|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
W lipcu: Artego, Organic Therapy, Bioderma, The Body Shop, L'oreal i inne :)
NIEAKTUALNE!!!!!
Zapraszam! ![]() 1.Nie wysyłam za granicę. 2.Nie oszukuję. 3.Nie wysyłam pierwsza jeśli masz negatyw/neutral. 4.Rodzaj wysyłki i daty ustalamy wspólnie. 5.Dbam o swoje rzeczy i takich samych oczekuję - czystych i nieobklejonych. 6.Dobrze zabezpieczam kosmetyki i proszę o to samo. 7.W przypadku wątpliwości proszę o wszystko pytać. 8.Odpisuję ZAWSZE u Ciebie, a Ty u mnie. Jeśli coś przegapiłam - przepraszam i proszę się upomnieć. 9.Nie wymieniam się na siłę i nie będę na siłę niczego dobierać. Skrócona wish: Gumki Invisibooble Kosmetyki do włosów (profesjonalne, rosyjskie, szampony, mgiełka Beaver Professional, mały spray termoochronny, mały Kallos czekoladowy) Serum do twarzy Apteczna pielęgnacja twarzy (Bioderma - micel, żel Sebium w op. 100 ml) Wody termalne w buteleczkach 50 ml - w dużych ilościach Owocowa mgiełka do ciała - najchętniej TBS Clinique 3 kroki - próbki lub miniaturki Kosmetyki rosyjskie Kosmetyki TBS (zwłaszcza żeli i sorbetu, najlepiej mango - oddam wiele), Organique, Stara mydlarnia, Organic Shop miniaturki/próbki kosmetyków na wyjazdy, zwłaszcza apteczne - w dużych ilościach! Jedwab Chi 15 ml, lub coś innego do zabezpieczenia końcówek Wypełniacz do koka - ciemnobrązowy, najlepiej nowy Ewentualnie żele, pianki do golenia Mogę też spojrzeć na ubrania, ale raczej nowe xs/s/m Na wymianę: Mgiełka olejkowa Garnier - użyta 3 razy Orientana wzmacniająca terapia ajurwedyjska - 2 sztuki - NOWE L'oreal, Volume Million Lashes - tusz do rzęs - NOWY Spray z jedwabiem Cece Med - NOWY Bioluxe - krem z aloesem - NOWY, zaklejony Lekka odżywka w sprayu ARTEGO Easy Care, Miracle Lightweight - użyta 3 razy Płyn do soczewek SOLO CARE Aqua 360 ml - NOWY, 02.2016 Podkład max Factor FaceFinity 3in1, 75 Golden - NOWY, zaklejony Podkład My Color Code Lirene, typ ZIMA - NOWY Ziaja, Multimodeling, balsam do ciała brązujący antycellulitowy - NOWY Ujędrniający witaminowy olejek Vital Code Lirene - NOWY Żel pod prysznic Playboy brzoskwinia - NOWY Mleczko do ciała z ekstraktem francuskich winogron Organic Therapy - NOWE, ma jeszcze sreberko zaklejające otwór, ale nie wytrzymałam i lekko oderwałam, żeby poznać zapach ![]() The Body Shop żel pod prysznic grapefruitowy - NOWY Stara mydlarnia body cream Shea Butter & Vit. E 100 ml - NOWY Bioderma Sebium Gel - NOWY, ma na opakowaniu zabezpieczenie przed otwarciem Garnier - płyn micelarny do cery mieszanej - NOWY, możliwe, że zniknie, bo sprzeda się poza wizażem. Żarówki samochodowe Philips H4, ColorVision Blue, zaklejone opakowanie, nadają się na prezent Spodnie Stradivarius, EUR.40, założone kilka razy, w bardzo dobrym stanie, w razie zainteresowania zrobię lepsze zdjęcia i opis, oddam dość łatwo, za przydatne rzeczy Dokładam: Puzzle Ravensburger Koty, 2x1000 elementów, puzzle są w osobnych torebkach Puzzle Castorland Wang Church, 1000 elementów Wszystkie były ułożone po 2-3 razy. Są kompletne i niezniszczone. Pudełka były kilkukrotnie przekładane podczas porządków, więc nie są perfekcyjne. Castorland ma małe wgniecenie. Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia. Zapraszam! ![]()
Wymiana kosmetyczna ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2015-08-09 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lipcu: Artego, Organic Therapy, Bioderma, The Body Shop, L'oreal i inne :)
Coś z apodkład Max Factor>
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W lipcu: Artego, Organic Therapy, Bioderma, The Body Shop, L'oreal i inne :)
Coś za:
Żel tbs żel Playboy bioderma sebium gel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() cos u mnie za Orientana wzmacniająca terapia ajurwedyjska - 2 sztuki - NOWE L'oreal, Volume Million Lashes - tusz do rzęs - NOWY Płyn do soczewek SOLO CARE Aqua 360 ml - NOWY, 02.2016 Ujędrniający witaminowy olejek Vital Code Lirene - NOWY Spodnie Stradivarius, EUR.40, założone kilka razy, w bardzo dobrym stanie, w razie zainteresowania zrobię lepsze zdjęcia i opis, oddam dość łatwo, za przydatne rzeczy
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hey cos za płyn do soczewek i żel z the body shopa?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Płyn do soczewek SOLO CARE Aqua 360 ml - NOWY, 02.2016
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
Mleczko do ciała z ekstraktem francuskich winogron Organic Therapy - NOWE, ma jeszcze sreberko zaklejające otwór, ale nie wytrzymałam i lekko oderwałam, żeby poznać zapach The Body Shop żel pod prysznic grapefruitowy - NOWY Stara mydlarnia body cream Shea Butter & Vit. E 100 ml - NOWY Bioderma Sebium Gel - NOWY, ma na opakowaniu zabezpieczenie przed otwarciem Garnier - płyn micelarny do cery mieszanej - NOWY, możliwe, że zniknie, bo sprzeda się poza wizażem. Orientana wzmacniająca terapia ajurwedyjska - 2 sztuki - NOWE L'oreal, Volume Million Lashes - tusz do rzęs - NOWY Lekka odżywka w sprayu ARTEGO Easy Care, Miracle Lightweight - użyta 3 razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? wpadło mi w oko sporo kosmetyków u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, interesują mnie :
L'oreal, Volume Million Lashes - tusz do rzęs - NOWY Spray z jedwabiem Cece Med - NOWY Bioluxe - krem z aloesem - NOWY, zaklejony Ziaja, Multimodeling, balsam do ciała brązujący antycellulitowy - NOWY Ujędrniający witaminowy olejek Vital Code Lirene - NOWY Żel pod prysznic Playboy brzoskwinia - NOWY Bioderma Sebium Gel - NOWY, ma na opakowaniu zabezpieczenie przed otwarciem ,odp. proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Welcome to Jamrock
|
Podkład max Factor FaceFinity 3in1, 75 Golden - NOWY, zaklejony
Bioderma Sebium Gel - NOWY, ma na opakowaniu zabezpieczenie przed otwarciem coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
L'oreal, Volume Million Lashes - tusz do rzęs - NOWY
Żel pod prysznic Playboy brzoskwinia - NOWY The Body Shop żel pod prysznic grapefruitowy - NOWY Bioluxe - krem z aloesem - NOWY, zaklejony Mleczko do ciała z ekstraktem francuskich winogron Organic Therapy cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Odpisałam
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
interesuje mnie tusz, mgiełka olejkowa, zel body shop, micel Garniera.... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
generalnie jestm chętna na wymiane ale te dwie rzeczy za masło pata to ciut za mało , interesowałby mni jeszcze tusz loreala milion ale czy on na pewno jest nowy??
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
I jak?
![]()
![]() |
#17 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cenowo niezbyt mi sie to opłaca... wiec narazie chyba dziekuje
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
za Vichy mogę sie wymienić, jesli jestes nadal zainteresowana daj znać.
Przepraszam nie zrozumiałam, myslalam że proponuesz moje dwa ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
coś za :
Ujędrniający witaminowy olejek Vital Code Lirene - NOWY L'oreal, Volume Million Lashes - tusz do rzęs - NOWY Orientana wzmacniająca terapia ajurwedyjska - 1 szt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.