![]() |
#1 |
Kazar Lady
|
wymienię Czerwiec Balenciaga, Rose Absolue, JIMMY CHOO, Bright crystal,TOŁPA
nieaktualny
Witam sie ![]() odpisuję u Ciebie, Ty u mnie ![]() ze względu na charrrakter pracy, czasem nie mogę odpisać od razu, gdybym za długo nie odpisywała, prosze się przypomnieć, znaczy, że się pogubiłam ![]() wysyłka tylko (poleconym) priorytetem, czy to paczka, czy list preferuję większe wymiany szukam dobrych perfum najchetniej flakony, za odlewki dziękuję na tę chwilę najbardziej szukam: belle d'opium alieny poza tym biustonosze panache, corin 70 G/H podkład revlon cera mieszana 220, 240 nowych na zapas lakiery hybrydowe semilac, cosmetic zone w sumie mam wszystkiego po kokardę, dlatego wolę dać więcej za jedno "lepsiejsze" udanych wymianek ![]() na wymiane mam: Nature edt 60ml NOWE - producent nie foliuje Rose Absolue eau Fraiche edt 75 ml nowe Konwalia 100mledt używany Neroli 50ml - folia Balenciaga B tester - początkowa pojemność 75ml Tendre Jasmin 50 ml NOWY folia GRES CABOTINE MOONFLOWER TESTER 100ML BEZ KILKU PSIKÓW Shakira S tester 80ml bez kilku psików testowych Jimmy choo edt świeża odlewka z własnego flakonu L'occitane PIVOINE edt 5ml NOWE producent nie foliuje Tołpa dermo face hydrativ - nawilżające serum odprężające - NOWE dw 08.2015 25ml Tołpa krem modelujący owal twarzy NOC 40 ml dw 05. 2016 - NOWE Yves Rocher Riche Creme Intensywne serum przeciwzmarszczkowe 40ml NOWE dw 09.2017 YR Pure light podkład rozświetlający NOWY - folia 30ml średni beż dw 05.2016 YR krem BB idealna cera średni 50ml NOWY - producent nie foliuje dw 03.2016 nie wszystko jest na zdjęciach, przed wymiana zdjęcia będą załączone ![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2015-08-04 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kazar Lady
|
Dot.: wymienię Czerwiec Balenciaga, Rose Absolue, JIMMY CHOO, Bright crystal,TOŁPA
zawieszka charms psiaczek SREBRO - nowe
bransoletka w grecki wzór SREBRO używana w bardzo dobrym stanie wisior ze stali szlachetnej otwierany, mozna zdjęcie wsadzić do srodka mam w domu koty, pojedyńcze kłaczki mogą się spakować, proszę to wziąć pod uwagę ![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2015-06-17 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię Czerwiec Balenciaga, Rose Absolue, JIMMY CHOO, Bright crystal,TOŁPA
hej cos za
GRES CABOTINE MOONFLOWER TESTER 100ML BEZ KILKU PSIKÓW L'occitane PIVOINE edt 5ml NOWE producent nie foliuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Misia, ja po Siekierkę i Wersacze ;>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś za neroli bądź nature i krem bb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Misia, łapaj wymiary: pas 2x36,5 cm
długość ok. 101 cm długość wewn. ok. 82,5 cm biodra 2x48,5 na wysokości krocza 2x27 szerokość w udzie od krocza i 2xok. 16,5 cm szerokość nogawki na dole ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Hmm... To jest typ slim fit, więc nogawka jest zwężana, jednak nie obcisła, w skinny fit byłyby mocno dopasowane ;> ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Jak nie dostanę tego co najpierw kcę za Intense- dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za versace ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za versace?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Balenciaga B tester - początkowa pojemność 75ml
versace BRIGHT CRYSTAL początkowa pojemność 30ml L'occitane PIVOINE edt 5ml NOWE producent nie foliuje długi wisior coś u mnie? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, coś u mnie YR Pure light podkład rozświetlający?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oprócz tego co w wątku mogłabym się podzielić Miss Dior, tyle że ja mam Miss Dior Cherie tę pierwszą wersję i mogłabym odlać trochę jako dodatek do wymiany tego co w wątku
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Felicita
|
Hej
![]() ![]() PRzepraszam, że jeszcze nie odpisałam, ale intensywnie myślę ![]() Bo Very Estee jest prawie dwa razy więcej nić Bright Crystal, a krem bym brała w ciemno i nie wiem jak to zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Misi, Chloe to na razie moja karta przetargowa za meteorki, także jak coś, to śmiało wymieniaj BC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie za Balenciaga B tester - początkowa pojemność 75ml i/lub Shakira S tester 80ml bez kilku psików testowych ...? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ehh.. Tylko ona nic pewnie u mnie nie znajdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Felicita
|
PRzepraszam, nie wiedziałam
![]() Na BC zależy mi bardzo, nie jestem przekonana co do kremu (boi mam ich dziesiątki w domu) ![]() A może jakaś odlewka by wchodziła w grę z któregoś z Twoich flakonów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Felicita
|
Hej,
Wczoraj mąż odebrał jaką przesyłkę, więc to pewnie od Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- No przykro mi, naprawdę nie miałam kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kazar Lady
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam za Aliena, pozdrawiam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Felicita
|
Hej,
PW dostałam, ale odczytałam dopiero teraz (wcześniej nie było mnie na wizażu). Postaram się jeszcze dziś napisać Ci na priv ten numer ![]() A nie dotarło ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nie mogę nigdzie znaleźć - jaka to była pojemność daisy i jaki ubytek? to jest edt, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.