|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Listopad:Perfumy-Jadore, Miss Dior, La Panthere, Coco Noir, ForHer, Amour, Flowerbomb
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam Na wymianę mam kilka zapachów. Zakupione w perfumeriach internetowych polecanych w wątku jako wiarygodne perfumerie internetowe lub pochodzące z wizażowych wymianek (obok nazwy zapachu podaję dokładne źródło). Wymienię na inne perfumy. Wymienione lub z jakiejś przyczyny wycofane - usuwam (część zapachów wystawiłam na sprzedaż więc mogą też zniknąć z tego powodu). Ja odpiszę u ciebie, Ty odpisz u mnie. Nie wymieniam się za pośrednictwem InPostu ani listem zwykłym. Mogę negocjować tą samą rzecz równocześnie z kilkoma osobami. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć. Zapraszam Wymienię: Victor&Rolf, Flowerbomb EDP - nowe, pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (aromadream) - tylko na Addict EDP, Coco EDP Kenzo, Amour EDP - tester z korkiem, pojemność wyjściowa 100 ml, kod 0Y01, (z wizażowej wymianki) Christian Dior, Miss Dior EDT - pojemność wyjściowa 100 ml, z wymianki, kod 3N03 Cartier, La Panthere EDP - nowe, pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (aromadream) Narciso Rodriguez, For HER EDT - również nowe, pojemność wyjściowa 50 ml, użyte 3 razy, ok. 10 psików więc zużycie także niewielkie (aromadream) Większość z tych zapachów lubię ale mogę wymienić na coś co lubię bardziej ![]() Poszukuję w tej chwili przede wszystkim: Thierry Mugler, Alien Essence Absolue EDP Armani, Code EDP Dior, Addict EDP Dior, J'adore L'or Dior, J'adore Voile de Parfum Chanel, Allure EDP Chanel, Coco EDP Chanel, Chance EDP Givenchy, Ange ou Demon EDP Guerlain, Shalimar EDP Guerlain, Samsara EDP Estee Lauder, Sensuous EDP Edytowane przez 2016070930 Czas edycji: 2015-11-04 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Listopad:Perfumy-Jadore, Miss Dior, La Panthere, Coco Noir, ForHer, Amour, Flow
Coś za
Viktor&Rolf, Flowerbomb La Vie En Rose?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad:Perfumy-Jadore, Miss Dior, La Panthere, Coco Noir, ForHer, Amour, Flow
Cos u mnie za J'adore ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja po miss dior
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie? podoba mi się Miss Dior, Coco Noir i ew. Flowerbomb
![]()
![]() |
#7 |
spin doctor
|
Może za Coco Noir skuszę Cię 90/100ml Allure edt?
![]() nie mam aktualnego wątku, więc jeśli będziesz zainteresowana napisz tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Christian Dior, Jadore EDP - pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (aromadream) Kenzo, Amour EDP - tester z korkiem, pojemność wyjściowa 100 ml, kod 0Y01, (z wizażowej wymianki) Christian Dior, Miss Dior EDT - pojemność wyjściowa 100 ml, z wymianki, kod 3N03 Viktor&Rolf, Flowerbomb La Vie En Rose - pojemność wyjściowa 50 ml, z wymianki, kod 38GD1E? Poza wątkiem mam trochę pielęgnacji do twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może chciałabyś 25/35 ml Panienki edp + 47/50 Dune za Coco Noir? Albo Panienkę + Allure starą wersję, którą mam w wątku? Ewentualnie mogłabym oddać za nią Poisona 97/100, o którym kiedyś rozmawiałyśmy, ale widzę, że już nie szukasz.
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2015-11-01 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Coco Noir?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Miss Dior ewent. NR For Her?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hmm z tymże oprócz miss dior nic nie wpadło mi w oko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witam może coś u mnie?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Cześć, interesuje mnie u Ciebie Chanel Coco Noir - co prawda nie mam Mademoiselle, ale może wpadnie Ci w oko coś innego? Proponowałabym np. portfel Wittchen, jest podobny cenowo, mogłabyś jeszcze coś dobrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, testuj spokojnie
![]() Mnie za pierwszym razem również Dune nie urzekł, a jak chwilę ponosiłam na sobie, to teraz mam dwa flakony ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
W porządku, przetestuj jeszcze te perfumy i daj mi znać jeśli któryś z nich Cię zainteresuje, to pomyślimy nad wymianką
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za miss lub bombkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Pantherę?
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos za Narciso?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za Jadore lub Miss?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() może znajdziesz coś u mnie za Coco Noir? ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Aktualna
![]() Zaraz wrzucę zdjęcia i możemy przejść na PW ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- U siebie na końcu wrzuciłam zdjęcia. Trochę prześwietlone, ale myślę, że wszystko widać. Dune mam z wymianki z Nanakov z ostatniego tygodnia. Użyłam dwa razy. Wydaje mi się, że ubytek jest jednak trochę większy, ale ten flakon bokami jest cieńszy, więc trudno wyczuć. Na moje oko jest ze 45 ml. Panienka nie użyta ani razu, z wymiany z Magdamą. Kodu nie mogłam uchwycić na zdjęciu - 7701. Jeżeli jesteś na tak - zapraszam na PW ![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Zapraszam na dokładkę:
Victor&Rolf, Flowerbomb EDP - nowe, pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie widoczne na zdjęciu (aromadream) - tylko na Addict EDP, Coco EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.