![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ Pixi, Korres, Smashbox, Collistar, Lancome, Mac i inneNIEAKTUALNY Nie wszystko jest na zdjęciach. W razie co- mogę zrobić na życzenieKosmetyki, które mam na wymianę są zawsze zadbane i oryginalne. Nie wrzucam do wątku rzeczy, których oryginalności nie jestem pewna. Mogę wysłać kurierem jeżeli będzie komuś bardzo zależało ![]() Bardzo proszę, o odpisywanie u mnie nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz. Rzeczy do wymiany- na czerwono. Wymienione- na szaro (po jakimś czasie usuwam). Dokładki na fioletowo. Kolorówka: 1. Paleta Smashbox Wish Eye Palette- paletka 12 cieni + 4 eyelinery w żelu- większość cieni użyta dosłownie 2-3 razy, najbardziej zużyte są najjaśniejsze cienie; Eyelinery użyte dosłownie 2 razy- na wierzchu są troszkę w pyłku, którego nie dało się uniknąć używając cieni; paletkę dostałam w grudniu 2014r- tylko za coś extra 2. Cień pojedynczy Urban Decay - odcień Midnight Cowgirl - zostało około 80%, ale uwaga zdarza się, że go użyję, więc proszę pytać o aktualne zużycie- zostawiam sobie 2. Paletka cieni Helena Rubinstein Wanted Eyes Palette 02 Twilighht Rose- dwa cienie u góry zużycie może z 5%, jasny różowy i biało-różowy- zużycie widoczne na zdjęciu. Mam je od 2012r. 3. Róż Bourjois Pastel Joues 95 Rose de Jaspe- ciężko mi ocenić zużycie, ale myślę, że zostało go ponad 60%- niestety napisy na górze opakowania się starły 4. Essence Silky Touch Blush- 30 secret it-girl - różowo-pomarańczowy kolor- użyty dosłownie 3 razy 5. Baza pod cienie MAC Prep + Prime - odcień Medium zostało jakieś 85% 6. Bell Lip Tint ligt- kolor nr 11- pomarańczowo- różowy- użyty 3 razy, kupiony w grudniu 7. Paletka Sleek i-Divine Ultra Mattes v1 Brights- mało używana, niektóre cienie tylko wypróbowane. Najbardziej zużyty jest cień jasno- różowy Floss, szary Crete i najjaśniejszy biało-żółty POW! Pozostałe nawet jeszcze mają strukturę "fabryczną". 8. Paletka Pixi by Petra Eye Beauty Kit No. 2 Mango- prawie nowa ![]() 9. Lovely Gold highliter- świeży, kupiony 3 tygodnie temu- użyty 3 razy 10. Cień Korres Corallina Eyeshadow- nowy, kolor 44S Golden Green, jest kartonik 11. Cień w kremie Laura Mercier Basic Colours- kolor Caramel- tylko przetestowany, jest kartonik 12. Podkład Lancome Teint Idole Ultra 24H 04- kupiony w czerwcu zostało 99%, jest kartonik 13. Podkład Lancome Teint Idole Ultra 24H 010- zostało około 80%, mam z wymianki 14. Podkład Revlon Age Defying Firming + Lifting Makeup 40 Medium Beige- użyty kilka razy, zostało około 95%, dla mnie trochę zbyt ciemny Pielęgnacja: 1. Płyn micelarny Avene Eau thermale- butelka 400 ml- zostało 50% 2. Peeling Collistar Talasso- Scrub Anti- Aqua- drenujący do ciała z solą morską, cukrem trzcinowym- NOWY Słoik 700g z kartonikiem, szpatułką i ulotką- o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...nti-acqua.html 4.Maska Ziaja PRO zwężająca pory butelka 270ml- zostało około 95% 5. Maska Ziaja PRO dotleniająca z glinką czerwoną 200ml- zostało 85% 6. Ziaja Activ - anty-perspirant w kremie- nowy 8. VEET Ciepły Wosk w Żelu - 250 ml- razem z paskami i szpatułką- zostało 95% 09. Exclusive Cosmetics maseczka hialuronowa w płatku fizelinowym- Świt Pharma - 1 szt. 10. PIL'ATEN -Black Pore Strip- czarna maseczka peel- off black heads importowana z Azji w saszetkach 3 szt. 11. LOMI LOMI Ginkgo Anti- Wrinkle Mask- AG Skin Lab 1 szt w saszetce 12. Delia Henna Cream 15 ml- brązowa- użyta raz 13. Żel Rozjaśniając do włosów L'oreal Paris Casting Sunkiss 03- zostało 3/4 tubki 14. SEPHORA- Fizzing Cube- kostki musujące do kąpieli- Coco 2 szt. 15. SEPHORA serduszka do kąpieli 8 szt + 4 szt zwierzątka innej marki 16. J&E Atkinsons, I Coloniali, Effervescent Bath Tablets with Ginseng- musujące tabletki do kąpieli 1 szt zafoliowana 17. Farmona Krem Wybielający przebarwienia i piegi 50ml- NOWY, ale przegapiłam termin ważności (Najlepiej zużyć przed końcem 02/2015)- jeżeli ktoś się nie boi to oddam gratis do innych rzeczy 18. Organix Renewing Moroccan Argan Oil- zostało jakieś 15ml/100ml- olejek do włosów 19. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy 20. ESTEE LAUDER Take It Away- Emulsja do demakijażu- miniatura7 ml NOWA 21. Red Blocker- Krem do skóry naczynkowej na noc- tubka 50ml- zostało około 30- 40% 22. Ziaja Masło kakaowe- czekoladowy balsam do ust- tuba 10 ml- użyty raz na koniec czerwca 23. ECO SPA Hydrolat z kwiatów bławatka- mogę zrobić odlewkę do 50 ml- nowy, kupiony w czerwcu, jeszcze nie otwarty 24. ECO SPA Hydrolat z kocanki 80/100ml- mogę też zrobić odlewkę- otwarty 26 czerwca, przechowywany w lodówce 25. Oriflame- Płyn do kąpieli Delicious moments 750ml- zostało 95% 26. Bath Accents Sweet Pear Bath Salt- sól do kąpieli zostało około 85% /1417g 27. Dove Visiblecare Renewing- Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe 28. Hydrolat z kwiatów gorzkiej pomarańczy 50g-NOWY od e-nturalnie- ważny do 02-2017 29. Olej konopny zimnotłoczony ECOSPA 30ml- zostało 85%- wazny do 05/2016 30. Olej z orzechów brazylijskich zimnotłoczony ECOSPA 30ml- zostało 80%do 02/2016 Próbki (nowe, ok. 1ml -nie ma pojemności na fiolce,bez atomizera): 12. AVON Christian Lacroix Absynthe EDP x 7 szt 13. AVOn Little red Dress EDP x 5 szt 14. AVON TODAY edp x 5 szt 15. AVON Christian Lacroix NUIT pour femme EDP x 3 szt 16. AVON Fergie Outspoken EDP x 3 szt Lakiery (oddam za drobiazg- najlepiej wszystkie razem): 1. Maybelline Express Finish- szybkoschnący- Go- Getter Green 658- użyty jeden raz 2. Flormar Nail enamel 445- fiolet- użyty raz na jedna rękę 3. Flormar Supershine Long Wear 11- czerwono- różowy ze srebrnym pyłkiem 4. Flormar light Summer LS07- jasny brzoskwiniowy- użyty jeden raz 5. Miss Spoty Clubbing Colour 453- jaskrawo żółty- uzyty jeden raz 6.My Secret Hot clors 163 Blue Angel- ciemny fiolet z niebieskim pyłkiem- użytu 2 razy 7. Flormar Pretty p24- zielony wypróbowany na jednym paznokciu 9. Wibo Vintage Garden nr 5- czarny ze srebrnym pyłkiem- uzyty raz 10. Wibo Candy Shop - efekt piasku Nr 1- pastelowy różowy,uzyty raz 11. Catrice Ultimate 140 Let's Mauve On- perłowy fiolet 12. Coral Prosilk - pastelowy pomarańcz- nowy W zamian szukam: 1. Brązer w zimej tonacji, niezbyt ciemny- najlepiej wysokopółkowy 2. Podkłady wysokopółkowe- zwłaszcza Chanel Perfection Lumiere Velvet kolor 20, 30 3. Marc Jacobs Honey, Daisy Eau So Fresh Sorbet oraz Daisy Dream 5. Bazę pod cienie Urban Decay- każdy kolor i wszelkie inne bazy pod cienie 6. Paco Rabanne Invictus 7. Giorgio Armani Si 8. CK One Shock Street Edition damski 9. Trampki białe Cinverse rozmiar 36 (wysokie i niskie) w stanie idealnym 10. Kopertówkę najlepiej czarną 11. Profesjonalne kosmetyki do włosów 12. Kosmetyki Guerlain 13. Lusterko stojące- najlepiej podświetlane 14. Pudełka ozdobne na prezenty, pudełka po Shiny/Glossybox 15. Koszulę w kratkę czarno-białą r. M (lub większe S) 16. Torebki w odcieniu nude/camel 17. Duże kolczyki 18. Zegarek damski sportowy (najlepeij Baby G) biały/ zółty/ limonkowy/mietowy Edytowane przez dorqs Czas edycji: 2015-09-02 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SIERPIEŃ Pixi, Korres, Smashbox, Collistar, Lancome, Mac i inne
Hej
![]() Cos za: Micel Avene połowa butli ziaja antyperspirant nowy rozświetlacz Lovely Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel - mianiatura 100ml, nowy ESTEE LAUDER Take It Away- Emulsja do demakijażu- miniatura7 ml NOWA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Może znajdziesz coś u mnie za: -Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel - mianiatura 100ml, nowy; -Hydrolat z kwiatów gorzkiej pomarańczy 50g-NOWY od e-nturalnie- ważny do 02-2017? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Pasuje mi
![]() Zapraszam na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za Teint Idole 04?
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Hmm jakiegoś konkretu za bronzer raczej nie dobiorę.. Ale nie ukrywam, że chętniej pozbyłabym się właśnie jego za Twój podkład (oczywiście z jakąś dokładką jeszcze z mojej strony).... ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podkład Lancome Teint Idole Ultra 24H 04- kupiony w czerwcu zostało 99%, jest kartonik
znajdziesz sobie coś u mnie? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej jestes jeszcze zainteresowana kosmetykami u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
2. Peeling Collistar Talasso- Scrub Anti- Aqua- drenujący do ciała z solą morską, cukrem trzcinowym- NOWY Słoik 700g z kartonikiem, szpatułką i ulotką 15. SEPHORA serduszka do kąpieli 8 szt + 4 szt zwierzątka innej marki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za cień Midnight Cowgirl, hydrolaty, olej konopny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znajdziesz coś u mnie za kostki do kąpieli i serduszka Sephory, tabletkę musującą oraz sól do kąpieli gruszkową
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej,
podoba mi się: MF creme puff puder odcień translucent kod 4231- nowy mucia MF tusz do rzęs Masterpiece Transform - kilkakrotnie użyty ( otwarty w lipcu), mokry i czynny MF- cień do oczu 101- bardzo piękny beż- zużycie maleńkie- kod 2235 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos za podklad lancome odcien 04, avon fergi i moze cos jeszcze?
![]()
![]() |
#15 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, puder niestety leci do innej wizażanki, tusz i cień MF oczywiście mogę Ci oddać, natomiast to trochę mało i może coś Byś dobrała?
Ja jeszcze zauważyłam u Ciebie peeling Colistar z moich chciejstw, więc gdybyś wybrała jeszcze jakieś kosmetyki , to mogłybyśmy zrobić sporą wymiankę. Spojrzałam jeszcze na listę Twoich chciejstw i mogłabym Ci zrobić dużą odsypkę Burżujowego pudru: http://www.ezebra.pl/pol_pl_BOURJOIS...CH-15862_4.jpg ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Czyli ja Tobie oddaję : tusz do rzęs i cień MF, a Ty mi: kostki do kąpieli Sephory, tabletkę musującą oraz sól do kąpieli gruszkową ![]() Co ja bidula mam zrobić ![]() Zgodzę się, zgodzę ![]() I dołożę Ci jakąś odsypkę Burzuja, jeśli chcesz, on jest właśnie żółtawy, tylko muszę jakieś opakowanko zgrabne znaleźć...
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2015-07-31 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za hydrolaty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Nie ma problemu ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Się zastanawiam
![]() ![]() Np. lakiery Opi, Essie, lakiery do włosów... Wolę wymienić puder za 2/3 jego wartości, niż żeby zajmował miejsce moim bronzerom (się przerzuciłam ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
cześć, może znalazłabyś u mnie jakieś rzeczy za peeling collistara?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Aha... więc liczę, że trafię z kolorem
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 2. Podkład Lancome Teint Idole Ultra 24H 04- kupiony w czerwcu zostało 99%, jest kartonik 2. Peeling Collistar Talasso- Scrub Anti- Aqua- drenujący do ciała z solą morską, cukrem trzcinowym- NOWY Słoik 700g z kartonikiem, szpatułką i ulotką- o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...nti-acqua.html 09. Exclusive Cosmetics maseczka hialuronowa w płatku fizelinowym- Świt Pharma - 1 szt. 10. PIL'ATEN -Black Pore Strip- czarna maseczka peel- off black heads importowana z Azji w saszetkach 3 szt. 11. LOMI LOMI Ginkgo Anti- Wrinkle Mask- AG Skin Lab 1 szt w saszetce
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tak, chodzi mi o ten pierwszy z prawej, górny rząd. Na zdjęciu wydaje się, jakby był to kolor delikatnego różu z drobinkami/perłowego. Taki kolorek by mi sie przydał, bo na co dzień nie mogę mieć zbyt wyrazistych paznokci i makijażu, nie bardzo pasuje to w mojej pracy - mówiąc więcej- wyglądałoby to śmiesznie
![]() Ten Zoja fioletowy mi się podoba na okazje ![]() Chętnie go potestuję, jeżeli nie złamię Ci serca odbierając ten lakier? To byłoby 25ml DKNY i fioletowy-drobinkowy Zoja za mój puder Lancome. Doczytałaś, że jest to produkt już nie dostępny? Kupiłam go na zapas 3 lata temu (przed samym wycofaniem), otwarty i użyty chyba dwa razy jakieś 1,5 roku temu. Całość w stanie idealnym, zadne literki nie poscierane, kod produktu 50g60m, wtedy płaciłam 159zł. Jeżeli Ci pasuje, to czekam na priv. Tylko upewnij się co do ilości DKNY, ja kiedyś źle oszacowałam stojące jabłko, dopiero po przewróceniu na boczek było widać faktyczną (dużo mniejszą) ilość płynu ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mi się podobają :
1. Paleta Smashbox Wish Eye Palette- paletka 12 cieni + 4 eyelinery w żelu- większość cieni użyta dosłownie 2-3 razy, najbardziej zużyte są najjaśniejsze cienie; Eyelinery użyte dosłownie 2 razy- na wierzchu są troszkę w pyłku, którego nie dało się uniknąć używając cieni; paletkę dostałam w grudniu 2014r- tylko za coś extra 2. Cień pojedynczy Urban Decay - odcień Midnight Cowgirl - zostało około 80%, ale uwaga zdarza się, że go użyję, więc proszę pytać o aktualne zużycie 5. Baza pod cienie MAC Prep + Prime - odcień Medium, mam z wymainki, myślę że zostało jakieś 85% 8. Paletka Pixi by Petra Eye Beauty Kit No. 2 Mango- prawie nowa 6 cieni nowych, 2 cenie tylko testowane, jest kartonik 13. Podkład Lancome Teint Idole Ultra 24H 010- zostało około 80%, mam z wymianki co byś oddała? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Tein Idole 010?
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Fifth avenue już nie mam ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Odezwę się jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.