![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
W maju: rosyjskie kosmetyki do włosów i nie tylko :)
NIEAKTUALNE
1.Nie wysyłam za granicę. 2.Nie oszukuję. 3.Nie wysyłam pierwsza jeśli masz negatyw/neutral. 4.Rodzaj wysyłki i daty ustalamy przed podaniem adresów. 5.Dbam o swoje rzeczy i takich samych oczekuję - czystych i nieobklejonych. 6.Dobrze zabezpieczam kosmetyki i proszę o to samo. 7.W przypadku wątpliwości proszę o wszystko pytać. 8.Odpisuję ZAWSZE u Ciebie, a Ty u mnie. Jeśli coś przegapiłam - przepraszam i proszę się upomnieć. 9.Przed wymianą sprawdzamy daty ważności! 10.Nie wymieniam się na siłę i nie będę na siłę niczego dobierać. Szukam: płatki kolagenowe pod oczy!!! płyn micelarny Bioderma!!! maska Organique, L’oreal Vichy Capital Soleil SPF 30 lub 50 emulsja matująca, mogą też być próbki/miniaturki próbki kremu Effaclar duo + mleczko do ciała (najchętniej L’oreal lub Vichy Nutriextra) płyny dezynfekujące do rąk, małe do torebki, w sprayu kosmetyki do włosów CeCe Med mały suchy szampon Batiste szampon/olej z czarnuszki Dabur Vatika żel hialuronowy serum do twarzy puder Paese z jedwabiem pielęgnacja apteczna perełki do kąpieli np. BingoSpa lub inne / fajny płyn serum jedwabne/kolagenowe do mycia włosów, czekoladowy szampon z odżywką BingoSpa jakaś fajna sól/kąpiel do stóp/ peeling do stóp Evree peeling do twarzy mechaniczny kosmetyki Organique/Love2mix/Bath Body Works Yves Rocher: malinowy balsam do ust miniaturki/próbki kosmetyków Tangle Teezer z owieczkami ![]() nowy turban na włosy z mikrofibry Kosmetyki na wymianę: *Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana *Peeling enzymatyczny Perfecta – zostało około 70% (chyba nawet więcej), bardzo wydajny *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA *Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura *Pomadka ochronna Alverde - wiśnia z żurawiną - NOWA, ale powąchana *Modelujący balsam ujędrniający Tołpa – NOWY *Szampon nawilżający gardenia tahitańska Tołpa Botanic 50ml – NOWY *Puder brązujący Astor Skin Match, odcień 001, użyty 2 razy, ubytek malutki, mogę zrobić zdjęcie Możliwe odlewki (kosmetyki póki co są nowe, nieotwierane): *Szampon z pomarańczą i chilli stymulujący porost włosów - Love2mix *Olejek wzmacniający – Kąpiel Agafii *Złota maska ajurwedyjska – Planeta Organica *Balsam marokański – Planeta Organica Zapraszam ![]()
Wymiana kosmetyczna ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-08-14 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W maju: rosyjskie kosmetyki do włosów i nie tylko :)
hej, może tym razem uda nam się wymienić, znajdziesz coś w moim wątku?
*Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Pomadka ochronna Alverde - wiśnia z żurawiną - NOWA, ale powąchana *Szampon nawilżający gardenia tahitańska Tołpa Botanic 50ml – NOWY mam poza wątkiem w próbkach 2x3ml filtr vichy i 2x3ml effaclar duo
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie
*Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
*Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA
*Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Modelujący balsam ujędrniający Tołpa – NOWY odlewka balsamu marokańskiego?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Modelujący balsam ujędrniający Tołpa Szampon z pomarańczą i chilli stymulujący porost włosów - Love2mix Olejek wzmacniający – Kąpiel Agafii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej coś za
*Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA *Modelujący balsam ujędrniający Tołpa – NOWY *Szampon nawilżający gardenia tahitańska Tołpa Botanic 50ml – NOWY
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
*Pomadka ochronna Alverde - wiśnia z żurawiną - NOWA, ale powąchana *Szampon nawilżający gardenia tahitańska Tołpa Botanic 50ml – NOWY mogę też zrobić odlewki szamponów/odżywek z Planeta Organica i Natura Siberica które mam zachomikowane albo właśnie używam, gdybyś była zainteresowana daj znać - wypiszę które dokładnie mam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze znajdziesz cos u mnie za
Maskę drożdżową agafii *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA
![]() |
#9 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
*Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Pomadka ochronna Alverde - wiśnia z żurawiną - NOWA, ale powąchana ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA *Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura *Pomadka ochronna Alverde - wiśnia z żurawiną - NOWA, ale powąchana *Puder brązujący Astor Skin Match, odcień 001, użyty 2 razy, ubytek malutki, mogę zrobić zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Dużo oddam ;D
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
*Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana *Peeling enzymatyczny Perfecta – zostało około 70% (chyba nawet więcej), bardzo wydajny *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Puder brązujący Astor Skin Match, odcień 001, użyty 2 razy, ubytek malutki, mogę zrobić zdjęcie ? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
*Modelujący balsam ujędrniający Tołpa – NOWY
*Szampon nawilżający gardenia tahitańska Tołpa Botanic 50ml – NOWY coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
*Maska drożdżowa Babuszki Agafii - NOWA, ale powąchana i ewentualnie coś z poniższych: *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA albo odleweczek: *Szampon z pomarańczą i chilli stymulujący porost włosów - Love2mix *Balsam marokański – Planeta Organica |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za drozdzowa maske agafii i te w saszetakch i szampon pomaranczowy?
mam w swoim watku wax pilomax, moze cie zainteresuje ![]() odpisz u mnie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie rosyjskie maski, moze znajdziesz cos w zamian za ktoras lub odlewke
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy widzisz cos u mnie?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś u mnie za maskę drożdżową Agafii i szampon z pomarańczą i chilli stymulujący porost włosów?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Z pilomaxu mam 3 maski po 70g do ciemnych włosów i 1 odzywke do ciemnych
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Maska drożdżowa Babuszki Agafii
*Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA Pomadka ochronna Alverde - wiśnia z żurawiną coś u mnie ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hm jeszcze mam chyba nowy malinowy balsam do ust yves rocher.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() *Modelujący balsam ujędrniający Tołpa – NOWY *Puder brązujący Astor Skin Match, odcień 001, użyty 2 razy, ubytek malutki, mogę zrobić zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.