NOWA - LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra Fluider krem do skóry wrażliwej 2ml NOWY - EUCERIN Hyaluron filler krem pod oczy 7/15ml 3) - GREEN PHARMACY masło do ciała 100/200ml Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2015-03-24 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1)
- LA ROCHE-POSAY płyn micelarny 50ml NOWY Schmetterling - LIERAC płyn micelarny 50ml NOWY Schmetterling - BIODERMA Sebium płyn micelarny 10ml NOWY 2) - NUXE kremowy żel pod prysznic 200ml NOWY - Yves Rocher kremowy żel pod prysznic i do kąpieli GRUSZKA 400ml NOWY Blezikowa - HIMALAYA mydło 100% składników roślinnych 75g NOWE 3) - SILVER SHAMPOO szampon do włosów blond 220/250ml - SLEEK maska regenerująca z jedwabiem do włosów blond 200/250ml - Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2015-03-18 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1)
- INGLOT puder sypki nr14 12/30g Blezikowa - VICHY TEINT IDEAL podkład do skóry normalnej/mieszanej nr 25 30ml NOWY - BELL Illumi podkład rozświetlający 02 beige 25/30g - Yves Rocher Pure Light lekki podkład 200 beige mam 2op: jedno 20/30ml drugie 10/30ml - RIMMEL Stay Matte 091 Light Ivory 25/30ml - BOURJOIS Healthy Mix 52 Vanilla 20/30ml 2) - Sephora błyszczyk z drobinkami, oddam gratis, bo pewnie po terminie - DEBORAH błyszczyk z drobinkami, tylko maźnięty na dłoni Blezikowa - INGLOT pomadka nr404 raz użyta Schmetterling - LIERAC pomadka nawilżająca zużyte ok.20% - CELIA pomadka 3 razy użyta - LUMENE pomadka używana raz dziennie przez tydzień ![]() - NUXE błyszczyk nowy kod: D111L010 - AVON błyszczyk używany, oddam gratis, bo pewnie po terminie 3) - KANEBO Sensai korektor SPF15 odcień LIGHT użyte ok.30% - BELL BB rozświetlający korektor pod oczy 010 light użyte ok.20% - L'Oreal Lumi Magique korektor 2 medium, użyte ok.10% - INGLOT korektor na zaczerwienienia i naczynka 2razy użyty - Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2015-03-18 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1) DOUGLAS paleta cieni, NOWA zafoliowana Schmetterling
2) INGLOT paleta cieni Freedom System, zużycie minimalne, największe w beżu ![]() 3) CATRICE paleta cieni z lusterkiem, zużycie niewielkie 4) ESTEE LAUDER paleta cieni z lusterkiem, niewielkie zużycie, tester, kod:B53 5) cienie gratis do wymianki, proszę się przypominać BEZ ZDJĘCIA: - Vipera Eye NOWE nr 19 kasetka z jednym cieniem, odcień brązu Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2015-02-28 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1,2) REMINGTON CI-5338, gruba lokówka, stan idealny
3)PEDI SPIN elektryczna tarka do stóp opis: http://www.mango.pl/produkty_z_telew...stop_pedi_spin raz włączona i spróbowana przez 3 sekundy ![]() - Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2015-03-24 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej! Coś za lokówkę?
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- LIERAC Luminescence krem rozświetlający 15ml NOWY - EUCERIN Aquaporin Active nawilżający krem pod oczy 15ml NOWY - AVENE Antirougeurs Calm maseczka do skóry naczynkowej 5ml NOWA - EUCERIN Hyaluron filler krem pod oczy 7/15ml - BIODERMA Atoderm Lait mleczko nawilżające do ciała 200ml raz użyte LA ROCHE-POSAY płyn micelarny 50ml NOWY - LIERAC płyn micelarny 50ml NOWY - BIODERMA Sebium płyn micelarny 10ml NOWY
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
:)
|
Cos za gucci?mam poza watkiem sukienke nowa bez metek granatowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
NUXE Nuxellenxe Jeunesse krem przeciwstarzeniowy 50ml NOWY Yves Rocher kremowy żel pod prysznic i do kąpieli GRUSZKA 400ml NOWY ? Edytowane przez wgn Czas edycji: 2015-02-27 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ;
LA ROCHE-POSAY płyn micelarny 50ml NOWY - LIERAC płyn micelarny 50ml NOWY - BIODERMA Sebium płyn micelarny 10ml NOWY 2) - NUXE kremowy żel pod prysznic 200ml NOWY - Yves Rocher kremowy żel pod prysznic i do kąpieli GRUSZKA 400ml NOWY - HIMALAYA mydło 100% składników roślinnych 75g NOWE - VICHY CS mleczko nawilżająco-kojące 100ml NOWE VICHY LIFTACTIV serum 10 widocznie odmładzające skórę 50ml NOWE - VICHY Idealia Life Serum 30ml w kartoniku NOWE - VICHY Aqualia thermal Riche krem nawilżający 15ml NOWY
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jadorki za kremy nie oddam, nad Miss mogę pomyśleć
![]() Co byś za nią oddała?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś u mnie za Serum Idealia? Mam szare tuniki. Kiedyś chyba też pytałaś u mnie o jakieś jeszcze rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety bez zmian,dla takich małych dzieci to niestety ciuszków nie mam, tylko to nosidełko w wątku,wózek-ale to już spacerówka dla siedzących,na troszkę później. Mam jeszcze nową wit. D dla maluchów,nie wiem,jakie są teraz zalecenia,ale chyba wit. D i K się podaje noworodkom,gdy są karmione tylko piersią. Mam takie dwie małe energooszczędne lampki led do kontaktu,jak ta pierwsza,z jakimś dziecięcym obrazkiem, świecącą na niebiesko,żeby dziecko mogło spać przy delikatnym świetle i żeby się po ciemku nie zabić,wstając do niego w nocy
![]() Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2015-02-27 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie,myszki nie miałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Jimmy Choo edp miniatura 4,5ml raz spróbowana - VICHY LIFTACTIV serum 10 widocznie odmładzające skórę 50ml NOWE - LIERAC płyn micelarny 50ml NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mogę przejrzeć jeszcze szafy w poszukiwaniu tunik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
- YR wodę SEP - folia - YR żel gruszkowy - nowy - LRP - płyn micelarny - nowy - Sephora błyszczyk z drobinkami, oddam gratis, bo pewnie po terminie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze taką,ale nie wiem,czy to Twój styl. Cała z jedwabiu, pod pachami 46 cm,ale w biuście są zaszewki i jest zapas materiału na więcej, długość 91 cm, wiązana w pasie. Kolory są trochę bardziej stonowane, mam złe światło w łazience i zdjęcia wychodzą przekłamane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
No nic,może następnym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej ile cm ma lokowka? znalazlabys cos za nia u mnie?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Witam, coś za Yves Rocher So Elixir Purple 50ml NOWE, zafoliowane ?
Pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=802272 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za: - LA ROCHE-POSAY płyn micelarny 50ml NOWY - LIERAC płyn micelarny 50ml NOWY - BIODERMA Sebium płyn micelarny 10ml NOWY - AVENE Antirougeurs SPF20 krem do skóry naczynkowej 3tubki po 5ml NOWE - LA ROCHE-POSAY Cicaplat Baume B5 kojący balsam regenerujący skórę 3ml NOWY - LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra Fluider krem do skóry wrażliwej 2ml NOWY ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Wybacz ale za DOT'a szukam czegoś "wow" ![]() Chloe widzę że już ktoś zalicytował mi na aukcji - nie zauważyłam ![]() Reszta jest do oddania jeśli jesteś zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za perfumy gucci envy me 2 lub (pliiissss) yr - elixir? :P
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Szczerze powiem, że uważam że takie pojemności płynów (50 ml) to kwestia 10zł (jedna sztuka). Jeśli się mylę to mnie popraw
![]() U mnie książeczka to już 15-18zł (zależy czy w promo), a odświeżacz około 14-16zł... Nie wiem jak oceniasz swoje kremy? Zależy mi na wszystkim co wymieniłam ![]() - LA ROCHE-POSAY płyn micelarny 50ml NOWY - LIERAC płyn micelarny 50ml NOWY - BIODERMA Sebium płyn micelarny 10ml NOWY - AVENE Antirougeurs SPF20 krem do skóry naczynkowej 3tubki po 5ml NOWE - LRP Cicaplat Baume B5 kojący balsam regenerujący skórę 3ml NOWY - LRP Toleriane Ultra Fluider krem do skóry wrażliwej 2ml NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
niestety jednak nie
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znalazłabyś coś za:
NUXE kremowy żel pod prysznic 200ml NOWY i może miniaturę Jimmy Choo ![]() Z Twojej wish mam ok. połowy olejku jaśminowego do ciała Orientana, może coś w wątku jeszcze wypatrzysz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.