![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ__ Benefit, Tołpa, Clinique, Sephora, Stenders, The BALM, Dior, CdG
WĄTEK NIEAKTUALNY, zapraszam do czerwcowego
![]() Witam ![]() ![]() 4. CLARINS dezodorant roll on, nowy - tylko za coś rozsądnego odpowiedniego cenowo 5. BENEFIT thrrrob róż, niewielkie zużycie - oddam za inny róż/rozświetlacz Benefit / MAC / BB - nawet mooocno zużyte 6. BENEFIT posie tint 4 ml, niewielki ubytek - nie oddam łatwo 7. BENEFIT cha cha tint 4 ml, niewielki ubytek 8. BENEFIT erase-paste korektor nr 1 fair, mały ubytek + kartonik - też ne oddam łatwo 14. Eclair lakier pastelowy-pomarańczowy nr 47, nowy nieotwierany, 12 ml, data produkcji: 03/2015 15. SEPHORA kredka jumbo nr 11 turkusowa, nietemperowana 16. SEPHORA pomadka nr 21, nie widać zużycia 17. CLINIQUE Superbalanced Makeup nr 01 Petal - jest 15 ml, ważny do lipca/sierpnia 2015 - będę się dzielić za bardzo nie wybrzydzając ![]() 24. mini cień Sephora - x 2 nowe 25. lakier Essie Cute as a button - świeży, ubytek jednego malowania 28. So Elixir YR - balsam 200 ml z małym ubytkiem, świeży 29. lakiery Inglot, KIKO, Manhattan, Rimmel - trzeba pytać o aktualne kolory ![]() 33. Hermes Eau de Pamplemousse Rose 10 ml bez jednego psika (może ubywać, jeszcze nie jestem przekonana, że chcę oddać) * (odlewka) 45. pomadka KIKO 914 amaranth, znikome zużycie perfumy: 9. SALVADOR DALI Dalilight edt. ok 17/30 ml, kod 1568OMN + kartonik - mogę zrobić odlewkę 8ml (w szkle) 10. Kate Moss Vintage 13/15 ml, kod 931506 + kartonik - mogę zrobić odlewkę 8ml w szkle 47. Estee Lauder Pleasures EDP - ok. 9/9,5 ml (odlewka) 48. Karl Lagerfeld, Karleidoscope EDP - ok. 8 ml (odlewka) 49. Pavlova Payot for women - ok. 4 ml (odlewka) bareMinerals, nowe, nieotwierane, z zestawu: - puder brązujący Warmth - puder Mineral Veil (wykończenie makijażu)
Edytowane przez Magdalena___ Czas edycji: 2015-06-18 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ__ Benefit, Tołpa, Clinique, Sephora, Stenders, The BALM, Dior, CdG
Hej, cos u mnie za:
. TOŁPA botanic dąb paragwajski - ujędrniający żel pod prysznic - 200 ml ; nowy, ważny do 07/2016 2. TOŁPA botanic białe kwiaty - delikatny żel pod prysznic - 200 ml ; nowy, ważny do 04/2016 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za coś:
11. TheBALM Mary Lou Manizer, minimalne zużycie 13. Dior, Miss Dior (2012) edp, z rozbiórki 9 ml (dostałam 30/04) 17. CLINIQUE Superbalanced Makeup nr 01 Petal - 2/3 czyli ok. 20 ml, otworzony w połowie 2013, czyli ważny do lipca/sierpnia 2015 - podzielę się lub oddam (mogę ew. sobie zostawić odlewkę w pojemniku zastępczym a oddać oryginalny flakon)
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ;[
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, to jest taki swiezy zapach - zielona + biala herbata bodajze
![]() Tylko niestety 2 zelE to za malo za nowy suflet Organique ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Welcome to Jamrock
|
11. TheBALM Mary Lou Manizer, minimalne zużycie + kartonik
coś u mnie? ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- patrzyłas do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
bombka jest bez atomizera. wolałabym podkład w butelce. Jakie odlewki by Cię interesowały?
![]() |
#11 |
Felicita
|
Hej,
Znajdziesz coś za : 8. BENEFIT erase-paste korektor nr 1 fair, mały ubytek + kartonik 9. SALVADOR DALI Dalilight edt. ok 22/30 ml, kod 1568OMN + kartonik 11. TheBALM Mary Lou Manizer, minimalne zużycie + kartonik 12. Black Comme des Garcons, z rozbiórki 7 ml (dostałam 28/04) 13. Dior, Miss Dior (2012) edp, z rozbiórki 9 ml (dostałam 30/04) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nie opłaca mi się tyle perfum za kosmetyki. Oto co ja bym była w stanie dać za:
15ml podkładu, odlewkę Diora i bazę. Za odsypkę dziękuję. flowerbomb(za miniaturę dałam dość pokaźną sumkę) , jill sander no4 ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- możemy zrobić tak: -jill sander -5 ml gucci guilty intense - 5ml lolity
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
11. TheBALM Mary Lou Manizer, minimalne zużycie + kartonik 3. STENDERS kula musująca do kąpieli, nowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#17 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
10. Kate Moss Vintage 13/15 ml, kod 931506 + kartonik lub 11. TheBALM Mary Lou Manizer, minimalne zużycie + kartonik ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
11. TheBALM Mary Lou Manizer, minimalne zużycie + kartonik
15. SEPHORA kredka jumbo nr 11 turkusowa, nietemperowana Oddam wiele ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie?
![]() |
#21 |
Wieczne Kutango
|
Hej niestety dalej nic
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
żeby zaproponować Ci więcej odlewek, muszę zamówić atomizery.
-jill sander no4 -5ml gucci guilty intense -5ml gucciby gucci -5ml lolity -3 ml lady million -3 ml Bvlgari BLV
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
. SALVADOR DALI Dalilight edt. ok 22/30 ml, kod 1568OMN + kartonik
10. Kate Moss Vintage 13/15 ml, kod 931506 + kartonik TOŁPA botanic dąb paragwajski - ujędrniający żel pod prysznic - 200 ml ; nowy, ważny do 07/2016 2. TOŁPA botanic białe kwiaty - delikatny żel pod prysznic - 200 ml ; nowy, ważny do 04/2016 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
po zamówieniu atomków, teraz posiadam tylko jeden 5ml
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Bvlgari BLV mogę dać 5ml ale lady mam na wykończeniu więc więcej niż 3 nie dam rady odstąpić.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładkę
![]() |
#27 |
Felicita
|
Co byś chciała za:
8. BENEFIT erase-paste korektor nr 1 fair, mały ubytek + kartonik 12. Black Comme des Garcons, z rozbiórki 7 ml (dostałam 28/04) 13. Dior, Miss Dior (2012) edp, z rozbiórki 9 ml (dostałam 30/04) usowa, nietemperowana Cień BB oddam, Meteoryty tylko za mój ścisły wish ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
3. STENDERS kula musująca do kąpieli, nowa 5. BENEFIT thrrrob róż, niewielkie zużycie 11. TheBALM Mary Lou Manizer, minimalne zużycie + kartonik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.