|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ: Palmers, pędzle AM, Yves Rocher i inneMam na wymianę następujące "smaczki":
-2 sztuki pędzli Annabelle Minerals flat top do podkładu - jeden z nich ma trochę dziwne włosie na małej powierzchni co nie przeszkadza w użytkowaniu. -2 sztuki balsamu brązującego Palmers Natural Bronze: jeden zużyty w około 60%, drugi około 10-15% -Nivea żel pod prysznic, niebieski 500 ml -podkład Rimmel Nude w kolorze 100 ivory, zużycie około 50% - 2 tusze YR Sexy Pulp nowe w folii czarny oraz używany czarny (otwarty miesiąc temu) -tusz 2000 calorie czarny podkręcający (niedawno otwierany) -krem Zinalfat kojąco-regenerujący, nowy z pudełkiem (lekko zadrapane) -podkład Loreal True Match N1 -podkład Rimmel Lasting Finish, 200 soft beige stara wersja. - paleta korektorów KOBO (biały, fioletowy, różowy i zielony) , lekko używana -kalendarz YR na ten rok (mam nauczycielski, ten mi się nie przyda) - zestaw miniatur Hydra Vegetal (krem raz używany) - zegarek YR, nowy w pudełku - farba Color Mask 400 Ciemny brąz, w pudełku - Perfumy (link do Fragranticy) razem z wish perfumowym. Perfumy mogę wymienić na kosmetyki ![]() -kremowy podkład YR w kolorze 100 Porcelanowy beż Moje wish: -pędzel do podkładu Hakuro H 54, lub Real Techniques Expert Face Brush do blendowania podkładu -pędzel do korektora Hakuro 61 lub Zoeva 142 -pędzel do różu Hakuro H22 lub H13 -tusz Estee Lauder Sumptuous (czarny, może być używka) - podkład Clarins rozświetlający 103 Ivory , EL Double Wear Light 0.5 lub EL Double Wear 1N1 - gąbeczka BBlender lub odpowiednik z Inglota -baza pod lakier Inglot, Sally Hansen - szminki Inglot, Rimmel, Golden Rose, Clarins itp. - błyszczyki j/w - eyeliner w słoiczku + pędzelek skośny do eyelinera (Inglot, Zoeva, Hakuro...) - Harry Potter i Komnata Tajemnic - książka - Gta Vice City na PCta ( )- pad na usb do komputera. Pozdrawiam i zachęcam do "obczajenia wątku". Zdjęcia na życzenie ![]()
Fragrantica ![]() Studentka pedagogiki wczesnoszkolnej z przedszkolną z językiem angielskim! Edytowane przez DarkTemptation Czas edycji: 2015-09-09 o 14:57 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SIERPIEŃ: Palmers, pędzle AM, Yves Rocher i inne
Coś u mnie za True Match?
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
podkład Loreal True Match N1 Palmers Natural Bronze ten z mniejszym zużyciem |
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
witaj interesuje mnie u Ciebie
-2 sztuki pędzli Annabelle Minerals flat top do podkładu - jeden z nich ma trochę dziwne włosie na małej powierzchni co nie przeszkadza w użytkowaniu. -2 sztuki balsamu brązującego Palmers Natural Bronze: jeden zużyty w około 60%, drugi około 10-15% -Nivea żel pod prysznic, niebieski 500 ml -tusz 2000 calorie czarny podkręcający (niedawno otwierany) zerknij do mnie może cię coś zainteresuje . ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Nieeee nie oddam Shalimara za kosmetyki , tylko za inne wysokopółkowce pozdrawiam[COLOR="Silver"]
Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2015-08-17 o 21:48 |
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
-Nivea żel pod prysznic, niebieski 500 ml -tusz YR Sexy Pulp nowy w folii czarny -krem Zinalfat kojąco-regenerujący, nowy z pudełkiem (lekko zadrapane) -podkład Loreal True Match N1 ? |
|
|
|
#6 |
|
:)
|
coś u mnie za nowy tusz YR i -podkład Loreal True Match N1 ??
|
|
|
|
#8 | |
|
ciepłe kluchy
|
Flat top Anabelle?
|
|
|
#9 |
|
Welcome to Jamrock
|
cos u mnie za
Annabelle Minerals flat top do podkładu tusz 2000 calorie czarny podkręcający (niedawno otwierany) |
|
|
|
#10 |
|
:)
|
kochana Cavalli oddam tylko za inny zapach.
Pozdrawiam |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
pędzel Annabelle Minerals flat top
-Nivea żel pod prysznic, ni3ebieski Nowy -tusz YR Sexy Pulp nowy w folii czarny oraz używany czarny (otwarty miesiąc temu) cos u mnie?
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
zainteresował mnie pędzel AM do podkładu, ten bez dziwnej powierzchni
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej niestety nic
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
-tusz 2000 calorie czarny podkręcający (niedawno otwierany)
-tusz YR nieotwierany może w którymś z moich wątków coś znajdziesz za te dwa produkty?
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Update i dorzutka, zapraszam!
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
hej, niestety nie znalazlam nic u ciebie w watku o zblizonej wartosci.
pozdrawiam |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, mogłabym się skusić na tusz yr, ale w tej chwili wolę większe wymianki
dzięki |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za żel Nivea i korektory?
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Kolejna dorzutka, perfumy i inne "bajery"!
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się pędzel Annabel
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
W tej chwili nic nie wpadło mi w oko, pozdrawiam
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Nivea żel pod prysznic, niebieski 500 ml
tusz YR Sexy Pulp nowy w folii podkład Loreal True Match N1 Kim Kardashian Kim Kardashian 1ml Hermes Kelly Caleche firmowa próbka, ok. 1 ml Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme firmowa próbka Chanel Chance Eau de Parfum ok. 1ml Clinique Clinique Happy ok. 1 ml Donna Karan DKNY Be Delicious ok 1 ml Lanvin Eclat d’Arpège 3 ml Yves Rocher Comme une Evidence Eau de Parfum 5 ml cos u mnie?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

)

pozdrawiam[COLOR="Silver"]