|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Grudzień: Wymienię Madonna ToD Naked 46/50ml ;)
NIEAKTUALNE-Witam chętnie wymienię Zapach Madonna Truth or Dare Naked ok 46/50 ml. Nie będe wybredna wymienie nawet za odlewki
![]() ![]() Edytowane przez hellokatie Czas edycji: 2016-01-11 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Grudzień: Wymienię Madonna ToD Naked 46/50ml ;)
Hej
![]() Może coś u mnie znajdziesz za Madonnę?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, znajdź proszę coś u mnie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? może szukasz czegoś nieperfumowo?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
La Perla - Just Precious - 97/100ml, tester, oddam łatwo
L'AMBRE nr 24, 90ml bez psików testowych, oddam bez żalu, kartonik Yves Rocher - Quelques Notes d'Amour, obie flaszki, wyjśćiowo 50ml, kartoniki The Body Shop Japanese Cherry Blossom - edt, wyjściowo 50ml ubytek na zdjęciu Bath&BodyWorks - mgiełka Sexy dahlia rush, ok. 1/2 z 236ml używam czasem Jacques Battini - Fresh melon, mgiełka, nieznaczny ubytek Jacques Battini - oriental cherry, mgiełka - nowa Voluspa - Winter cherry, 15/30ml, oddam łatwo D&G The One - testowane 30ml, chętnie na Desire YR Wiśnia - nówka 100ml - mogę marudzić bo lubię Kenzo - Eau de Fleur de prunier (śliwka ) - wyjściowo 50ml, ubytek na zdjęciu, można kusić V&A - Oriens, 88/100ml, (-10ml odlewki i testy) jeszcze nie wiem czy oddam ZARA Oriental - wyjściowo ok. 70/100ml, używam czasem CK Euphoria- EDP 100ml, nówka, folia, tylko za niektóre z wish Halloween Kiss- 100ml, nówka w folii - za niektóre z wish V&A Feerie edt- za niektóre z wish, wyjściowo 50ml, ma wadliwy atomizer, nie wylewa się i działa ale szczegóły i zdjęcia dla zainteresowanej Agent Provocateur L'Agent - EDP, na "oko" ok. 40/50ml, tester Armani - Diamonds Summer, edt, 100ml, nówka, za coś fajnego CK Euphoria Spring Temptation ok. 25/50ml Otto Kern - Unique, edt tester, ok. 30/50ml, drzewno-pudrowy La Senza - Undiscovered - 15ml z niewielkim ubytkiem CK Euphoria Forbidden - 100ml bez psików testowych - chętnie na Gold Cavalli - Just cavalli gold for her - 50ml bez psików testowych, jeszcze nie wiem czy oddam LANCOME - Tresor la nuit, ok 20/30ml, jeszcze nie wiem czy oddam Biagotti - Roma - ok. 45-50/100ml Rihanna - Nude, używam czasem więc określę zużycie w razie zainteresowania Odlewki: uwaga nie zawsze wiem/pamiętam jaka jest pojemność samplera/atomizera w razie zainteresowania będziemy główkowały i zrobię dokładne zdjęcia, chętnie całość za 1 konkret - będą dokładki Mango Lady Rebel Rock; J. Simpson - Fancy; BBW - Twilight wood EDP; EL Sensuous, Sensuous Nude i Noir, Cinema; V&A - Midnight in Paris, Feerie EDT; Armani - Diamonds Violet, Si EDP; Rihanna -Nude; Benefit Noelle; La Prairie - Midnight Rain; Rouge Bunny Rouge - Chatoyant; To co na fioletowo mi się podoba co mogłabys oddać napisz ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Niestety nie ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Niestety nic nie znalazłam ;( ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Chyba nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę!
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.