![]() |
#1 |
:)
|
![]() ChanelNO5 JustCavalli MasakiFluo TommyH MAJ **WĄTEK NIEAKTUALNY ** ZAPRASZAM TU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=51943946 #post51943946 >> Oddam << Masaki Matsushima Fluo EDP 40 ml - brak kilku psików, jest kartonik Tommy Hilfiger Pear Blossom EDP (50ml) - 45/50 ml , jest kartonik, mam z wymiany - tylko za któryś zapach z listy na końcu wpisu Chanel no5 - wyjściowo 50 ml z 2014 roku - zużycie miedzy 10 a 15ml wg mnie (widoczne na foto) klik Chanel no 5 - wyjściowo 100 ml z 2008 roku - pozostało troche ponad 10 ml wg mnie (widoczne na foto) klik Perfumy olejowe Aseel Al-Rehab, Roll-on 6ml w kartoniku- użyte raz, przywiezione z Dubaju w styczniu 2015 - mocno orientalne, kojarzy mi się z zapachem drzewa sandałowego. Nie potrafię ich porównać do czegokolwiek innego. W niektórych źródłach są uznawane za zapach męski, w innych za uniseks. Dla mnie na pewno nie jest to typowy męski zapach. Mam dokładnie te: http://www.arabianluxuries.com/aseel-al-rehab-oil/ Odlewka LES PARFUMS DE ROSINE La Rose Legere Eau Fraiche - 5ml - do plastiku, ewentualnie 10ml do przysłanego atomka Dokładne zdjęcia flakonów na życzenie, dla zainteresowanych Tampony Ob normal, opakowanie 56 sztuk- w otwartym opakowaniu zostały 33 sztuki - na pewno mam je ponad 19 m-cy Tampony Ob- Pro comfort mini, opakowanie 8 sztuk - w otwartym opakowaniu zostało 6 sztuk - kupione we wrześniu 2014 Góra od bikini dokładnie ta KLIK Nowa z metką- kupiona w czerwcu 2014 przeleżała w szafie. Bedzie pasować do wielu "dołów" np. Białego, brązowego Rozmiar 40 C/D Pierścionek/obrączka bez metek i pudełka, srebro próba 925, waga około 2g. Stan bdb. Wewnętrzna średnica 18-19 milimetrów. Zdjęcie: KLIK Zegarek LONGBO- na bransolecie, w kolorze czarno-złotym stan bdb, Mała torebka w kształcie kwiatka - stan bdb - ciemny szary kolor, na odpinanym łańcuszku, na ramię lub do ręki. Ma kilka niewidocznych zadrapań. Naliczyłam 4 wielkości mniejszej niż 1mm. Widoczne tylko z baaaardzo bliska. Torba z tworzywa skóropodobnego- duża, mieszczące a4 zdjęcie i opis KLIKNIJ TU Duży skórzany portfel granatowy, stan bdb-, bez uszkodzeń i przetarć ale widać, że nie jest nowy. Zdjęcie >> KLIK Cover do iPHONE'A 5/5s plastikowy, w biało-bladoróżowe zygzaki z sówką ![]() Blaszane puszki - zestaw 2 sztuk (były 3 ale najmniejszą intensywnie użytkuję ![]() Świeczka w kształcie srebrnego ostrosłupa nie jest nowa - nigdy nie była odpalona, w niektórych miejscach ma zadrapania >>KSIĄŻKI<< Zdjęcia książek >> KLIK
Najchętniej przyjmę:
Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-07-04 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kazar Lady
|
Dot.: ChanelNO5, JustCavalli, MasakiFluo, TommyH,
poproszę resztkę szanelki 5 100ml
![]() ![]() i Masaki Matsushima Fluo EDP 40 ml Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2015-05-04 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
Coś za Massaki i
Roberto Cavalli Just Cavalli EDT 75ml (zostało 23- 25 ml) - mam ze wspólnych zakupów- razem z kartonikiem. Poza wątkiem mogę zaproponować odlewki Odlewka Jimmy choo edp około 4 ml w szklanym atomku o pojemności 10 ml Odlewka Van Cleef&Arpels Miss Arpels 4.5 ml w szklanym atomku o pojemności 5 ml Odlewka YSL Young Sexy Lovely około 15 ml w plastikowym atomku o pojemności 30 ml Odlewka YSL Young Sexy Lovely Radiant około 22 ml w plastikowym atomku o pojemności 30 ml Mogę zrobić odlewki ze swoich flakonów z : Mango Lady Rebel Diamond Edition do 10 ml YSL In Love Again do 10 ml Roberto Cavalli Serpentine do 10 ml Jessica Simpson Fancy do 15 ml Masaki Masaki edp do 5 ml Naomi Campbell Cat de lux do 5 ml Paco rabbane black xs do 5ml Z kosmetyków Ponad pół podkladu dermacol odcień się starl ale jasny i mega kryjący używałam jako korektor Podkład Lovely, HD, Fluid z kompleksem Soft-Focus odcień nude. Tylko test na nadgarstku wiec cały. Podkład Maybelline SuperStay Better Skin Flawless Finish Foundation odcień 005 light beige jasny ale mi za słabo kryje ubytek 3-4 pompek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za którąś z cocoszek lub tel?
![]() |
#6 |
koci świat
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ChanelNO5 JustCavalli MasakiFluo TommyH MAJ
Hej
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej, nic dla siebie nie widzę, pozdrawiam
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oddanie Si za Tommiego mi się za bardzo nie opłaca, może podoba Ci się u mnie coś jeszcze?
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ale wystawiałam wczoraj przekupkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wystawiałam na pewno, może coś nie zadziałało. wystaw mi, wystawię w odpowiedzi, może pójdzie wtedy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
O super, JustCavalli masz oryginalne i co byś chciała w zamian?
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Ok, wieczorkiem zrobie zdj i prześlę, Si - kupiona w Sephorze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Może tym razem
![]() Coś za cavalli just? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
W swoim wątku dodałam zdjęcia perfum w realu, gdzie widać ile ich zostało. Jeśli jesteś zainteresowana wymianą to ja jak najbardziej jestem zainteresowana, ale za cały flakonik jaki Ci pozostał Cavalli, bo moje Si to woda perfumowana, która jest trwalsza i droższa od toaletowej.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kurczę no, chciałabym Tommiego, ale Si nie oddam, mogłabym je oddać raczej tylko za wish
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym oddać DKNY Red delicious i Ck eternity momenty plus dorzuciłabym Ci odlewki i próbki z mojego wątku
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mam super profesjonalny podkład do całego ciała idealnie kryjący- spokojnie da radę z cieniami pod oczami. odcień ivory - dla mnie za jasny:-(
Podoba mi się: Roberto Cavalli Just Cavalli EDT 75ml (zostało 23- 25 ml) - mam ze wspólnych zakupów- razem z kartonikiem Masaki Matsushima Fluo EDP 40 ml - brak kilku psików, jest kartonik https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=813305 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A to może dołożę coś - strasznie mi zależy na całym flakoniku Cavalli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
panienkę oddam tylko za MP, pozdrawiam
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
to może za masaki fluo, ale wtedy bym odlała Ci 50 ml podkładu. Poczytaj o nim i możesz obejrzeć filmiki na youtube. To nie dermablend vichy- vichy ma ciemne kolory a ten jest bardzo jasny taka typowa kość słoniowa
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=813305 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wieczne Kutango
|
Pear Blossom chętnie
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wieczne Kutango
|
a 20 ml Signoriny we flakonie?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.