|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w lipcu.
Witam serdecznie
![]() Zależy mi na sprawnych i większych wymiankach i dlatego preferuję wysyłkę jednocześnie, ale jeśli masz negatywa / neutrala / mniej niż 6 przekupek to proszę byś wysłała pierwsza. Jeśli nie odpowiada Ci ta opcja, nie pisz proszę. Do chwili wymiany adresów rozważam wszelkie możliwe opcje wymiany -> po wymianie adresów, wymiankę uważam za wiążącą. Wysyłam, w zależności od wielkości/rodzaju kosmetyków, w kopertach bąbelkowych ( dodatkowo i tak jeszcze w środku owiniętych "bąbelkami") lub w paczce - do ustalenia. Jeśli chcesz wiedzieć więcej nt. danej rzeczy - pytaj. ![]() Najważniejsze informacje umieściłam w opisach - czytaj. ![]() Szukam wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]() Wymienię : Eveline Argan Oil Krem Rozświetlająco-Energetyzujący na dzień 30+ nowy, zafoliowany 50ml, 01/2017 Eveline Argan Oil Drobnoziarnisty peeling do twarzy, nowy, zafoliowany, 30ml, 04/2017 Bielenda Vanity, depilacja nóg, nowe, 05/2017 Bielenda Vanity, depilacja bikini, nowe, 07/2017 Nivea Visage, Pure Effect, Matt Beauty (Matujący krem nawilżający + lekki podkład) - użyty 1 raz dn. 26.01.2015 Nivea Odświeżający Krem Nawilżający Na Dzień, Cera Normalna i Mieszana - nowy w kartoniku, nieotwierany słoiczek 50ml, kod 44319676 Bielenda Ochronny Krem do Twarzy SPF 30, Cera Normalna i Tłusta - nowy, nieotwierany, 06/2017 Suplement diety zalecany osobom aktywnym fizycznie i uprawiającym sport ACTIVELAB WELLNESS LINE L-KARNITYNA + GREEN TEA 30 kapsułek, Opakowanie zapieczętowane, widoczne na zdjęciach. 25/09/2015 Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Bergamot & Verbena Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Indyjska Morwa i Kwiat Lotosu Finish nowy odświeżacz do zmywarek, cytryna i limonka ModelCo, Cheek + Lips Tint (Pomadka do ust i róż do policzków - 2w1) 10ml - użyty 1 raz w grudniu 2014 DKNY żel pod prysznic - nowy 50ml Yves Rocher lakier Vernis Brillance 5,5ml nowy, nr 43 - Orange Chaud Zestaw cieni matowych Lovely nr 8, data ważności 09/2015, otwarte 11/2014 na jeden test, pacynka nieużywana Eyeliner Paese, kolor granatowy z delikatnym migoczącym brokatem, otwarty 11/2014 na jeden test Kolczyki do pępka 2szt. â nowe, nieotwierane Rimmel, 1-2-3 Looks, tusz do rzęs, czarny, 0056- sprawdź kod!, nieotwierany INGLOT Blush Cleanser Płyn do czyszczenia pędzli - LI30PA - sprawdź kod!, użyty 1 raz Nina Ricci - Mademoiselle Ricci balsam do ciała, 100ml, nowy, zafoliowany Physician Formula Shimmer Strips Custom Bronzer, Blush & Eye Shadow odcień Sunset Strip Bronzer 2455, nowy, nieotwierany, kod widoczny na foto - ja nie umiem sprawdzić daty Marc Jacobs, Dot EDP 4ml, nowe - 2 szt Inglot Body Sparkles Brokat do ciała, kolor 68, 1g, nowy Rexona Aloe Vera nowy antyperspirant Dove nowy antyperspirant 2 szt. Marilyn rajstopy, nowe, rozm. 1/2, grafitowe, we wzór Marilyn Mama rajstopy ciążowe, czarne, 100DEN, rozm 3/4 M/L, nowe ( otwarte opakowanie, tylko muśnięte palcem, niewyjmowane!) Kosmetyczka czarna z lusterkiem, nowa, z metką Trzy opakowania zapachów - psikane 1-2 razy. Te w kolorze pomarańczowych M2 dla fanek orientu. Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2015-07-27 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w lipcu.
może coś za tusz Rimmel i 3 antyperspiranty?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cos za Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Bergamot & Verbena Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Indyjska Morwa i Kwiat Lotosu Finish nowy odświeżacz do zmywarek, cytryna i limonka Oraz 3 antyperspiranty rexona i 2x dove ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za żele pod prysznic palmolive, krem nivea, inglot brokat, finish odświeżacz i mianiaturkę dot?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Welcome to Jamrock
|
Rexona Aloe Vera nowy antyperspirant
Dove nowy antyperspirant 2 szt. INGLOT Blush Clean ser Płyn do czyszczenia pędzli - LI30PA - sprawdź kod!, użyty 1 raz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Palmolive żel pod prysznic
250ml nowy, nieotwierany â Bergamot & Verbena Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Indyjska Morwa i Kwiat Lotosu DKNY żel pod prysznic - nowy 50ml Marc Jacobs, Dot EDP 4ml, nowe - 2 szt nglot Body Sparkles Brokat do ciała, kolor 68, 1g, nowy Trzy opakowania zapachów - psikane 1-2 razy. Te w kolorze pomarańczowych M2 dla fanek orientu. cos u m,nie? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Bergamot & Verbena
Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Indyjska Morwa i Kwiat Lotosu DKNY żel pod prysznic - nowy 50ml Nina Ricci - Mademoiselle Ricci balsam do ciała, 100ml, nowy, zafoliowany Rexona Aloe Vera nowy antyperspirant Dove nowy antyperspirant 2 szt coś u mnie? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za balsam Niny i obie miniatury Dot?
![]()
![]() |
#12 |
:)
|
Hej,
Moze znajdziesz cos u mnie za żele pod prysznic palmolive, zel dkny, antyperspiranty dove i Rexony, odswiezacz do zmywarki. ? ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Ps. Zerknij moze do starego watku tez bo lipcowy troche okroiłam a te rzeczy z majowego nadal mam. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=813647 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Bergamot & Verbena Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Indyjska Morwa i Kwiat Lotosu DKNY żel pod prysznic - nowy 50ml Rimmel, 1-2-3 Looks, tusz do rzęs, czarny, 0056- sprawdź kod!, nieotwierany Eveline Argan Oil Krem Rozświetlająco-Energetyzujący na dzień 30+ nowy, zafoliowany 50ml, 01/2017 Eveline Argan Oil Krem Multiaktywny na pierwsze zmarszczki na noc 30+ ( 19.02.2015 otworzyłam i zdjęłam zabezpieczające sreberko, użyłam raz ale na sreberku była go wystarczająca ilość i nie dotykałam zawartości słoiczka także jest nietknięty!) 50ml, 09/2016 Eveline Argan Oil Drobnoziarnisty peeling do twarzy, nowy, zafoliowany, 30ml, 04/2017 Bielenda Vanity, depilacja nóg, nowe, 05/2017 Bielenda Vanity, depilacja bikini, nowe, 07/2017 Nivea Visage, Pure Effect, Matt Beauty (Matujący krem nawilżający + lekki podkład) - użyty 1 raz dn. 26.01.2015 Nivea Odświeżający Krem Nawilżający Na Dzień, Cera Normalna i Mieszana - nowy w kartoniku, nieotwierany słoiczek 50ml, kod 44319676 Bielenda Ochronny Krem do Twarzy SPF 30, Cera Normalna i Tłusta - nowy, nieotwierany, 06/2017 Nina Ricci - Mademoiselle Ricci balsam do ciała, 100ml, nowy, zafoliowany Marc Jacobs, Dot EDP 4ml, nowe - 2 szt
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko kilka rzeczy, ale nie wiem czy jest sens się rozpisywać.
![]() Zajrzyj proszę do mnie, czy coś dla siebie widzisz. ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Bielenda Vanity, depilacja nóg, nowe, 05/2017 Bielenda Vanity, depilacja bikini, nowe, 07/2017 Palmolive żel pod prysznic 250ml nowy, nieotwierany â Indyjska Morwa i Kwiat Lotosu Dove nowy antyperspirant ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podobały mi się głównie żele pod prysznic Palmolive i odświeżacz do zmywarki, oraz jeden z kremów -
ale żele pod prysznic i kremy wczoraj kupiłam... Zestaw do manicure oddam za coś o większej wartości - perfumy z wish czy biżuterię.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2015-07-06 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś za kosmetyczkę i physicians formula?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.