|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
NYX, misslyn, inglot, rimmel/Lipiec
NIEAKTUALNY
Staram się zaprowadzić kosmetyczny minimalizm, jednak mam zbyt dużo rzeczy z którymi żal mi się jeszcze rozstawać. Póki co wystawiam pierwsze 4 rzeczy, będą na 100% późniejsze dokładki. !!Nie wszystko co w opisie jest na zdjęciach, a jeśli coś jest na zdjęciach a nie ma w opisie to znaczy, że się rozmyśliłam i nie wymieniam 1. Paletka inglot - z nią najtrudniej mi się pożegnać, robiłam już kilka podejść do jej wystawienia. Żaden z cieni nie jest starszy niż 2,5 roku, większość tego czasu leżały zamknięte w paletce. Nie mam już do nich opakowań, więc oddam całość (lub trzy cienie w mniejszej paletce, z lusterkiem); od najjaśniejszego koloru do najciemniejszego: DS487, AMC73, M325, DS482, M321. Mają niewielkie wgłębienia. 2. Kredka NYX w kolorze 620 bronze, raz zatemperowana, pęknięta skuwka 3. Bronzer misslyn, lekkie zagłębienie 4. Podkład wake me up w kolorze 103, około 3/4 opakowania. DOKŁADKA - 26.07 5. lakier essie w kolorze chocolate cakes - kupiony jakieś 3 msc temu - najchętniej za inny essie, zużycie około 0,5 cm 6.róż catrice ball blush z LE doll's collection, użyty 3-4 razy, kupiony niecały miesiąc temu 7. cienie catrice z LE feathered fall, kolory C04 i C03, mały ubytek, idealne do używania na mokro 8. cień the body shop, niewielkie wgłębienie, kolor 41 9.lakier revlon parfumerie w kolorze 010, zużycie minimalne 10. lakier avon gel finish w kolorze wine me and dine me - zostało jakieś 60% Nie mam konkretnej wish, więc zajrzę do każdego wątku (za książki i ubrania jednak podziękuję).
Wymiana Edytowane przez my_vampiree Czas edycji: 2015-08-23 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Welcome to Jamrock
|
Dot.: NYX, misslyn, inglot, rimmel/Lipiec
cos u mnie za inglota w obu wątkach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Róż catrice to ten na 6 zdjęciu? Mogłabyś jeszcze podać link KWC do kredki do brwi catrice ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To interesowałyby mnie: ten róż Catrice, bronzer Misslyn, podkład Rimmel (kiedy był otworzony?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Nie, za kredkę podziękuję, tą już kiedyś miałam i nie sprawdziła się ![]() A masz może jeszcze jakieś peelingi i maseczki do twarzy? ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- To byłabym zainteresowana - podkładem Rimmel - różem Catrice - bronzerem Misslyn - woskiem do brwi Inglota - peelingiem enzymatycznym - olejkiem kokosowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej, na razie niestety nic
![]() a nie masz może przypadkiem eyelinera z feathered fall i chciałabyś się z nim rozstać? ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie paletka Inglot, jeśli jesteś zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Welcome to Jamrock
|
hey przejrzalam kolorki inglota i niestety - nie dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.