![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w październiku - mizensa, zara, reserved, rzeczy do domu, kosmetyki, książki
Torebka mizensa - odpadł jeden zaczep, dlatego jest przyszyty inny
![]() 2. ekoskórka Amisu - z paskiem, trochę zmechacona podszewka, ciężko uchwycić kolor, później ją dokładniej obejrzę czy nie ma zadrapań itp Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-22 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku - mizensa, zara, reserved, rzeczy do domu, kosmetyki, książki
Bluzka Northland - 3 cyrkonie odpadły, ale z ich uzupełnieniem raczej nie będzie problemu
![]() ![]() długość - ok. 59cm pachy - ok 32cm bez naciągania Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-11-16 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Jedwabna bluzka na guziczki, na mnie za duża w biuście, wiadać, że była używana, dla zainteresowanych dokładniejsze zdjęcia, dobra na 36 ale z większym biustem niż 70a
2. gorset skórzany h&m - r. 34, mimo, że to skóra prałam go w pralce, ale chyba mu to nie zaszkodziło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. strój na basen, ale bardziej elegancki, bardziej czarny niż na zdjęciu, ale nie kruczoczarny - użyty kilka razy 36/38
Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-22 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne buty na obcasie, mam z wymiany, niestety na mnie za duże
![]() rozmiar 37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Koszula reserved r. 38
Koszula jest czarna w złoto-srebrne paski - paski mają różne odcienie od nowości, jest mocno wymięta (leżała długo w pudle) i ma takie załamania materiału - jak się je naciągnie to się prostują, ale z wyprasowaniem ich miałam problem. Co prawda nie prasowałam na prawej stronie, ani w temp. na maksa, więc może takie prasowanie je wyprostuje, ew. na mokro, nie wiem, ja mam słabe żelazko i wolę nie ryzykować zniszczenia bluzki ![]() Wymiary koszuli: pachy - 44cm długość od ramienia (po linii prostej od szwu od rękawa)- 55cm od pachy - 32cm metka z materialem wycięta, ale materiał poddaje się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kurtka zimowa - polskiej formy craaf - nie jest śnieżnobiała, kolor coś pomiędzy białym a beżem, używana jeden sezon na zmianę z inną - raz prana w pralce. Dobra na S.
Tylko za inną kurtkę na zimę! długość ok 59cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-11-16 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
"ramoneska" z materialu f18 - w srodku popruta podszewka pod pacha (w kilku miejscach) - mankiety mają otarcia, otarcia też są przy niektorych szwach, kolor nie jest jednolity, jakby cieniowana
![]() z metki to xs ale pasuje też na s, wymiary: 45cm - pachy 53cm - długość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rurki bik bok - xs - mam z wymiany, na mnie troszkę za ciasne, mają typowe wady wynikające z używania rzeczy
![]() * przy zamku, kieszeniach *z tyłu przy kieszeni puściła nitka (kieszeń troche odstaje w tamtym miejscu) * na kieszeni też puściła nitka * plus zaciągnięcie (?) przy tylnej kieszeni - na ostatnim zdjęciu widać, że obok kieszeni jest nierówny materiał *otarcie w kroku * były podwijane, widać ślad na samej górze mają 31cm zaraz powyżej pierwszego guzika -32cm w miejscu gdzie kończy się zamek - 40cm stan z przodu - 20cm długość - 100cm nogawka na dole -14cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-10 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Rurki bershka - z wymiany - zaszyte dziurki nad obiema kieszeniami! Otarcia z przodu fabryczne, były zwężane - widać po tym, że mają wewnątrz nogawek szwy. Wydaje mi się, że te szwy są nieco krzywe.
pas na samej górze - 34cm wyskość stanu - 18cm długość - 92 cm, druga nogawka krótsza z centymetr :/ (były skracane) na dole 13cm Rurki ciemne cieniowane - r. xs/s Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-10-13 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Spodnie za kolano białe z atmo - z outletu - a raczej lumpa, gdzie są tylko rzeczy z metkami
![]() ![]() wranglery męskie model ACE - czyli koloryt jest nierówny od nowości - r. W32L34 - pierwsze zdjęcie to zdjęcie innego modelu ale mniej więcej tak się układają, one są brązowe, zdjęcia przekłamują kolor - najbardziej zbliżony na zdjęciu 5 (z rozpiętym rozporkiem) pas - 42,5cm wys. stanu - ok. 24,5cm długość - 109cm nogawka na dole - 21cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-04 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
sztruksy r. 36
wymiary: pas - 36cm wysokość stanu - 21cm długość - 100cm nogawka na dole - 15cm 2. materiałowe z metki to r. 8 - firma Buffalo, materiał całkowicie sztuczny! 73% wiskoza, 24% poliamid, 3% elastan - rozciągliwy wymiary: na samej górze - 32cm przy guziku - 36cm stan przód - 20cm nogawka na samym dole - 14,5 długość - 98cm 3. krótkie spodenki house - r. 28 czyli M pas - 39cm dł. z boku - 25,5cm wys. stanu z przodu - 18,5cm 4. h&m - dobre na xs - kolor dość dziwny - szaro-grafitowe, trochę może nawet granatowe 5. szerokie atmosphere - dobre na xs - mają zmechacenia, kilka zaciągnięć Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-22 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
śliczna tiulowa spódniczka h&m r. 34 - mimo ze nieuzywana , z metką to juz brudna ;/ plus zaciagniecia, przy noszeniu mysle, ze niewidoczne.
Plamy z przodu - jedna większa, nie wiem z czego i nie potrafie jej uchwycic ;/ z tyłu jakby z długopisu plamki pas - 33cm długość przez środek - 36 cm 2. spódnica z metki xs ale to zdecydowanie M - bez rozciągania w pasie (talii) 34cm a naciągnie się nawet do 40cm spódnica atmo - dobra i na s i na m - z metki r. 10 Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-10-12 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sukienka river island (jasny róż) - kupiłam ją na allegro, nową z metką, ale metka się podarła, więc ją wyrzuciłam, została tylko żyłka
![]() zdjęcie na mnie (noszę xs/s) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sukienka lipsy - xs
wężowa bershka r. m wymiary: na samej górze: 38cm w najwęższym miejscu: 35cm długość z przodu: 68 cm na dole: 43cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-01-02 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rare - rozmiar z metki to 8, czyli nasze 36, wg mnie to małe 36, na kobiety z większym biustem będzie za mała.
Ma drobne zaciągnięcia.
Wymiary: szerokosc w biuscie (z tyłu gumka) - 35cm długość (z ramiączkami) - 74cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. długi sweter/ sukienka new look, r. 8, dobra na xs/s, ma zaciągnięcie i lekkie zmechacenia
3. brązowy h&m r. S Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-08 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. marynarka w kratę - wygląda fajnie, ale tylko zapięta - ma wady - trzeba ją podszyć wzdłuż guzików dodatkowo kieszeń jest krzywa s/m
2. koszula czarna i biała - kolor pierwszej to taka grafitowa czerń, fason taki jak ta biała Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-08 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. delikatna bluzka w groszki, ma gumkę pod biustem dobra ns xs i s
2. srebrna reserved r m - z tyłu kilka zaciągnięć * czapka atmosphere, mam z wymiany, ale kiepsko w niej wyglądam * nauszniki atmosphere, troszkę zmechacone, zobaczę czy da się je odmechacić Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-09 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
słonik z kopertą na osiemnastkę
strój w kratkę - dobry na 36/70b - zeszyłam ze sobą miseczki w jednym miejscu, żeby się nie rozchodził, można to odpruć ![]() * opaski * krawat * pasek na talię * szaliczek ze srebrną nitką * fioletowy pasek Biustonosze: Biały - nie jest taki biały jak na początku - rozmiar 75B (muszę się upewnić) - ma zmechacenia, stan wewnątrz widoczny na zdjęciu Panterkowy - r. 70B (muszę się upewnić) Biały z elementami różowymi - r. 30C (nasze 65C chyba, ale wg mnie mniejszy) - lekkie zmechacenia Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-06 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oczka do zabudowy - oprawa 704 A - 9 sztuk - niestety po zakupie przez internet, okazało się, że u mnie musi być inny rozmiar a przegapiłam termin zwrotu- opis z aukcji: Średnica: 88 mmMożliwość stosowania żarówek LED lub halogenowych na 230V po dokupieniu i wymianie gniazda na trzonek GU10. Dane techniczne : Lampa : G5.3 MR16 Wycięcie otworu: 75 mm Rolety - nieużywane 1. Malinowa - szerokość ok. 60cm - muszę dokładniej zmierzyć, brak haków ze zdjęcia katalogowego 2. biało-brązowa - szer. ok 80cm, długość ok. 155cm (na płasko, rozciągnięta) 3. kremowo-pomarańczowa - szer. ok 80cm, dł. ok. 144cm (j.w.) 4. kremowa - może też służyć jako firanka, szerokość ok. 142cm, dł. 158cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
akcesoria komputerowe/komórkowe
[/B]- pokrowiec na laptopa - myszka komputerowa - http://esperanza.pl/szczegolyProdukt...79&lan=4&cur=2 - słuchawki - pojedyncze słuchawki herbatki - w tej pierwszej brakuje jednej, w liptonie kilku Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-06 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
zapachy: golden delicious - z wymiany Calvin Klein, Eternity EDP Mam je już długo! Tester, wyjściowo 100ml - oddam połowę z tego co zostało we flakonie, resztę sobie przeleje i oddam w oryginalnym opakowaniu - tylko za te perfumy: Guess Woman, Dot Marc Jacobs, Nina Ricci Nina. Inne: 1. wkłady domestos 2. zasypka do stóp - termin 2.2015 3. błyszczyk avon plump pout kolor mocha kiss - użyty 3 razy 4. pomadka i błyszczyki ULTA - dostałam od koleżanki z takiego dużego zestawu kosmetyków, wydaje mi się, że nieużywane, ja ich w każdym razie nie używałam - z zestawu podobnego do tego http://www.ulta.com/ulta/browse/prod...pprod11501495# szczotka z włosia z dzika - mimo, że ją myłam, ma takiego kłaczki ;/ kupiona w rossmannie Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-03-21 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- Całe piękno świata // M. Esposito
Frank, kawaler po czterdziestce, nie wierzył już, że spotka tę jedną jedyną. I pewnego dnia tak się właśnie stało: nagle, w sklepie! Niestety, piękna Tina, matka dwóch dorastających synów, jest wciąż pogrążona w żałobie po mężu. Z pomocą przyjaciół Frank wysyła Tinę, by odpoczęła na dalekiej Bali - najpiękniejszej wyspie świata. Wkrótce sam do niej dołącza i namawia na wspólną podróż w głąb wyspy. Czy jego uwielbienie i magia wspaniałych krajobrazów przezwyciężą przeszłość? W chmurach // Walter Kirn Błyskotliwa powieść o współczesnym świecie i ludziach, którzy pod fasadą siły i dystansu do innych kryją rozterki i potrzebę uczuć. Ryan, doradca ds. zwolnień, spędza większość życia w samolotach, latając służbowo po Ameryce. W chmurach zawiera znajomości, które przydają się nie tylko w biznesie. Wkrótce zdobędzie upragniony milion mil, przyznawanych przez firmę wyjątkowym klientom. Jednak Ryan ma wrażenie, że jest śledzony. Może ktoś chce inwigilować "idealnego pasażera", a może to tajemnicza korporacja, w której ubiega się o pracę? Świetna psychologia, wątek sensacyjny i obraz dzisiejszej cywilizacji zachodu. Na podstawie książki powstał film z udziałem George'a Clooneya. Przygody na pustyniach - krótkie opowiadania o prawdziwych przygodach różnych ludzi Książki o origami - tej drugiej nie ma książka dla dzieci Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-11-19 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
pomoce z historii
Po angielsku: 1. gra PC Championship manager 3 2. gra PC Swat 3 3. Tai Chi Muzyka: większość to single nie całe płyty Leona Lewis - 3 piosenki Kylie Minogue - singiel Duffy - 2 piosenki All Saints - plyta Freemasons - 4 piosenki Niektóre pudełka na płyty w średnim stanie - dla chętnych dodam zdjęcie plus takie coś do klaskania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Pomoce naukowe:
* Kompendium z biologii * słownik motywów * Tablice geograficzne, matematyczne itp Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-01-22 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kawę i
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1413101044
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.