![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
STYCZEŃ - Avene, Bandi, Sensilis, EL, YR, Ziaja, perfumy i wiele innych!
NIEAKTUALNE
zapraszam do nowego wątku Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-07-15 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ - Avene, Bandi, Sensilis, EL, YR, Ziaja, perfumy i wiele innych!
PILNIE WYMIENIĘ: Avene Cleanance K (krem usuwający zaskórniki, sebo-regulujący; lekka, nietłusta konsystencja), nowy, 40 ml, do 07/2015. Revitacell zestaw regeneracyjny do biustu i dekoltu. Nowy, musiałam tylko otworzyć pudełko, żeby dostać się do daty ważności. Do 05/2015. Peeling do ciała Love Me Green. Nowy, ale bez folii, bo wyciekło z niego trochę wody podczas transportu i chciałam to powycierać. Do 20.03.2015. Zestaw Bandi Gold Philosophy w pudełku. Krem na szyję i dekolt 50 ml (do 03.2015) + serum korygujące 30 ml (do 06.2015). Hipoalergiczny puder prasowany Celia - brązujący z drobinkami 107. Nowy, w pudełku. Nie ma daty ważności, nr serii 05/D/11 Krem BB Skinfood - Good Afternoon peech green tea spf 20. Początkowo 30g, używany, zostało pewnie z 3/4, ale asekuracyjnie powiem, że połowa. Henna tradycyjna Delia do brwi i rzęs, czarna. Nowa. W opakowaniu dwie saszetki. Do 07.2015. Kajal Song of India z lusterkiem. Nowy. Nie ma daty ważności, ale na spodzie jest data (podejrzewam, że produkcji): mar 12. Lakiery (żaden nie ma zmienionej konsystencji!): - poza Bourjois, resztę traktuję jako gratisy, daj znać przy wymianie * żółty miss sporty (301), używany, początkowo 7 ml, zostało min. 3/4 * cytrynowy (nr 11) z utwardzaczem Celia Woman summer, nowy, poj. 8 ml, ważny do 11.2014 * czerwony (678) Eveline colour show, nowy, 10 ml * czerwony (11) Bourjois anti-choc, początkowo 9 ml, maźnięty po razie na każdą dłoń * zielony (nr 4) lakier do paznokci z utwardzaczem Celia Woman summer, nowy, poj. 8 ml, ważny do 11.2014 * turkusowy Bourjois (kolor 22) 1 seconde (gel silicone texture), początkowo 9 ml, użyty po razie na każdą dłoń * szary, bez naklejek ale to wibo, użyty po razie na każdą dłoń, dorzucę do wymiany * brązowy (410) miss sporty lasting colour, początkowo 7 ml, zostało min. 3/4, dorzucę do wymiany Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-04-26 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Krem na dzień L'oreal Revitalift, nowy w folii.
Krem opalizujący ziaja sopot rozświetlenie, nowy w folii, do 04.2016. Krem ziaja sopot brązujący relaksujący, nowy, w folii, do 11.2015. Przeciwzmarszczkowy krem odżywczy Green Pharmacy. Nowy, ważny do 06.01.2016. Bioderma Sebium AI correcteur. Punktowy korektor z kremem tonującym. Ocień jasny. Skóra tłusta i mieszana. Ważne do 05/16. Jedno opakowanie nowe, drugie otwarte do przetestowania (korektor maźnięty palcem może 3 razy, krem tonujący użyty 2 razy na twarz + trochę wyciekło do zakrętki) Sensilis pure perfection serum redukujące pory, przeciw starzeniu się skóry, cera mieszana i tłusta, nowy, w folii, 30 ml, do 02.2016. Oddam raczej wyłącznie za perfumy z wish. Krem rewitalizujący 24 h Yves Rocher, Cure Solutions, Anti-Fatigue Soin Vitalite 24 h - nowy w folii; kwc . Ważny do 02.2016 Estee Lauder serum pod oczy Advanced Night Repair Eye Serum. Trzy nowe, nieotwierane miniaturki po 4 ml każda - łącznie 12 ml czyli prawie pełnowymiarowe opakowanie. Oddam najchętniej trzy razem, za konkret. Kod A54. Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-03-11 o 05:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Emolium emulsja do ciała. Nowa, nieotwierana. Do 03/2016.
Sylveco kojący balsam do ciała. Nowy, nieotwierany. Ważny do 12.2015. Peeling cukrowy Green Pharmacy. Róża piżmowa, zielona herbata. Nowy, ważny do 16.12.2015. Bingo Spa chocolate body butter with karite - czekoladowe masło do ciała z masłem karite. Nowe, ważne do 12.2015. Bingo Spa chocolate serum for skin with olive oil - czekoladowe serum do ciała z oliwą z oliwek. Nowe, ważne do 08.2015. Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-03-11 o 05:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Tusz do rzęs Astor Lovely Doll Big&Beautiful. Kolor 800 black. Nowy, nieotwierany. chyba jednak zostanie ze mną
Tusz do rzęs Rimmel Scandaleyes Rockin' curves. Kolor 001 black. Nowy, z zabezpieczeniem. zostaje ze mną Tusz do rzęs Rimmel Wonderfull. Nowy, nieotwierany. Eyeliner marykayatplay. Kolor niebieski. Nowy, nieotwierany, z pudełkiem. Ważny do 01/2016. Potrójne cienie do powiek marykayatplay. Nowe, nieotwierane, z pudełkiem. Ważne do 03/2017. Nawilżająca pomadka IsaDora (perfect moisture lipstick). Nowa, w folii. Kolor: 130 rose chrome. Szminka do ust w kredce, Joko Color & Shine. Użyta raz w celu sprawdzenia koloru. Puder brązujący Bourjois, słynna czekoladka. Numer 52, max przetestowany (nie jestem pewna - mam z wymianki, sama nie używałam). Róż Bourjois - mam dwa nowe, nieużywane - jeden w kolorze 95 (Rose de Jaspe), drugi 33 (Lilas D'or). BEZ ZDJĘCIA: Puder w kompakcie Bourjois Silk Edition nr 55 (golden honey). Użyty dwa razy (stąd przybrudzona gąbeczka), jest świetny, ale dla mnie niestety zbyt ciemny ![]() Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-04-05 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Harajuku Lovers, limitowana edycja Snow Bunnies, edt. Początkowo 10 ml, psiknięta 2 razy, zużycie na zdjęciu. Jest kartonik.
Męskie perfumy La Castel Red Fire edt, 50 ml, raz psiknięte. Avon instinct for him. Nowe, w folii, 75 ml. Giorgio Armani Sensi - odlewka z wymiany, psiknięta kilka razy - zużycie na zdjęciu (tuż pod czarną taśmą z tej strony, gdzie jest najkrótsza) Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-01-29 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria z naturalnymi kamieniami , NOWA z metkami, firma Pabia - kolczyki i bransoletka. Cena z metek to 79,90 + 129 zł, oddam za coś o mniejszej wartości.
Pierścionek kwiat z New Yorkera. Nowy z metką. Nowa bransoletka Otien z wieżą Eiffla. Kolczyki. Nowy wisior - brakuje mu kilku dżetów. Zainteresowanym wyślę dokładniejsze zdjęcia. Pierścień retro. Zestaw zielony - naszyjnik i kolczyki. Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-01-29 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Lampka LED do czytania. Sklep Tchibo. Nowa w opakowaniu.
Bezprzewodowy samowyzwalacz do smartfonów. Sklep Tchibo. Nowy w opakowaniu. Paski do depilacji (do wosku), brakuje max 20. Film Wilbur chce się zabić. Lupa ze światełkiem. Nie jest to żaden profesjonalny sprzęt, raczej na poziomie przypatrywania się mapom na maturze z geografii. Najlepsze przepisy Basi Ritz - książka zwycięzcy programu MasterChef. Przejrzana, w stanie bdb (choć w drodze z księgarni dorobiła się małej rysy na okładce i odrapania prawego dolnego rogu). Nina Gatii Oczy Kirana, stan bdb-, raz przeczytana. Trafny wybór J.K.Rowling, stan bdb, raz przeczytana. Nożyczki fryzjerskie Muller, użyte kilka razy, ale wciąż b. ostre Nożyczki fryzjerskie Kiepe, użyte chyba 2 razy, ale wciąż b. ostre Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-02-23 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze jedna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej,
może coś u mnie za: Avene Cleanance K (krem usuwający zaskórniki, sebo-regulujący; lekka, nietłusta konsystencja), nowy, 40 ml, do 07/2015. Revitacell zestaw regeneracyjny do biustu i dekoltu. Nowy, musiałam tylko otworzyć pudełko, żeby dostać się do daty ważności. Do 05/2015. Peeling do ciała Love Me Green. Nowy, ale bez folii, bo wyciekło z niego trochę wody podczas transportu i chciałam to powycierać. Do 20.03.2015. Zestaw Bandi Gold Philosophy w pudełku. Krem na szyję i dekolt 50 ml (do 03.2015) + serum korygujące 30 ml (do 06.2015).
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Witaj
Może znajdziesz coś za BB Skinfood? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Czy zestaw bandi jest nowy :O?
Jeśli tak, to znajdziesz coś u mnie za niego ![]() Będę grzebać poza wątkiem <3 Z Twojej wish poza wątkiem mam na przykład mydło aleppo z czarnuszką nowe, kobaltową marynarkę z Pretty Girl rozmiar m nówkę suchego szamponu batiste |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zestaw Bandi, lakier czerwony Bourjois i bb krem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a co byś mogła mi oddać za te rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Avene Cleanance K (krem usuwający zaskórniki, sebo-regulujący; lekka, nietłusta konsystencja), nowy, 40 ml, do 07/2015. Krem BB Skinfood - Good Afternoon peech green tea spf 20. Początkowo 30g, używany, zostało pewnie z 3/4, ale asekuracyjnie powiem, że połowa. Kajal Song of India z lusterkiem. Nowy. Nie ma daty ważności, ale na spodzie jest data (podejrzewam, że produkcji): mar 12. lakier czerwony (678) Eveline colour show, nowy, 10 ml czerwony (11) Bourjois anti-choc, początkowo 9 ml, maźnięty po razie na każdą dłoń ? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mam puder healthy mix 52 uzyty kilka razy dosłownie, uzycie znikome, jesli chcesz wyślę zdjęcie. mam tez podkład 123 perfect kolor 53, zostało około 30%. moze bronzer loreal byś chciała? tez prawie jak nowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za krem Avene i peeling Love Me Green?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
który puder?
myślę, ze to nie byłaby mała wymianka. ewentulanie powiedz czego jeszcze szukasz, moze cos jeszcze sobie wybierzemy? ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- balsam przyspieszający opalanie- mam około 3/4 bielendy Płynna pomadka do ust- mam bourjois rouge velvet edition- kolor nude ist, uzyłam 2 razy, nie mój kolor niestety puder sypki- mogę odsypac Ci trochę atrdeco puder fixujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za zestaw revitacell?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Avene Cleanance K (krem usuwający zaskórniki, sebo-regulujący; lekka, nietłusta konsystencja), nowy, 40 ml, do 07/2015.
Revitacell zestaw regeneracyjny do biustu i dekoltu. Nowy, musiałam tylko otworzyć pudełko, żeby dostać się do daty ważności. Do 05/2015. Peeling do ciała Love Me Green. Nowy, ale bez folii, bo wyciekło z niego trochę wody podczas transportu i chciałam to powycierać. Do 20.03.2015. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej, niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zel Balneokosmetyki sprzedalam na innym portalu;/ takze na razie sie i tak wstrzymam, bo za pozostale dwie rzeczy nie ma sensu robic wymiany. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Torebka kosztowała 259 zł, w środku ma napis na skórzanej metce Rosa, a tak poza tym to nie znam nazwy firmy, czy rzeczy ze starego wątku nie zaznaczone na szaro są jeszcze do wymiany ? Bo większość rzeczy mi się stamtąd podoba.
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.