![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudniowa wymianka
NIEAKTUALNE !!!
1. Avon Instict EDP - zużycie widoczne 2. Avon Femme EDP - jw. 3. Raz użyty podkład Rimmel Match Perfection, w kolorze 102 4.Revlon Colorstay 150 Buff do cery mieszanej / tłustej - pół opakowania 5.Revitacell - Koncentrat pod oczy NOWY ( kosztuje 99zł) 6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher : lawenda, macadamia i bawełna 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja 8. NOWE - YR Mleczko perfumowane i krem do rąk Kandyzowana pomarańcza i migdał - tegoroczna świąteczna edycja 9. NOWY puder Eveline AntiShine - kolor 34 - wkład się rusza ale mogę podkleić przed wysyłką ( nie wpłynie to na produkt). 11. Tołpa - Krem odżywczy do twarzy NOWY 12. Sylveco - Krem nagietkowo-brzozowy NOWY 13. CleanHands - Antybakteryjny żel do rąk, duże opakowanie 250ml z pompką NOWY 14. YR - Perfumy Comme une Evidence 50 ml NOWE w folii 15. YR - Perfumy Quelques notes d'amour 15 ml - NOWE w kartoniku ( nie były foliowane przez producenta) , mają atomizer leci do Sybil_ 15. Nowy zestaw Bi-Es, ofoliowany. Woda + dezodorant - taki jak na foto. 16. Tołpa - odprężający krem- serum do masażu NOWY Na fioletowo zaznaczam wymienione SZUKAM : Męskich NOWYCH perfum i kosmetyków, chętnie zestawy prezentowe nowych tuszów do rzęs. Za konkrety mogę oddać większość wątku Wysyłam zwykle raz w tygodniu, przesyłką poleconą. Edytowane przez Carola16 Czas edycji: 2015-12-15 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowa wymianka
hej, znajdziesz coś za krem sylveco i yr jabłko w karmelu żel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za
6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher : lawenda, macadamia i bawełna 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja ? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher: macadamia i bawełna 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja 8. NOWE - YR Mleczko perfumowane i krem do rąk Kandyzowana pomarańcza i migdał - tegoroczna świąteczna edycja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Revitacell - Koncentrat pod oczy NOWY ( kosztuje 99zł)
6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher : lawenda, macadamia i bawełna 11. Tołpa - Krem odżywczy do twarzy NOWY 12. Sylveco - Krem nagietkowo-brzozowy NOWY Hej, Znajdziesz coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, może następnym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Avon Femme EDP
NOWE żele pod prysznic Yves Rocher bawełna Sylveco - Krem nagietkowo-brzozowy NOWY cos u mnie?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy znajdziesz coś w moim wątku za: 14. YR - Perfumy Comme une Evidence 50 ml NOWE w folii 15. YR - Perfumy Quelques notes d'amour 15 ml - NOWE w kartoniku ( nie były foliowane przez producenta) , mają atomizer
![]() |
#11 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, na razie nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
:)
|
Chloe wymienie tylko i wyłącznie na inne prrfumy z gornej półki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher : lawenda, macadamia i bawełna 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja 8. NOWE - YR Mleczko perfumowane i krem do rąk Kandyzowana pomarańcza i migdał - tegoroczna świąteczna edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie znalazłam nic dla siebie
![]()
![]() |
#18 | |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Chciałaś u mnie maskę zwężającą pory Ziaja.
Może znajdziesz coś jeszcze, za kilka rzeczy u Ciebie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
404 Not Found
|
Rozumiem
![]() Znalazłam jeszcze: 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja 8. NOWE - YR Mleczko perfumowane i krem do rąk Kandyzowana pomarańcza i migdał - tegoroczna świąteczna edycja 11. Tołpa - Krem odżywczy do twarzy NOWY 5.Revitacell - Koncentrat pod oczy NOWY ( kosztuje 99zł) 12. Sylveco - Krem nagietkowo-brzozowy NOWY 6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher : lawenda, macadamia i bawełna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki które mnie interesują:
Revlon Colorstay 150 Buff do cery mieszanej / tłustej - pół opakowania 6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher : lawenda, macadamia i bawełna 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja 8. NOWE - YR krem do rąk Kandyzowana pomarańcza i migdał - tegoroczna świąteczna edycja
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Hej, dziękuję ale nic nie znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
404 Not Found
|
To bardzo dobrze, że więcej Ci się podoba
![]() ![]() Wszystko, co Ci się podoba jest dostępne oprócz tenisówek h&m - one są omawiane z zaprzyjaźnioną Wizażanką i najprawdopodobniej pójdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
404 Not Found
|
Wszystko to, co wymieniłaś jest do wzięcia
![]() U Ciebie interesuje mnie: 5.Revitacell - Koncentrat pod oczy NOWY ( kosztuje 99zł) 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja 8. NOWE - YR Mleczko perfumowane i krem do rąk Kandyzowana pomarańcza i migdał - tegoroczna świąteczna edycja 11. Tołpa - Krem odżywczy do twarzy NOWY 12. Sylveco - Krem nagietkowo-brzozowy NOWY 13. CleanHands - Antybakteryjny żel do rąk, duże opakowanie 250ml z pompką NOWY Może coś jeszcze Ci się u mnie spodoba? ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Buu, niedostępne ![]() Jakbyś widziała teraz naszą wymianę? Czegoś konkretnego szukasz jeszcze z ciuchów? Edytowane przez Cala Czas edycji: 2015-12-12 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Chociaż nie
![]() Podobają mi się: 5.Revitacell - Koncentrat pod oczy NOWY ( kosztuje 99zł) 6. NOWE żele pod prysznic Yves Rocher : lawenda, macadamia i bawełna 7. NOWY żel pod prysznic YR Jabłko w karmelu -duża butelka, tegoroczna świąteczna edycja 8. NOWE - YR Mleczko perfumowane i krem do rąk Kandyzowana pomarańcza i migdał - tegoroczna świąteczna edycja 13. CleanHands - Antybakteryjny żel do rąk, duże opakowanie 250ml z pompką NOWY 14. YR - Perfumy Comme une Evidence 50 ml NOWE w folii 15. YR - Perfumy Quelques notes d'amour 15 ml - NOWE w kartoniku ( nie były foliowane przez producenta) , mają atomizer ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2015-12-12 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej, wpadł mi w oko tylko Revitacell - Koncentrat pod oczy
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
HEJ
podoba mi sie YR - Perfumy Quelques notes d'amour 15 ml - NOWE w kartoniku ( nie były foliowane przez producenta) , mają atomizer, nie dobrałabyś czegoś za nie do swetra? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
404 Not Found
|
Bo wiesz, ja jeszcze się czaję na Twoje woski
![]() Będę dokładać jeszcze m.in. to, co w załączniku. Może coś wpadnie Ci w oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.