|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w marcu-zapachy, kolorówka, pielęgnacja
WATEK NIEAKTUALNY
zasady dosyć standardowe ![]() -jeśli masz mało przekupek, proszę byś wysłała pierwsza -dokładnie opisuję swoje rzeczy i proszę o to samo -wysyłam zawsze polecone i tego oczekuję -nie potrzebuję stresu, dążę do negocjacji tylko w miłej atmosferze. Wliczam w to również fakt że jesli tracimy tydzien-dwa na długie umawianie wymiany i przenosimy się na PW, nie rezygnuj w ostatniej chwili tylko przemysl fakt wymiany dobrze, bo to tez dostarcza stresu -jeśli czasem coś w zaganianiu przeoczę np odpisanie komuś, proszę się przypominać -CZĘSC RZECZY MAM W INNYM MIESZKANIU, WIĘC CZASEM POTRWA DO TYGODNIA AŻ COS PRZYWIOZĘ, ale jeśli tak będzie uprzedzę zawczasu -Chętnie wymiana W WARSZAWIE SZUKAM Z KOSMETYKÓW -WODY TERMALNEJ -SUCHEGO SZAMPONU i zapasu szamponów aptecznych -peptyd brązujący do spróbowania -czarnego mydła PERFUMOWY WISH: -Chanel Chance oraz Chance Fraiche -Fragonard, Eclat-na sprobowanie -Aqua di gioia Jasmin -Midnight Poison -czarna Mania Armani -Bottega Veneta edp -Estee Lauder Sensuous oraz Amber Mystique -Isparta 26 Parfumerie Generale -34 boulevard Saint Germain Diptyque -Eau Absolue Mona di Orio -Lubin Idole z książek: -"Matka Polka na odleglosc" -"Belfast. 99 scian pokoju" ZAPACHY BUTELKI -Samsara edp zostało 70% ze 100ml -mozliwe oodlewki aczkolwiek najchetniej na Bottega Veneta -mgielka zapachowa AVON figowa, zostalo 70% -Bvlgari au the blanc 45% z 75ml -miniatura w kartoniku Custo Barcelona 5ml WIEKSZE ODLEWKI: - Amouage Lyric Woman - ok. 4,5 ml -Boadicea the Victorious Momentous ok 10ml -ZA WISH -Chloe Love Story ok 6ml,-ZA WISH -Comptoir Sud Pacifique, Fleurs des Caraibes 2ML -Diptique Tam Dao ok 1,5-2ml - Dita von Tease edp - 1,5 ml -Etro, Paisley ok 4ml -Gap, The original 3ml -Givenchy, Amarige 2ml-MUSZE SPRAWDZIC CZY MAM -Guerlain, Aqua Allegoria Pivoine Magnifica ok 4ml -Jacques Fath, Irissime ok 2ml -Jessica Simpson, Fancy Nights ok 2-2,5ml -Kenzo, Amour edp ok 1,5 moze ciut wiecej w atomku 10ml -Lacoste Pour Femme ok 10ml -L'Artisan Bois Farine ok.4ml, moze niecale -L'Artisan Deliria ok 5ml -L'Artisan L'eau du Navigateur edt, ok 6-7ml-ZA WISH - Montale Roses Elixir - ok. 8 ml -NARAZIE WYCOFUJE BO UZYWAM -Paloma Picasso ok 1, 8ml -Parfumerie Generale Aomassai ok 2-2,5ml -Parfumerie Generale, Brulure de Rose ok 3ml -Reminescence, Patchouli, 9ml -Roger&Gallet Bois d'Orange Eau Sublime 6ml na oko -The Body Shop, Brazil Nut 2,5ml -Versace Vanitas EDP ok 2-3ml PRÓBKI (F firmowe , R robione) -Agent Provocatueur edp, (F) ok 0,8ml - Amouage Memoir Woman (F) max 0,3-0,4ml -Armani, Aqua di dioia eau fraiche(R) -Armani, Mania (R) 1ml -Armani Mania Black malutka kapka tylko na wyprobowanie (R) - Berkeley Square White Muguet resztka typu 0,1-0,2ml -Bodicea the V. Momentous probka TYLKO ZA WISH -Bodicea the Victorous Delirious 1,5ml -Burberry Brit Rhythm 2 ml bez 2psików (F) -Bvlgari, Blv II (F) -Bvlgari Black ok 1ml moze z malym hakiem -Bvlgari, Mon Jasmin Noir (F) 1ml z hakiem -Carolina Herrera 212 Vip Rose (F) -Chanel MĘSKIE Bleu de Chanel (F) okolo 0,5ml -Chloe edt 1ml -Ch. Dior Pure Poison Elixir niecały 1ml (R) Ch Dior Hypnotic Poison auu sensuelle chyba niecaly 1ml (służę zdjeciem jakby co) -Diptyque, 34 boulevard Saint Germain resztka na sprobowanie ale trzeba rozebrac atomek zeby sie dobrac bo jest ale wypsikac sie juz nie chce do konca -D&G Sicily niecale 1ml (R) -Etra Etra (R) -Franc Olivier (F) http://www.fragrantica.com/perfume/F...vier-6872.html -Givenchy Ange ou demon -resztka pewnie 0,2ml -Guerlain My Insolance, resztka na wyprobowanie w atomku 10ml -Guerlain, Samsara edp mogę zrobić probke -Hermes, Un Jardin Sur Le Nil-resztka miniatury -Hermes, Kelly Caleche edt resztka na sprobowanie -Hermes L'Ambre des Merveilles 0,5ml -Jeanne Arthes, Love Never Dies Gold (R) ok 1,5 -Jesus Del Pozo Ambar for women (R) -Jil Jil Sander for women (R) -Kenzo d'amour (R) -Kenzo Junngle elephant 0,6 moze 0,7ml -Lacoste l'eau de lacoste (F) -Lacoste Pour femme -moge zrobic probke/małą odlewkę - Laura Biagotii Sotto Voce - niecaly 1 ml -L'Artisan Dzing ponad 1ml -L'Artisan Deliria, moge zrobic probke -Lancome, La vie est belle ok 0,3-0,4ml -Micallef , Royal Muska ok 0,1ml (R)w kazdym razie tylko na probe -Michael Kors Michael Kors 0,5ml (R) -Mona di Orio Violette Fumee (R)ok 0,2 -Narciso Rodriquez for her, edt (R) -Robert Piquet, Calypso (R) -Salvatore Ferragamo Signorina for women (R) 1ml -SL Datura Noir ok 0,5ml -SL Tubereuse Criminelle 1ml moze z malym hakiem -Serge Lutens Vitriol d'Oeillet 1.2 ml (F) -Serge Lutens L'eau Froide (F) opakowanie nieprzejrzyste więc "na ucho" wydaje mi się ze tylko resztka -Tom Ford, Black Orchid Voile de Fleur ok niecale 1,5ml (R) -TM Innocent Rock (F)(nieprzezroczyste opakowanie wiec nie wiadomomo, ale na ucho jest resztka na test -Versace Vanitas EDP (R) 0.70 ml -Versace Pour Femme EDP(R) ok 0,8ml -Versace Essence Emotional Versace for women pewnie 1ml -Vicky Tiel, Sirene (R) -Vince Camuto Vince Camuto aktualnie zostało tylko na test okolo 0,3ml PUSTE BUTELKI -pusta bytelka z kartonikiem po Vera Wang Princess 50ml, brak koncowki psikajacej -pusta butelka po Dior Tendre Poison, brak korka -butelka po Aqua di gioia 50ml -butelka po See Chloe (wykańczam ![]()
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2016-04-02 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w marcu-zapachy, kolorówka, pielęgnacja
pielęgnacja - twarz
-nowy odmladzajacy plyn micelarny Eveline Cosmetics -REZERWACJA WSTEPNA -2/3 toniku matującego Tołpa -tonik różany Dr Beta nowy -Mleczko ß do demakijażu 150 ml Dr Beta nowe -nowe mydło dziegciowe zafoliowane -nowe mydło AA do delikatnej skory, w kostce https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wej-skory.html -krem Biolaven Sylveco na noc, nowy -NOWY KREM Eveline Aqua Collagen 35+ intensywnie liftingujący krem nawilżający na dzień i na noc 50 ml -NOWY KREM NEW HYALURON drugiej generacji nawilżający krem na pierwsze zmarszczki 30+ Eveline Cosmetics -NOWY KREM NEW HYALURO drugiej generacji Liftingujący Krem-Serum Redukujący Zmarszczki 50+ Eveline Cosmetics - pelny samoopalacz Sally Hansen do twarzy w sprayu, niestety nie znam daty wazn (z kodu tez mi sie nie udalo) -Lifting Power Concentrate Oriflame, zostala wiekszsoc Trudno stwierdzic ile dokladnie -moze tylko pół Wazny do 02.17 brak nakretki!! ciało - pielęgnacja -krem maska do rak i paznokci z wanilia, nowy, Eveline Cosm -luksusowy krem - serum do rąk i paznokci Luxury Paris -INTENSYWNE SERUM WZMACNIAJĄCE PAZNOKCIE Luxury, nowe -Ziaja, Masło Kakaowe, Emulsja do twarzy i ciała, 5% oleum cacao; male zuzycie z 200ml, wazne do 07.2016 -duzy krem Bambino male zuzycie ze 150ml wazny do 12. 2016 -2x Arganowa mgielka samoopalacjaca 2 w 1, nowa Eveline Cosm. wazne do 04.2017 -balsam brązujący Dove do ciemnej karnacji, małe zuzycie -balsam odżywczy z drobinkami (shimmering lotion) Dove, nowy-WSTEPNA REZERWACJA - zel Fa -(owoce acai) WSTEPNA REZERWACJA KOLORÓWKA twarz -b. Jasny revlon do mieszanej /tłustej 110 ivory. Zuzycie jakos nie moge sprawdzic ale nieduze, zodtalo pewnie 70% -2 róże w tubce Rimmel, stay blushed: 002 Touch of Berry 003 Peach Flush. Trudno stwierdzic zuzycie -podkład ever lasting Oriflame b.jasny zostalo ponad pół -podklad Kobo ideal cover wazne do 08 lub 09.2016 : vanilla light Maly ubytek -W SASZETKACH -parę saszetek mego ulubionego Vichy 25 Ideal Teint do normalnej i mieszanej -parę saszetek kremu CC Kolastyna jasna cera oczy-kolorówka -cien do powiek Prestige matt cobalt blu, kolor zgaszony niebieski; nowy -eyeliner NYC high definition w pisaku, ciemny brąz, uzyty ze 3 razy -kredka ArtDeco kolor zgaszony niebieski -kredka Lancome brązowa usta-kolorówka -wyprobowany tylko blyszczyk Inglot Lip Fun 04 kolor pudrowy róż srednio ciemny -REZERWACJA -wibo błyszczyk lip sensation jasny baby pink, starl mi sie numer , byl uzywany jakis czas WŁOSY - szampon grapefruitowy GARNIER Ultra Doux wlosy normalne i tłuste; duza butelka; zostało więcej niz pół narazie (Uwaga MUSZE GO PRZYWIEZC Z INNEGO MIESZKANIA) -nowy szampon Dove do wlosow suchych i puszących się -odżywka w sprayu bez spłukiwania na bazie włókien lnu 125 ml wyjsciowo, (zostalo: ok 60-70%) Klorane -Maska do włosów Suchych i Zniszczonych IL SALONE MILANO Supreme 250 ml nowa -chaos paste, pasta do stylizacji Taft, uzyta 2 razy -szampon Bambino, nowy -moge zrobic małą odlewkę: szamponu Agafii na brzozowym propolisie maski Agafii jajecznej Maski Agafii drozdzowej -opakoanie papilotów (takie ktorrych nie trzba niczym zaczepiac, takie samonosne ![]() -hair styler Braun, jest to stary ale w pełni sprawny sprzet. Szczotka okrągla podgrzewana jak lokowka (nie jest to suszarkolokowka) -lokówka stara ale w pełni sprawna INNE: zdrowie/ dom -mini massager na baterie, nowy - inhalator Aeroscopic produkcji francuskiej, użyty kilka razy, składany. Instrukcja w języku polskim. Komora inhalacyjna mająca na celu zwiększenie skuteczności leków stosowanych w postaci aerozoli dozowanych + maska pediatryczna dla małych dzieci. Wymiary całości po rozłożeniu 22 cm, bez ustnika 17 cm. -chlorku magnezu, mogę odsypać słoiczek ;super wydajny i wysoko przyswajalnego magnezu Mam duże opakowanie z długą datą waznosci
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2016-04-01 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Diamonds Armani?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Diamonds?
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() -płyn micelarny LOREAL [/B]cera sucha wrażliwa, nowy -nowy odmladzajacy plyn micelarny Eveline Cosmetics - ZESTAW dezodorant oraz zel pod prysznic Fa -(owoce acai) -pare saszetek Vichy 25 Ideal Teint do normalnej i mieszanej -nowy Szampon codzienny do włosów przetłuszczających się Wax Pilomax -nowy szampon Dove do wlosow suchych i puszących się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
szampon i odżywka wax nowe
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=868386 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nic, dziękuję
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Parę rzeczy do codziennej pielęgnacji wpadło mi w oko. Widziałabyś coś u mnie dla siebie w ogóle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o micelach loreala i Eveline, żelu do mycia Eveline i żelu pod prysznic Fa, ewentualnie szamponie bambino, balsamie dove z drobinkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Słuchawki próbuję opylić na innym portalu i negocjuję właśnie,ale preparat z winogron jak najbardziej bym oddała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej.
![]() ![]() EDIT: I w Warszawie jestem prawie codziennie. ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Rozumiem. No to niestety... ![]()
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2016-03-26 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej, przepraszam za brak odpowiedzi, przez te święta przegapiłam Twojego posta
wypisuję wszystko, co mi się podoba, może jakoś się dogadamy ![]() -Reminescence, Patchouli, 9ml - Dita von Tease edp - 1,5 ml - Amouage Memoir Woman (F) max 0,3-0,4ml -Bvlgari Black ok 1ml moze z malym hakiem -wyprobowany tylko blyszczyk Inglot Lip Fun 04 kolor pudrowy róż srednio ciemny -Maska do włosów Suchych i Zniszczonych IL SALONE MILANO Supreme 250 ml nowa
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-03-30 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za
- Montale Roses Elixir - ok. 8 ml i ewentualnie kilka próbek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej,przepraszam,że dopiero teraz,w święta miałam ograniczony dostęp do neta-goście,gotowanie itd. Te suplementy,o które pytałaś mają ważność do 08.2018. Popatrzę jeszcze na Twój wątek,micel Eveline, żel Fa i balsam na pewno chcę.
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- U,biolaven na noc bardzo by mi się przydał. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Interesowałby mnie ultraviolet paco rabanne, można prosić zdjęcia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
to za ode mnie:
- Chanel, Chance EDP - 4,5 ml - Phaedon, Tabac Rouge - 5 ml bez kilku psików - Jimmy Choo - firmowa, nieużywana - Lubin, Idole - ok. 0,4, bez atomizera od Ciebie: -Reminescence, Patchouli, 9ml - Dita von Tease edp - 1,5 ml - Amouage Memoir Woman (F) max 0,3-0,4ml (i nie obrażę się na Black ![]() a może masz jeszcze jakieś chciejstwa spoza swojej listy? ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- żebym to ja umiała się zdecydować, z czym się rozstać ![]() z rzeczy nowych mam: LPR Hydreane Legere, małe opakowanie 15 ml LPR Posthelios, 40 ml Yves Rocher, Ovale Lifting, krem na dzień, zafoliowany ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- szkoda ![]() no to pozostajemy przy wymiance perfumowej, osobiście? ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Dark Purple już przyklepałam w innej wymiance
ale może przed przyszłym tygodniem coś jeszcze dorzucę i wybierzesz za Inglota ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Super w takim razie. A chciałabyś jeden ten suplement,czy dwa,czy jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
pasuje
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mnie nic nie wyszczupli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
nie ma sprawy
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kochana powiesz mi co to za zapach dodatkowo mi wrzucilas?Black M. Micallef?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.