![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ/CZERWIEC u Anki
ZAMYKAM!!!!
Witam! Zasady jak u wszystkich, zgodnie z regulaminem. Przy wszystkich produktach staram się opisać ich stan i datę produkcji/ważności, w razie wątpliwości proszę pytać Większość rzeczy oddam bez żalu za coś, co mi jest potrzebne. Dziękuję za ciuchy, biżuterię itp. Zastrzegam sobie prawo do negocjowania danej rzeczy z kilkoma osobami, wiążąca jest dla mnie wymiana adresów. Proszę wziąć pod uwagę, że nie lubię przeciągania terminu wysyłki w nieskończoność! FOTKI NA ŻYCZENIE ![]() PREFERUJĘ WIĘKSZE WYMIANY!! Większość rzeczy to moje zapasy, jeśli zacznę używać- usuwam produkt ![]() Nie mam listy chciejstw, wszędzie chętnie zaglądnę, nie obrażam się za "Coś u mnie" ![]() Clarins, bronzer z limitki Colours of brazil, używany, ale nie widac tego po nim, mam gdzieś kartonik Color Riche Extraordinaire Liquid Lipstick kolor 102, nowa Sephora, Rouge Infusion, atramentowa "szminka", dwa razy użyta, kolor Peony Cetaphil, emulsja micelarna, otwarta, użyta kilka razy, zostało duuuużo, kod 117739, 01/2017 Sylveco, peeling wygładzajacy, ubytek 25%, 11/2015 MakeUp Forever, pudrowy podkład Pro finish, miniatura, TL13A, maźniety dołączonym do niego puszkiem/gąbeczką Eris, Tokyo lift, krem, zostało ok.15 ml, 02/2017 Woski Yankee Candle: 1/2 Pineapple Cilantro 3/4 Baby Powder 3/4 Cranberry Ice 3/4 Lilac Blossom 1/2 Vanilla Frosting Estee Lauder, szminka raz użyta, kolor 61, kod A83 Clinique, szminka Creamy Nude, raz użyta, kod D84 Invisibobble, nowe opakowanie gumek, kolor perłowy, 3 w opakowaniu Douglas, tonik, nowy, 40 ml Sephora, krem nawilżający, nowy, 15 ml, kod 4347 Srebrny kuferek, "wychodził" ze mną może dwa razy. YT, Moment de Bonheur, 30 ml, bez 1 psika, mam kartonik Chloe, miniaturka perfum Chloe edp, bez kilku kropel Balmain, Extatic, 40 ml bez kilkunastu psików, Douglas, ODDAM ZA COŚ FAJNEGO Madonna, Truth or dare, ubytek kilku psików, z racji tego, że butelka jest nieprzezroczysta, podam wagę flakonu Lanvin, Marry me!, Douglas, mają rok Yves Rocher, Wanilia bio, bez jednego psika Avon, Summer White Sunset, mam je rok Avon, zapach męski, oddam za "nic", kilka razy używany St. Dupontt Passanger Criuse edp - odlewka Kim Kardashian edp - odlewka D&G Light Blue - odlewka Rihanna, Rouge - odlewka Aquolina, Gold Sugar - odlewka Dior, Hypnotic Poison - odlewka Żele pod prysznic: Bourjois, 250 ml, nowy, 250 ml, 7701 Nivea Men, użyty ok.5 razy, wyjściowo 250 ml, 43064990 YR, peelingujący żel czarne owoce, 200 ml, nowy, 16234 YR, czarne owoce (kula), raz użyty, 250 ml, 09/2016 YR, żel miodowy, nowy, 200 ml YR, żel olejek arganowy, raz użyty, 200 ml wyjściowo Palety The balm: Shady lady 2, Meet Matte Nude, Meet Matte, zużycie widoczne na zdjęciach w marcowym wątku, na życzenie będzie ich więcej ![]() Maybelline, Color tatoo 24h, kolor 35 On and on bronze, zużycie minimalne, kod 26L201 L'oreal, cień fioletowy Infallible, raz użyty Sephora, cień nr 60, NOWY (srebrny) Annabelle Minerals, cień Chockolate-tester, wizażanka dorzuciła mi do wymiany, więc nie wiem, czy był używany, ale jest go dużo ![]() Garnier, BB krem do cery jasnej, nowy, 22L901 BIODERMA, Sebium H2O, płyn micelarny, zielony, nowy Lancome, Teint Idole Ultra, 01, trudno ocenić zużycie, wg mnie zostało 40%, UWAGA: lekko obity róg flakoniku (informacja dla estetki ![]() Artdeco, puder fixujący, zużycie ok 20%, 22S NICKAK, róż z marcowego Glossyboxa, z ciekawości odkręcony i maźnięty, ale puszek nieużywany! Sephora Kiss me, balsam do ust, kolor 05, nowy Klej DUO, raz użyty, wyjściowo 14 g Cashmere, baza silikonowa, nowa, 15 ml L'oreal, Rouge Caresse, 401, raz użyta Pędzel barbara Hoffmann do podkładu, raz użyty, wyprany Pędzel Oriflame, wachlarzykowy (za drobiazg) Head&Shoulders, klasyczny szampon, wyjściowo 400 ml, użyty 2 razy, 4308484750 L15 YR, szapon do włosów brązowych, wyjściowo 200 ml, zostało 3/4, 37629 Schwarzkopf, mus nadający objętość, raz użyty, kod E12/17 YR, peeling oliwkowy, nowy, 200 ml GreenLand, peeling solny papaja-cytryna, SUCHY, dobrze oceniany na KWC, nowy VitalDerm, szampon arganowy, nowy, 150 ml YR, balsam Quelques Notes d'amour, raz wypróbowany na ręce, 200 ml, 10/2017 Pat&Rub, masło rewitalizujące, nowe, 250 ml, 22.07.2016 Vichy, zielona kulka, nowa, 54LN01 Bioderma, balsam po opalaniu, kilka razy użyty, wyjściowo 100 ml, 12/16 Sanase, peeling enzymatyczny, nowy, TE 81, 75 ml Sephora, patyczki do korekty makijażu, nowe Petroleum z olejkiem pichtowym Bandi, krem z kwasem migdałowym, na próbę (trudno ocenić zużycie), 10/2016 Steamcream, moja wersja jest z delfinami, http://www.naturmedicin.pl/category-steamcream, używany, ale mało Douglas, peeling do twarzy, została ok. połowa, kod 241YSA, wyjściowo 75 ml Dermo Pharma, krem brązujący do twarzy, nowy, 15 ml Benefit, Puff off!, próbka Bee pure, próbka maski, raz użyta Goodskin Labs, Pore 365, próbka, 7,5 ml Prostownica Remington, model S-1510, używana, na chodzie, mam z wymiany, ale i tak używam mojej starej, a ta biedna się kurzy;( Shiseido, Benefiance, lotion, nowy, 75 ml Kolia-etno z H&M ale jakaś stara kolekcja, bo mam już ją rok Koronkowe kajdanki, nowe Brelok-serce, "Thank God i'm a woman", nowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265223 Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2015-06-27 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ/CZERWIEC u Anki
hej, podoba mi się Extatic Balmain
zajrzyj proszę do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś za szminke clinique creamy nude
vichy kulka zielona nowa yr peelingujacy żel czarne owoce i może micel bioderma a także szampon h&s ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie za: YR, czarne owoce (kula), raz użyty, 250 ml, 09/2016 YR, żel miodowy, nowy, 200 ml YR, żel olejek arganowy, raz użyty, 200 ml wyjściowo Sephora, patyczki do korekty makijażu, nowe Cashmere, baza silikonowa, nowa, 15 ml.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos za
Chloe, miniaturka perfum Chloe edp, bez kilku kropel St. Dupontt Passanger Criuse edp - odlewka Aquolina, Gold Sugar - odlewka Dior, Hypnotic Poison - odlewka
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos. Za miniature chloe, marry me i odlewke light blue?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Woski Yankee Candle:
1/2 Pineapple Cilantro 3/4 Baby Powder 3/4 Cranberry Ice 1/2 Vanilla Frosting Aquolina, Gold Sugar - odlewka Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie oddam Si
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
Interesują mnie te rzeczy: Sephora, Rouge Infusion, atramentowa "szminka", dwa razy użyta, kolor Peony woski YC, chętnie wszystkie tonik Douglas pędzel wachlarzykowy Sephora Kiss me, balsam do ust, kolor 05, nowy \Pat&Rub, masło rewitalizujące, nowe, 250 ml, 22.07.2016 GreenLand, peeling solny papaja-cytryna, SUCHY, dobrze oceniany na KWC, nowy próbka Puff Off Benefitu matowe palety theBalm ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, wiem, że teraz mam trochę bałaganu w wątku, ale może znajdziesz coś u mnie za następujące rzeczy:
1. Goodskin Labs, Pore 365, próbka, 7,5 ml [bardzo!] 2. Chloe, miniaturka perfum Chloe edp, bez kilku kropel [bardzo!] 3. Clarins, Lip oil, 01, nowy [tak!] 4. Vichy, Idealia skin sleep, nowy, 15 ml 5. Sephora, krem nawilżający, nowy, 15 ml 6. YR, peelingujący żel czarne owoce, 200 ml, nowy 7. Benefit, Puff off!, próbka Zależy mi zwłaszcza na pierwszych pozycjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
:)
|
Wymieniam wszystko na wszystko.
![]() To przypomnij sobie zapach i daj znac. A w wolnej chwili jakbyś mogła, wrzuć fotkę kuferka i jakas chrakterystykę ![]() Ewentualnie na sama książkę chciałabyś sie wymienić? Np za ten peeling, albo jakis zel pod prysznic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej coś za
Balmain, Extatic, 40 ml bez kilkunastu psików, Douglas, ODDAM ZA COŚ FAJNEGO lub Madonna, Truth or dare, ubytek kilku psików, z racji tego, że butelka jest nieprzezroczysta, podam wagę flakonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Avon, zapach męski, oddam za "nic", kilka razy używany
BIODERMA, Sebium H2O, płyn micelarny, zielony, nowy Klej DUO, raz użyty, wyjściowo 14 g Head&Shoulders, klasyczny szampon, wyjściowo 400 ml, użyty 2 razy, 4308484750 L15 Kolia-etno z H&M ale jakaś stara kolekcja, bo mam już ją rok Coś u mnie? Najbardziej zależałoby mi na płynie micelarnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Woski Yankee Candle:
1/2 Pineapple Cilantro 3/4 Baby Powder 3/4 Cranberry Ice 3/4 Lilac Blossom 1/2 Vanilla Frosting alabamaxy Polecamy: Kody rabatowe Konkursy i testy alabamaxy Nowe posty Dzisiejsze posty Lista subskrypcji Kontakty i przyjaciele Ustawienia FAQ Witamy, alabamaxy. Ostatnio nas odwiedziłeś Dzisiaj o 09:40 Prywatne wiadomości: 0 nowych, Suma 2. Wróć Forum Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: Kosmetyki Przeładuj tę stronę Wymienię MAJ/CZERWIEC u Anki Notka Targowisko: Kosmetyki Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Odpowiedz Pokaż pierwszą nieczytaną wiadomość Pokaż pierwszą nieczytaną wiadomość Narzędzia Przeszukaj ten wątek Ocena wątku Nie czytano Dzisiaj, 13:51 #1 amb86 Zadomowienie Avatar amb86 Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Nowy Sącz Wiadomości: 1 607 Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt. MAJ/CZERWIEC u Anki Witam! Zasady jak u wszystkich, zgodnie z regulaminem . Przy wszystkich produktach staram się opisać ich stan i datę produkcji/ważności, w razie wątpliwości proszę pytać Większość rzeczy oddam bez żalu za coś, co mi jest potrzebne. Dziękuję za ciuchy, biżuterię itp. Zastrzegam sobie prawo do negocjowania danej rzeczy z kilkoma osobami, wiążąca jest dla mnie wymiana adresów. Proszę wziąć pod uwagę, że nie lubię przeciągania terminu wysyłki w nieskończoność! FOTKI NA ŻYCZENIE PREFERUJĘ WIĘKSZE WYMIANY!! Większość rzeczy to moje zapasy, jeśli zacznę używać- usuwam produkt Nie mam listy chciejstw, wszędzie chętnie zaglądnę, nie obrażam się za "Coś u mnie" Clarins, bronzer z limitki Colours of brazil, używany, ale nie widac tego po nim, mam gdzieś kartonik Rouge edition velvet, Nude-ist, raz użyta Color Riche Extraordinaire Liquid Lipstick kolory 102, nowa Sephora, Rouge Infusion, atramentowa "szminka", dwa razy użyta, kolor Peony Cetaphil, emulsja micelarna, otwarta, użyta kilka razy, zostało duuuużo, kod 117739, 01/2017 Sylveco, peeling wygładzajacy, ubytek 25%, 11/2015 MakeUp Forever, pudrowy podkład Pro finish, miniatura, TL13A, maźniety dołączonym do niego puszkiem/gąbeczką Eris, Tokyo lift, krem, zostało ok.15 ml, 02/2017 4xbony 25 zl do Douglasa (przy zakupach za 250 zł) Woski Yankee Candle: 1/2 Pineapple Cilantro 3/4 Baby Powder 3/4 Cranberry Ice 3/4 Lilac Blossom 1/2 Vanilla Frosting Estee Lauder, szminka raz użyta, kolor 61, kod A83 Clinique, szminka Creamy Nude, raz użyta, kod D84 Invisibobble, nowe opakowanie gumek, kolor perłowy, 3 w opakowaniu Douglas, tonik, nowy, 40 ml Sephora, krem nawilżający, nowy, 15 ml, kod 4347J Amaderm, krem nawilżająco-regenerujący, nowy, kod 020215, ważny do 02 2017 Vichy, Idealia skin sleep, nowy, 15 ml Clarins, Lip oil, 01, nowy Srebrny kuferek, "wychodził" ze mną może dwa razy. YT, Moment de Bonheur, 30 ml, bez 1 psika, mam kartonik Chloe, miniaturka perfum Chloe edp, bez kilku kropel Balmain, Extatic, 40 ml bez kilkunastu psików, Douglas, ODDAM ZA COŚ FAJNEGO Madonna, Truth or dare, ubytek kilku psików, z racji tego, że butelka jest nieprzezroczysta, podam wagę flakonu Lanvin, Marry me!, Douglas, mają rok Yves Rocher, Wanilia bio, bez jednego psika Avon, Summer White Sunset, mam je rok Avon, zapach męski, oddam za "nic", kilka razy używany Żele pod prysznic: Bourjois, 250 ml, nowy, 250 ml, 7701 Nivea Men, użyty ok.5 razy, wyjściowo 250 ml, 43064990 YR, peelingujący żel czarne owoce, 200 ml, nowy, 16234 YR, czarne owoce (kula), raz użyty, 250 ml, 09/2016 YR, żel miodowy, nowy, 200 ml YR, żel olejek arganowy, raz użyty, 200 ml wyjściowo Palety The balm: Shady lady 2, Meet Matte Nude, Meet Matte, zużycie widoczne na zdjęciach w marcowym wątku, na życzenie będzie ich więcej ?
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Koronkowe kajdanki, nowe Pat&Rub, masło rewitalizujące, nowe, 250 ml, 22.07.2016 BIODERMA, Sebium H2O, płyn micelarny, zielony, nowy Balmain, Extatic, 40 ml bez kilkunastu psików, Douglas,? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za chloe i BIODERMA, Sebium H2O, płyn micelarny, zielony, nowy
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
:)
|
Znalazłam juz fote kuferka.
![]() Nie podeslalabys mi jakiegos linka jaki to dokładnie jest egzemplarz.? Chodzi mi o wnętrze, jak sie otwiera, jakie wymiary itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam jeszcze na wydaniu nowy czekoladowy balsam do ciała The Body Shop, rozświetlającą bazę pod oczy Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer, rozświetlacz Undress Your Skin Makeup Academy, wypiekany bronzer Terracota Powder Flormar, mgiełkę Aussie do włosów farbowanych (nowe lub testowane) i połówkę olejku Polyphenol Caudalie- ufff! Jeśli nic nie znajdziesz, jakoś to dźwignę
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Bourjois, 250 ml, nowy, 250 ml, 7701
YR, peelingujący żel czarne owoce, 200 ml, nowy, 16234 YR, żel miodowy, nowy, 200 ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Aaa, zapomniałam już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Dużo mi się u Ciebie podoba ale niewiele zostało mi na wymianę wię zajrzyj czy w ogóle byś coś u mnie znalazła
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=813305 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.