|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Październik 2015
lista nieaktualna - zapraszam tutaj
jesiennie witam! wątek wymianowy tutaj. nie szukam wielu rzeczy. raczej celuję w konkrety, usiłuję wprowadzać minimalizm kosmetyczny. :) nie jestem zainteresowana kolorówką, chyba, że sama o coś zapytam. nie szukam też szamponów, płynów do kąpieli, olejów, masek do twarzy. nie wymieniam się na ubrania. czego zatem szukam? po pierwsze * Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado, ew. inny dobry krem pod oczy. * perfumy - flakony (także niepełne), odlewki, próbki. interesują mnie przede wszystkim Midnight Poison, Silver Rain i Flora Bella. przetestować chcę bardzo wiele zapachów, zapraszam do przejrzenia mojej listy "do przetestowania" z Fragrantiki. * krem znieczulający (do depilacji), np. Emla. po wtóre * dobry krem nawilżający. * zestaw do manicure hybrydowego, najlepiej Semilac. * łatwo mnie skusić pielęgnacją naturalną (przede wszystkim Sylveco i GO Cranberry, ale także Fitomed i inne) oraz wysokopółkową (Kiehl's, Clinique, Estee Lauder i inne) czy apteczną. * kosmetyki mineralne (również próbki i odsypki). szczególnie podkład Lily Lolo Porcelain, jasne podkłady Annabelle Minerals (najlepiej Natural Fairest), mineralne róże (różowe, w chłodnych odcieniach) i rozświetlacze (chętnie Lily Lolo Star Dust). * dobre świece zapachowe (z wosku sojowego lub inne o dobrych składach, chętnie ITTAR, Diptique, etc.), a także świece z naturalnego wosku pszczelego. * Foreo Luna. * nowe, nieotwierane czarne tusze do rzęs. średnia i wysoka półka (na przykład Korres, Collistar, Clinique, Helena Rubinstein, Benefit, Bourjois, MaxFactor), mogą być miniaturki. * nowy, oryginalny Beauty Blender. * pędzle (Zoeva, Real Techniques, Inglot, Hakuro, EcoTools, MAC, Bobbi Brown, etc.). * książki z serii Harry Potter w oryginalnej wersji językowej - części: 3 i 4. * Meteorites Guerlain - limitowane serie (niekoniecznie nowe, byle w oryginalnym opakowaniu. zresztą, same opakowania też chętnie przygarnę ;)) Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2016-10-18 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik 2015
gdybyś mogła swatcha, byłoby super
![]() kurcze, szukam dużo ![]() w większych pojemnościach to, co w podpisie (plus Zagorsk CdG) tu jest mój notatnik na Fragrantice http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7652/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.