|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
[MARZEC] Wymienię cały pakiet RBR Vespers, Miss Dior Blooming Bouquet, Versace BCA
NIEAKTUALNE - wymiana dokonana z Dorota-Coco
Witajcie ![]() Mam do wymianki pakiecik perfum: - Versace Bright Crystal Absolu EDP z kartonikiem - 30 ml - ubytek ok. 20% (widoczny na zdjęciu) - Miss Dior Blooming Bouquet 50 ml z kartonkiem - ubytek w zasadzie żaden, kilka psiknięć - Rouge Bunny Rouge Vespers 50 ml z kartonikiem - ubytek prawie żaden, użyte tylko kilka razy. Wszystkie perfumy zakupiłam osobiście w perfumerii. A pozbywam się, ponieważ odrzuciło mnie od wszystkich ulubionych do tej pory zapachów (ciąża) i poszukuję czegoś nowego. Najchętniej oddałabym cały pakiet od razu - nawet na swoją niekorzyść. U mnie z czasem na bakier i chciałabym puścić jedną paczką ![]() Najchętniej przygarnęłabym coś z: - Flowerbomb EDT - Hugo Boss Orange - Burberry Brit EDT - Dolce & Gabbana L´Imperatrice 3 Zapraszam ![]() Do paczuchy dorzucę jeszcze fajne gratisy ![]() Buka Edytowane przez BukaBuka Czas edycji: 2016-03-18 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: [MARZEC] Wymienię cały pakiet RBR Vespers, Miss Dior Blooming Bouquet, Versace
Hej,cos u mnie ? Glownie interesuje mnie Bunny Rouge Vespers
Ale jakby co,to resztę tez przygarnę ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2016-03-11 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: [MARZEC] Wymienię cały pakiet RBR Vespers, Miss Dior Blooming Bouquet, Versace
Hej, coś za Blooming Bouquet?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Jestem chętna, głównie na RBR, ale mogę przygarnąć i całość. Zerknij do mnie ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może u mnie Ci się coś spodoba? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ps. no i gratuluję stanu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
Chętnie wezmę cały zestaw albo Miss Dior BB - zajrzyj do mojego wątku i na fragrantikę ![]()
![]() |
#13 |
perfumove love
|
Hej, może coś u mnie znajdziesz? Za wszystkie lub tylko Diora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Miss Dior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- Rouge Bunny Rouge Vespers 50 ml z kartonikiem - ubytek prawie żaden, użyte tylko kilka razy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Miss Dior Blooming Bouquet?
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Z całego serca przepraszam
![]() Nie zaglądałam tu przez ten cały czas - miałam strasznie ciężki tydzień ![]() Przepraszam za zaniedbanie. Dziś, jak dzieciaczki zasną, przysiądę i podejmę jakąś decyzję. Dziękuję za wyrozumiałość ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Całość nie jest na wymianę, oferuję jedynie odlewkę.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie wybrałam do tej pory
![]() Poszukuję również ciuszków dla dziewczynki w rozmiarze 128 i spodni dla dziewczynki w rozmiarze 134, ewentualnie ciuszki dla chłopca w rozmiarze 146. Może któraś z Was ma jakiś niepotrzebny już zbiór ubranek, z których pociecha już wyrosła? ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Szkoda ![]() Edytowane przez BukaBuka Czas edycji: 2016-03-16 o 19:32 Powód: zapomniałam coś dodać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej, podoba mi sie miss Dior. Moze znajdziesz cos u mnie?jestem w stanie oddać duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.