|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wrzesień:Wood Mystique,Perfume Calligraphy Aramis,Pi Givenchy
Wymienię:
-Iso E Super z Perfumers Apprentice pozostało ok 70ml z 80ml(jeszcze sprawdzę) -Quelques Notes d'amour YR edp 15ml , minimalne zużycie -So Elixir Bois Sensuel YR edp 15ml, nowe w pudełku bez kropli testowej(to nawet nie był psik) -Voile d'Ambre 50ml w pudełku bez maleńskiej kropli testowej(to nawet nie był psik) - Puzzle Coty 100ml -zapas bez atomizera z zakręcanym korkiem-nówka sztuka-tu moge marudzić -Wood Mystique Estee Lauder -ubytek kilku psików z 100ml-będę marudzić bo dla mnie cenny i jeszcze nie jestem pewna czy chcę się go pozbyć... ![]() -Jovan Secret Amber ok 44ml -Theorema Esprit d`Ete Fendi 15-18ml w flaszce 100ml -Theorema Fendi-mam kilka nowych miniatur-po 5ml -Limitowanka Be Delicious Art DKNY edt (zielone) 50ml ubytek jednego użycia -CLINIQUE AROMATICS ELIXIR parfum spray 25ml (mini ubytek ok, 1mm) -Pure Woman Bruno Banani edt 60ml tester-jedno użycie najlepiej za-oczywiście stosownie do wartości/ilości (np.odlewki): J'ose Jose Eisenberg Rose Calligraphy Aramis Gucci Oud Bottega Veneta Eau Legere Bottega Veneta edp Tom Ford Black Orchid Tom Ford White Patchouli Tom Ford Sahara Noir (próbki) Alien edp Escentric01,Escentric02 Lei Her G.F. Elle edp YSL Lanvin Eclat d'Arpege Eau des Merveilles Hypnotic Poison edt nowa wersja Midnight Poison Innocent T.M. Play For Her Intense Gucci by Gucci edp lub edt zapachy ambrowe, waniliowe, orient, róża;-) Dokładka na czerwono! Chwilowo zarezerwowany UWAGA!!! Odpowiadam w godzinach 7.00-16.00, nie stresujcie się kiedy nie odpowiadam od razu, w pracy czasem jest praca, w domu-dzieci;-) Edytowane przez AAAnka Czas edycji: 2015-09-28 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wrzesień:Wood Mystique,Perfume Calligraphy Aramis,Pi Givenchy
Hej, znajdziesz coś u mnie za Theorema Fendi-mam kilka nowych miniatur-po 5ml?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś zrobić odlewkę Wood Mystique Estee Lauder?
podoba mi się też ScentStory 24 Gold Oud Edition- odlewka ok 7ml ![]() mam odlewkę 10 ml Bottega Legere, może coś jeszcze znajdziesz i oddasz mi powyższe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Theoremy niestety nie podchodzą mi w żadnej wersji, natomiast z zapachów które chciałam od Cuiebie bardziej zależało mi na EL, 24 Gold wzięłabym przy okazji
![]() zatem podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Myślę, że nie musisz nic dorzucać, twoje perfumy są jednak więcej warte w przeliczeniu na mililitr. Jeśli Ci pasuje to bym poprosiła jeszcze o zdjęcia i zapraszam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
Hmm. Mam jeszcze: Fendi Furiosa 90/100 ml, Michael Kors edp 30 ml, Dsquared She Wood Velvet Forest 60/100 ml (tester).
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- OK, trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za dkny be delicious?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ciężko uchwycić ubytek Pi, ułożyłam jak sie dało w poziomie, odlewka Golda jak widać -jest sporo-spokojnie 7ml,a zważając na jego moc to jest to gigantyczna ilość według mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Och..szkoda...a za Wood może coś wybierzesz ode mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
![]() Zastanawiałaś się kiedyś nad wymianą flaszki starego Poisona. Może skuszę Cię za niego 50 ml Elle edt - nówka sztuka w folii? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tj tester edt
niestety raczej nic, nie znam zapachow w Twym watku pozdrawiam
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
No szkoda
![]() Ja mam niewiele więcej od tego, co proponowałam Ci kiedyś. Tak na wszelki wypadek tutaj Ci wrzucę, to co mam poza wątkiem i więcej już nie zawracam głowy ![]() Coco edp Chanel - 40/50 ml Coco Mademoiselle edp - 25/35 ml La Panthere Cartier - 22/30 ml Allure edp Chanel - 26/35 ml - stara wersja Midnight Poison - 23/50 ml J'adore Absolu - 36/75 ml Gucci edp II - 38/50 ml Mitsouko edt YSL - 18/50 ml Michael Kors edp - 27/30 ml Elle edt YSL - 50 ml - nowa
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Nie, tych dwóch nie oddam
![]() Pojemnościowo by się zgadzało, ale wartościowo na pewno nie. Mogę oddać po jednym z nich i coś dołożyć z wątku albo jakieś odlewki. A jeżeli już z tych zapachów, to mogłabym Ci oddać albo MP 35/100 ml albo Allure 38/50 ml - wersja z 2005 roku. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Jasne, przemyśl na spokojnie. Te flakony, których nie ma w wątku, oddam z ciężkim sercem. Polecą (jeżeli w ogóle) tylko za moje największe wishe, a to nie zdarza się tak często ![]() A powiedz jeszcze, z którego roku ten Poison? ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ja nie w tym sensie napisałam, że się będę szarpać, i że nie warto. Oczywiście, że nic na siłę. Jeżeli nie będziesz chciała ze mną jej wymienić, to trudno. Napisałam to w sensie, że to, co za niego oferuję, to nie są zapachy, których chcę się pozbyć ot tak, bo mi nie pasują, tylko że jestem w stanie oddać to, co mam cenne (oczywiście w granicach rozsądku dla obu stron). Ja Poisona kocham od lat osiemdziesiątych i używam cały czas. Mam jeszcze końcówkę starej wersji, która mi na długo pewnie starczy (bo wiadomo przy tylu flaszkach, jak to idzie). A sentyment wiadomo, robi swoje.
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2015-09-16 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za fendi miniatury?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Voile d'Ambre 50ml w pudełku bez maleńskiej kropli testowej
i -Limitowanka Be Delicious Art DKNY edt (zielone) 50ml ubytek jednego użycia mi się podobają ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- No właśnie się zastanawiam ![]() Za dwa byłoby za dużo, za jedno się trochę waham dlatego, że limitki jabca nie znam więc byłaby to wymiana w ciemno, natomiast roszera znam i lubię ale tak jakoś wymieniać diora na samego roszera to nie bałdzo ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Wood Mystique, z Twoich chciejstw mam tylko Gucia 3wkłady nowe po15ml i jeden używany. Może coś jeszcze u mnie wyszperasz.
Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2015-10-11 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej, coś u mnie za:
So Elixir Bois Sensuel YR edp 15ml, nowe w pudełku bez kropli testowej(to nawet nie był psik) Theorema Fendi-mam kilka nowych miniatur-po 5ml ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.