![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Październik 2015 - Laura Mercier, Khadi, perfumy, Clarins, pędzle
wątek nieaktualny - zapraszam tutaj
witam serdecznie w jesiennym wątku! zasady: * wysyłamy tylko przesyłką rejestrowaną (ja preferuję polecony ekonomiczny). * dbamy o odpowiednie zabezpieczenie kosmetyków, ale nie oklejamy ich bezpośrednio taśmą klejącą. * zawsze odpisuję (nawet, jeśli nic nie znajdę) i nigdy ot tak nie urywam negocjacji. bardzo Cię proszę o to samo. * nie mam problemu z wysyłaniem pierwsza, jeśli masz więcej przekupek. preferuję wysyłkę równoczesną, natomiast nie wysyłam pierwsza osobom z jakimkolwiek negatywem. * proszę, czytajcie opisy. nie sugerujcie się samymi zdjęciami. * jeśli nie mam pewności co do daty ważności któregoś kosmetyku, zawsze o tym piszę. jeśli masz jakieś wątpliwości, nie wahaj się pytać. * nie szukam ubrań. * jeśli mi na czymś zależy, mogę poszukać czegoś na wymianę poza wątkiem. * w Łodzi chętnie wymienię się osobiście. wymienione zerknijcie, proszę, na moją wish list. czasem zdarza mi się skusić na coś innego, ale generalnie trzymam się konkretów. celuję raczej w perfumy, wyższą półkę i kosmetyki naturalne. na chwilę obecną najpilniej szukam dobrego nawilżającego kremu na noc! niektórych kosmetyków chcę się po prostu pozbyć, oddam je za coś, co mi się przyda. przy innych będę trochę bardziej wybredna. wolę wymienić się za jedną konkretną rzecz, niż dostać mnóstwo drobiazgów, usiłuję wprowadzać minimalizm kosmetyczny. :) Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2016-10-18 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik 2015 - Laura Mercier, Khadi, perfumy, Clarins, pędzle
perfumy w zasadzie oferuję odlewki moich perfum i nie pozbywam się flakonów, ale oddanie niektórych z nich mogę rozważyć za inne perfumy z wish lub za coś, co mnie niesamowicie zainteresuje. wielkość odlewki jest do ustalenia, będę potrzebowała pojemników. wszystkie zapachy są oryginalne (wiem, bo sama też nie uznaję podróbek ;)). mogę być trochę wybredna, w końcu zubażam własne perfumy ;) - wolałabym zapachy wymienić na zapachy lub coś ze szczytu mojej wish list. 01. D&G L'Imperatrice EDT - odleję ustaloną ilość 02. Prada Infusion d'Iris EDP - odleję ustaloną ilość, ew. mogę rozważyć oddanie całego flakonu 03. DKNY Pure EDP - odleję ustaloną ilość 04. DKNY Be Delicious EDP - odleję ustaloną ilość 05. DKNY Golden Delicious EDP - odleję ustaloną ilość, ew. mogę rozważyć oddanie całego flakonu próbki: 06. Prada Infusion d'Iris EDP (wyjściowo 1 ml, testowane kilka razy) 07. ??? (wydaje mi się, że to Chopard Wish, ale głowy nie dam) 08. ??? (to chyba coś z katalogu Oriflame) 09. Burberry Body EDT (wyjściowo 2 ml, testowane kilka razy) 10. Hugo Boss for Women EDT 11. Escada Ocean Lounge EDT 12. Marc Jacobs Daisy Dream EDT (wyjściowo 1.2 ml, testowane kilkanaście razy) 13. Vera Wang Princess Flower (zostało już dosłownie na 2-3 testy) 14. D&G La Roue de la Fortune (wyjściowo 1 ml, testowane kilka razy) mam więcej poza wątkiem, proszę pytać! Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2016-05-12 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
makijaż pędzle wolałabym wymienić na inne akcesoria kosmetyczne. 15. Sephora, gąbeczki do podkładu (nowe) 16. Real Techniques, Pointed foundation brush (używany, stan bdb) 17. Real Techniques, Pixel-point eyeliner brush (używany, stan bdb) 18. Sephora Professionel, pędzel nr 46 concealer (używany, stan bdb-) - za inny pędzel do korektora. 19. Inglot, róż Freedom System w kolorze nr 100 (używany przez ok. miesiąc, ale, jak widać, jest dość sfatygowany. nie jestem pewna co do terminu, podaję zatem kod: MC26CC D) 20. Clarins, cień nr 13 Sunny yellow (tylko zeswatchowany, może być po terminie, kod: 704763) 21. Inglot, Eye shadow Matrix (użyty kilka razy, może być po terminie, kod: GF22MA) 22. Manhattan, Soft compact powder nr 1 Naturelle (użyty 2-3 razy) 23. Inglot, odsypka pigmentu (w opakowaniu zastępczym) 24. Everyday Minerals, Concentrate shimmer eyes (użyty kilka razy) 25. Inglot, Baza pod cienie do powiek nr 01 (trudno mi określić zużycie, myślę, że pozostało ok. 60%, może być po terminie) 26. Inglot, Pomadka do ust nr 112 (użyta kilka razy, może być po terminie, kod: MB06PAA) 27. Revlon, Revlon Matte nr 003 Mauve it over (używana przez ok. miesiąc, może być po terminie) podkłady 28. Laura Mercier, Tinted moisturizer SPF 20 w kolorze Porcelain (użyty kilkanaście razy, kupiony w Douglasie za 250 zł) 29. Revlon, Colorstay Combination/Oily skin nr 110 Ivory (proszę pytać o zużycie) 30. Mizon, Snail Repair Blemish Balm SPF 32 (pojemność wyjściowa 50 ml, myślę, że pozostało ok. 20-30%, może być po terminie) 31. Yves Rocher, 6 in 1 BB Cream kolor Light (proszę pytać o zużycie) 32. Alterra, Cream Make-up nr 01 light (po terminie, data ważności 05.14, dołożę gratis do wymiany) 33. Alterra, brzoskwiniowy krem tonujący (po terminie, data ważności 05.14, dołożę gratis do wymiany) Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2016-04-07 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
paznokcie 34. Sally Hansen, Maximum Growth Nourishing Nail Color (zużycie ok. 30%, może być po terminie, dołożę gratis do wymiany) 35. Golden Rose, Color Expert Nail Lacquer kolor 06 (użyty raz, kupiony niedawno) 36. P2, Nail foundation + total repair nr 020 silk (użyty raz, kupiony niedawno) 37. Eveline, Color edition kolor 921 (użyty raz, kupiony niedawno) pielęgnacja 38. Khadi, Herbal Hair Colour Pure Henna Red (nowa, nieużywana, pudełko trochę sfatygowane) 39. Ziaja, Balsam brązujący relaksujący (data ważności 06.2013, dołożę gratis do wymiany) 40. Neutrogena, Krem do rąk i paznokci (użyty kilka razy, może być po terminie, kod: 3351V A) 41. Dove, Invisible dry (miniatura 35 ml, użyty raz) 42. Sudocrem (zużycie ok. 30%, data ważności 13.07.2015, oddam za drobiazg albo dołożę gratis do wymiany, mogę też zrobić odkładkę) 43. Joanna, Sensual Plastry z woskiem do depilacji twarzy (data ważności 5.2015, został jeden plaster + oliwka, dołożę gratis do wymiany) dokładka 44. Guerlain, Meteorites 02 Clair - tylko za coś z wish list (odłożę ustaloną ilość do pojemnika zastępczego) Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2016-02-23 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Ziaja, balsam brązujący . D&G L’Imperatrice EDT
02. Prada Infusion d’Iris EDP
03. DKNY Pure EDP
06. Prada Infusion d’Iris EDP (wyjściowo 1 ml, testowane kilka razy)
09. Burberry Body EDT (wyjściowo 2 ml, testowane kilka razy)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej, Valentinę oddam tylko za flakon o podobnej pojemności
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Jabłuszka to niestety zupełnie nie moja bajka, a Infusion d'Iris w ogóle nie znam, a nie chcę brać w ciemno. Może masz coś z mojej perfumowej wish? (na dole pierwszego postu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
niestety torebka już wymieniona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się pędzelki RT i lakier p2
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos w moich watkach za odlewki i cienie inglot?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może innym razem, bo tak to się nie opłaca
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oddam cały wątek za D&G i próbki perfum
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post53065860
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Podoba mi się tylko L'imperatrice, ile mogłabyś jej odlać?
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne, rozumiem
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, może znajdziesz coś za podkład lm?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym przygarnęła któryś z pędzli, ale czy jesteś zainteresowana odkładką Emli? Mam duże opakowanie 30gr
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a ile potrzebujesz?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, dzięki za odpowiedź.. niestety nic więcej dla siebie nie widzę... nie wiem jak to ugryźć bo meteoryty plus tusz to trochę za dużo, meteoryty plus blender też nie do końca mi się to kalkuluje.. ewentualnie blender plus tusz.. sama też muszę sprawdzić odcień podkładu i czy będzie dla mnie dobry, więc i ja nic nie obiecuje, w każdym razie, kusi.. jak co to się odzywaj
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.