![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
grudzień - odlewki perfum, minerały, biochemia
Witam
![]() 1. W nawiasach podaje (!) termin ważności i ile ZOSTAŁO produktu (jeśli inaczej, to informuję o tym), przykładowo ( 01.2016, 60%) 2. Produkty wysyłamy dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych lub w pudełkach. Dopuszczam zwykłe koperty, jeśli wysyłamy np. próbki minerałów w strunach. 3. Po wystawieniu przekupek - usuwam z wątku, chcę żeby było czytelnie ![]() 4. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie. na zielono - dokładka! W drugim poście minerały i kolorówka. Biochemia - hydrolat z czarnej porzeczki eko Biochemia Urody 200ml ( raz użyty, 04.2016) - hydrolat geraniowy, ZSK, 200g, ( raz użyty, 06.2016) - francuska glinka czerwona - odsypka - marokańska glinka Ghassoul - odsypka - Flawanony mięty Zrób Sobie Krem, próbka ok 5ml (12.2015) - Be Beauty, Delikatny żel-krem łagodzący do mycia twarzy (60%, 10.2015) - Alterra, Szampon nawilżający Granat&Aloes (nowy, 06.2016) Odlewki perfum (tylko na inne): - Burberry, Body Intense 9,5ml - Rihanna Reb'l Fleur 9ml - Clean cotton T-shirt edp 9ml - Jesus del Pozo, Halloween Kiss edt 9ml - Acqua Colonia, Rhubarb& Clary sage 8ml - Paco Rabanne, Black XS 8ml - Juicy Couture, Viva la juicy 7,5ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - DKNY, Be Delicious 5ml - D&G The One EDP 5ml - Juliette Has a Gun Mad Madame, 4ml - Mont Blanc, Femme Individuelle 3,5ml - L' Artisan Parfumeur Dzing! 3,5ml - Diesel Loverdose EDP 3ml - ST Dupont Passenger Cruise Pour Femme edp 3ml - Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night 1,5ml Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2015-08-26 o 21:30 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: grudzień - odlewki perfum, minerały, biochemia
Minerały:
Lucy Minerals sampel podkładu Medium Olive Original sampel podkładu Golden Medium Annabelle Minerals tester, podkład kryjący, Natural Medium, użyty raz Lumiere (sample) podkład formuła Cashmere : Medium Golden podkład formuła Veena Velvet: Light Medium Golden bronzer Ambrosia bronzer Cinammon Meow bronzer Skinny Dipper Medium Abyssinian 10g jar (2g net weight) - użyty kilka razy sample: -Sunless Sea - thalia -bronzer Skinny Dippers - Medium Manx -bronzer Del Sol: sunspot Adorned with Grace Minerals (sample podkładów) Faith 3.5 Faith 4.0 Grace 3.0 Grace 3.5 Blusche (sample) podkłady: - Brazillian Full Matte - English Toffee Matte - Caramel Coretto Full Matte cień Taffy cień Magenta Spice Bronzer EDM róż Cookie Sheet odsypka, dostałam jako 2/5 biga, użyłam 2 razy Sweetscent transluscent mineral veil - nowy sampel w słoiczku Mam również sporo cieni mineralnych, głównie brąze/beże, proszę pytać ![]() Kolorówka - słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy - błyszczyk Vollare, Extra lip gloss - użyty kilka razy, pięknie pachnie - szminka AVON UCR, kolor Latte - zużycie na zdjęciu - pomadka Celia 2w1 kolor 503 - zużycie na zdjęciu - pomadka Essence 55 Coralize me - zużycie jak na zdjęciu - pomadka ochronna Isana Pearl & Gloss - użyta raz Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2015-05-15 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wishlista:
- odlewki słodkich, owocowych zapachów - bigi Medium Neutral VV z Lumiere - ciekawe bronzery - pędzle do podkładów mineralnych - szampony do skóry z ŁZS - nowe antyperspiranty w kulce - biochemia ( hydrolaty, olejki itp. do skóry naczynkowej) - oleje do włosów - książki o piłkarzach/nauki hiszpańskiego Szukam takich oto próbek/testerów/odsypek podkładów mineralnych. Oferują w zamian to co w wątku w podpisie ![]() Amillie Golden - Sesame, Creme Brulee, Sandy Medicum Neutral - Cashmere, Summer Sand, Caramel Olive - Cardamon, Sweet Almond Honey - Soft honey Annabelle Formuła kryjąca Natural Light, natural medium Golden Light, Golden medium EDM Formuła matowa lub IT Odcienie ciepłe: Light, Winged Butter, Buttered Tan, Olive Medium Lily Lolo Warm peach, Barely Buff, Popcorn, In the buff, Warm Honey, Cookie, Butterscotch Testowałam lumiere, meow, blusche, AWGM, stare pixie, lucy, na inne nowości oprócz ww również jestem otwarta. Bardzo chętnie przyjmę również lumiere Veena Velvet medium neutral, najlepiej większe ilości. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2014-12-29 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
można pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- hydrolat z czarnej porzeczki eko Biochemia Urody 200ml ( raz użyty, 04.2016)
- olejek myjący, Biochemia Urody - użyty kilka razy (02.2015) - Roślinny kompleks do cery naczynkowej, Naturalis/Naturalissa 50g- użyty kilka razy (03.2015) - Alterra, Szampon nawilżający Granat&Aloes (nowy, 06.2016) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy. znajdziesz cos u mnie? mam naturalny krem z ekstraktem z pomidora na naczynka
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, podobają mi się minerały, ale dla mnie za ciemne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wieczne Kutango
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
o ile to damska wersja
- Paco Rabanne, Black XS 8ml to znajdź coś u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() mój perfumowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796271 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
dużo? jeśli coś pokroju tych jaśniejszych z LL (china doll/blondie), bądź kolorystycznie zbliżone do Revlona 150 / Pierre rene skin balance cover 20 champagne to chętnie przygarnę nawet próbki dla wypróbowania formuły/krycia/koloru, bo szukam minerałów do zakupu, a nie chcę strzelić gafy wydając sporą sumkę na nietrafiony produkt :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
to chyba niestety nic nie znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Cześć, niestety nic nie wypatrzylam dla siebie
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie (bądź spod lady :P ) za:
- Jesus del Pozo, Halloween Kiss edt 9ml - Juliette Has a Gun Mad Madame, 4ml ![]() - Calvin Klein Forbidden Euphoria 4ml ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.