![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czym pachnie lato 2015? :)
Dziś już kolejny dzień baaaardzo ciepło było i pogodynki zapowiadają kolejne upały
![]() ![]() U mnie pracy już panie powyciągały Be Delicious ![]() ![]() A czym pachnie Wasze lato? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czym pachnie lato 2015? :)
U mnie na klientce nowy La Nuit Tresor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lise-kotta
|
Rush w autobusie.
pytam się: dlaczego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bright Crystal
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dobrze ze nie Słoń
![]() u mnie dziś Chloe na znajomej w pracy może i ładne ale ja nie przepadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś Zara Hollywood Boulevard
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
E tam. Słoń w małej dawce jak najbardziej na upał się nadaje
![]()
![]() |
#10 |
lise-kotta
|
Chloe na trzech dziewczynach w ciągu 10 minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Inside a black hole
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Pani obficie spryskana LVEB - w taki upał to była istna masakra :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Przechodząc przez teren hotelu Poziom 511 w Podzamczu - mijająca mnie pani pachniała panienką Coco. I byłoby ok, wyczuwam ją bardzo rzadko i naprawdę mi się podoba - tylko pani miała urodę hipopotama i koło 50-tki, i jakoś ten dziewczęcy zapach mi zazgrzytał w zestawieniu z jej osobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No, babciowymi. ![]() No i teraz będę się wstydzić czymśkolwiek perfumować, bo - choć nie mam koło 50-tki- to tez mam "urodę hipopotama". I teraz, za kolorowo nie wolno, bo się ludziom zbiera na wymioty, za krótko nie wolno, bo się innym niedobrze robi, za dziewczęco nie, bo nieestetycznie, zapachów lekkich i radosnych nie wypada, bo obraża to powszechne poczucie estetyki, w worach chodzić nam tylko, tłuste strąki na łbie hodować, broń boże nie malować się, bo gdzie takiej hipopotamicy tapetę założyć, a i tylko "Być może" albo inne "Bi-esy" na skórę. A w ogóle, to lepiej niech przed zmrokiem z pieczary nie wychodzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niech se pachnie ta pani czym chce - jej prawo. A moje prawo mieć swoje zdanie. I naprawdę, jest spory rozrzut między stylizowaniem się na nastolatkę a chodzeniem w worku z fryzurą a'la kask.
A pani - wystarczy, żeby pachniała czymkolwiek, co nie jest do bólu oklepane i kojarzone z reklamą z młodą, śliczną i delikatną aktorką. Ale pani była raczej ofiarą mody, a nie świadomie wybrała z wielu innych akurat ten zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja otwarta jestem i 80-latka ubrana w Nicki Minaj, albo i facet noszący damskie perfumy to żadne powody do rozdziawiania otworu gębowego i oczu, czy opadu szczęki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się tak zastanowić, to jakie perfumy sa reklamowane przez przysadziste, mało ładne aktorki w średnim wieku, albo takież modelki? Rozumiem, że VI4 nie współgrał obraz z zapachem subiektywnie, ale tak samo można zabronić młodej kobiecie nosić oudu albo szyprów, albo szczupłej zapachów z ciężką wanilią. Może jednak pani owej ten zapach sie podobał i nosi go od czasu, kiedy była zwiewną, względnie młodą kobietą 15 lat temu. Kto to wie. Może też być znawczynią perfum, tego też nie wiemy. ![]() No i teraz mam dylemat, co użyć jutro, żeby się ludzie ze mnie nie śmiali. ![]() A na temat bardziej, to Eternity na pani w sklepie dziś. Edytowane przez dobbinka Czas edycji: 2015-06-15 o 00:11 Powód: lit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ocenilas osobe, ktora widzialas przez sekunde, ze wybrala cos swiadomie albo nieswiadomie? No to gratuluje. Jesli jej ten zapach odpowiada to niech go nosi i juz. Poza tym jest tez spory rozrzut miedzy posiadaniem swojego zdania, a obrazaniem. Wzmianka o wygadzie hipopotama w tym kontekscie byla zuplnie niepotrzebna ![]() W temacie Infusion dIris na kolezance ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
lise-kotta
|
pani jadąca ze mną autobusem przyjemnie pachniała lodami śmietankowymi i odrobinę kokosem
![]() niestety nadawała całą droge przez telefon i nie miałam okazji się wciąć i zapytać co to było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
El Cumpleaños Secreto
|
Escape na poczcie.
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
To ja się wypowiem na temat samej Panienki Coco - bo chociaż zapach może i oklepany, to jednak piękny i ma wiele zwolenniczek i w sumie co z tego ze można go spotkać na ulicy, w centrum handlowym, autobusie, czy warzywniaku- ja sama gdy używam perfum rano to robię to dla siebie (nawet jeśli po południu mam zamiar pojechać na cmentarz, zakupy czy w jeszcze inne miejsce- nie kalkuluję czy wypada czy nie)
![]() Co do porównania do Pani Hipopotamowej- to jestem równie oburzona co moje poprzedniczki. Nie zgadzam się na takie porównania i już ![]() Czy to że w oczach kogoś innego jestem brzydka zabrania mi dbać o siebie, używać perfum, tuszu do rzęs czy czegokolwiek innego? no bez przesady... A w temacie zapachów letnich, moja bratowa porzuciła Dolce Vitę na poczet jakiegoś slodkiego zapachu-jeszcze nie wiem co to jest ale może to być któraś puma-bo widziałam u niej na toaletce. Na siostrze wyczulam Właśnie Coco Mademoiselle-w te upały też częsciej po nią sięgałam, bo lubię ją używać latem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Tu na forum, perfumowym forum tym bardziej powinnismy byc bardziej tolerancyjni na to co, kto uzywa, jesli jest to oryginal ![]() Lepiej zeby ta pani pachniala Panienka, niz potem czy innym odorem ![]() Juz nie raz od ladnych, zgrabnych dziewczyn wyczuwalam pot ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że już nie ma co czepiać się VI4 - może wyraziła się trochę niefortunnie, ale ja rozumiem, co miała na myśli.
![]() ![]()
Sprawy, które były i opadły w otchłań wyłaniają się na nowo, wykuwają z ognia. Edytowane przez Arsonist Czas edycji: 2015-06-16 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj przy wejściu do metra Chloe edp, w ciągu dnia też coś wyczułam ale już zapomniałam co to było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Z prawdziwym żalem muszę przyznać, że komunikacja miejska w C-K mieście zapachowo stoi obecnie pod znakiem niedomytych i przede wszystkim niedopranych mężczyzn w średnim wieku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.