![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Maj perfumy, pielęgnacja, lakiery, YSL, DKNY, Revlon, Nina RicciWĄTEK NIEAKTUALNY! ![]() Na początku to czego najbardziej szukam WISH : - SVR Xerial 10 - Bio-Oil - Elancyl Cellu Slim - Effaclar Duo - dobry peeling do twarzy - balsam do ust Korres (nowy) - brązowych kredek i eyelinerów - Aussie szampon i odżywka do codziennego stosowania (na zapas) - różowych lakierów do paznokci (najchętniej pastelowe) - Pupa Professionals BB Cream - mascara Benefit They`re Real - Eyeko Black Magic Mascara - matowej, czerwonej szminki - szminki MAC (róże i czerwienie) - perfum kwiatowych, owocowych o delikatnych zapachach; odlewek lub próbek następujących zapachów :
- książek "Gra o Tron", poza częścią 3. - przewodników po Hiszpanii, Portugalii, Francji, Włoszech, Chorwacji, Grecji (i różnych miastach z tych krajów); - ubrań marek : Oasis, Warehouse, Closet , ASOS w rozmiarze 12/38 (ewentualnie 10/36), kocham również Mango <3 i innych ![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2015-06-19 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj perfumy, pielęgnacja, lakiery, YSL, DKNY, Revlon, Nina Ricci
ZDJĘCIE 1
1. Celia, Mleczko z olejkami do demakijażu twarzy i oczu, 200 ml nowe (03.2016) 2. Playboy, Balsam do ciała Play it Lovely, 250 ml, raz użyty 3. Olejek do masażu, Etam nowy 4. Dove, Spray do włosów, 2 razy użyty 5. Bielenda, Ochronny krem do twarzy SPF 30, nowy (05/2017) 6. Soraya, Olejek do twarzy, 2 razy użyty ZDJĘCIE 2 1. Venus, krem do twarzy i ciała, nawilżająco - ochronny, nowy 08/2015 2. BeautyLab, Serum neuropeptydowe relaksująco - odmładzające (o takie http://www.beautylab.co.uk/products/...e-serum-detail ) nowe (04/2016) 3. Gehwol, Balsam rozgrzewający do stóp, nowy 4. Bourjois, Rouge Edition 12 houres, nr 28, użyta raz (nie mój kolor) ZDJĘCIE 3 1. Nina Ricci, Nina ok. 15/50 ml 2. Bourjois, Glamour Lovely, początkowa pojemność 50 ml (obecnie ile jest widać na zdjęciu) 3. Replay, EDT for her, początkowo 50 ml 4. YSL, Baby Doll, ok 25-28 ml ZDJĘCIE 4 1. Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe 2. DKNY Delicious Night 7 ml 3. DKNY My NY, 30 ml bez 3-4 psiknięć 4. CUSTO Barcelona, CUSTO Barcelona Woman, ok 12/30 ml ZDJĘCIE 5 1. Dior, Dolce Vita, ok. 7/10 ml 2. YSL, Young, Sexy, Lovely, Radiant ok. 4 ml 3. Calvin Klein, Euphoria ok, 2-3 ml 4. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 2-3 ml 5. Rose Roger & Gallet for women, 5ml 6. Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy ok. 2 ml 7. L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2 ml 8. Just Cavalli, Robersto Cavali 9. Escada, Incredible me 10. Lacoste, Eau de Lacoste 11. Emanuel Ungaro, Ungaro, nowa 12. Davidoff, Cool Water, nowa ZDJĘCIE 6 1. Lustereczko z styl.pl 2. Revlon, lakier pachnący, czerwony, nowy 3. Revlon, lakier pachnący, pomarańczowy, nowy 4. Revlon, lakier ciemnozielony, raz użyty 5. Maybelline, Colorama 31 Peach Pie, nowy 6. Catrice, lakier użyty 2- 3 razy 7. Rimmel, żółty lakier, 2 razy użyty ZDJĘCIE 7 (kosmetyki mogą być po terminie, niestety nie pamiętam za bardzo kiedy je otwierałam, mogę wymienić za drobiazg, albo dorzucić do wymianki) 1. Eveline, Multifunkcyjny krem przeciwzmarszczkowy BB, skóra dojrzała, cera śniada, nowy nieotwierany, nie mogę znaleźć daty ważności na opakowaniu 2. Maybelline, Affinimat 14 Creamy Beige, użyty 2 razy 3. Tusz BM Beauty, nigdy nie używany, jest mokry więc powinien być ok 4. Tusz Bell, nigdy nie używany, mokry powinien być ok 5. Szminka w płynie, KRYOLAN, raz użyta 6. Miniaturka balsamu do ciała, Bath&Body Works, Pink Chiffon, zużyte z 20 % (początkowo 88 ml) ZDJĘCIE 8 1. JOKO, Mineralny, kryjący podkład, kolor golden beige, użyty z 5 razy 2. Dove, sorbet do włosów, wydaje mi się, że go nigdy nie używałam, ale w razie czego, określę, jako raz użyty 3. Eveline, korektor 8 w 1, użyty z 4 razy 4. Diane von Furstenberg, Diane edt 5. Calvin Klein, In2u her ZDJĘCIE 9 1. Elmex Junior nowa 2. Podkład Rimmel Stay Matte (103 True Ivory) jest jeszcze z 60-70 % 3. Korektor Hean (101 Porcelain) jest jeszcze z 60 % ZDJĘCIE 10DOKŁADKA 1. Essie 2. IsaDora pękający 3. OPI 4. Rimmel Lycra 5. Essence różowy nowy 6. Essence niebieski nowy 7. Maybelline (prawdopodobnie nowy, ale nie jestem pewna czy go kiedyś raz nie użyłam) mam sporo lakierów poza wątkiem, których oddanie też mogę rozważyć, praktycznie w każdym kolorze ![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2015-05-17 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Celia, Mleczko z olejkami do demakijażu twarzy i oczu, 200 ml nowe (03.2016)
1. Venus, krem do twarzy i ciała, nawilżająco - ochronny, nowy 08/2015 coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś za ysl baby doll?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Dobra, w sumie mi pasuje, a czy mogłabyś mi dorzucić jeszcze podkład maybelline czy to już za dużo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dasz się namówić na wymianę za:
5. Bielenda, Ochronny krem do twarzy SPF 30, nowy (05/2017) ![]() ![]() ![]() 2. BeautyLab, Serum neuropeptydowe relaksująco - odmładzające (o takie http://www.beautylab.co.uk/products/...e-serum-detail ) nowe (04/2016) 2. DKNY Delicious Night 7 ml ![]() ![]() 3. DKNY My NY, 30 ml bez 3-4 psiknięć ![]() ![]() 1. Dior, Dolce Vita, ok. 7/10 ml 3. Calvin Klein, Euphoria ok, 2-3 ml ![]() ![]() 9. Escada, Incredible me 10. Lacoste, Eau de Lacoste 2. Dove, sorbet do włosów, wydaje mi się, że go nigdy nie używałam, ale w razie czego, określę, ajko raz użyty 5. Calvin Klein, In2u her
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to niestety podziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
to ja właściwie nie mam pytań już, wszystkie książki były czytane, zmierzch ma takie kreski na grzbiecie (zagięcia od czytania) reszta raczej nie. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem, jak nie to chyba możemy przejść na priv
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Nina i My NY, ale to zdecydowanie za dużo za Korresa
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
odpowiem wieczorem, jak wrócę z pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładkę
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czytam Twoją wishlistę i miałabym z niej jeszcze:
- z perfum kwiatowych i owocowych: odlewkę około 12 ml Juicy Couture "Couture Couture!" i miniaturę Emozione Ferragamo - bordowe dżinsowe rurki Asos, rozmiar 10, tylko mierzone Z tego, co wymieniłaś, na pewno mogę oddać 3 produkty do ust: błyszczyk/masełko Korres, szminki Givenchy i MAC - zależałoby mi na My NY, czy oddałabyś je za powyższe?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Są, ale sama mam większe biodra i są na mnie za małe, normalnie noszę spodnie 38, czasem 36. Szminka w załączniku
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos za nine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ooo nigdy w życiu bym tej informacji nie upubliczniła
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
niestety nic, narazie dziękuję
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
niestety nic, dziękuję
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że zwlekałam z odpowiedzią, dopiero dziś mam luźniejszy dzień.
Więc spodnie mają w biodrach 44cm x2, ale ze względu na 2% elastanu mocno się naciągają, testowo naciągnęłam je nawet do 60cm x2 i dały radę bez większych problemów...z tym, że ze względu na wyższą talię trzeba jeszcze zmieścić brzuch ![]() Zdjęcie rozświetlacza w załączniku.
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ależ mozolnie się klika z telefonu. Chętnie oddałabym te trzy produkty do ust i rozświetlacz za Ninę i My NY.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.