![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Perfumy,świece,netbook i coś tam jeszcze
foto 1:
Unforgivable Women Sean John pierwotnie 125ml Euphoria endless pierwtoeni 75ml Euphoria Forbidden pierwotnie 100ml foto 2: Davidoff Cool water happy summer ok 95ml ze 100ml -> za coś fajnego,nie dostępne już! Arden NYC 5th brak nekrętki Masaki Matsushima edp pierw 80ml ubytek na zdjęciu brak nakrętki -> za coś super, Unikat! Yardley Iris ok 110ml bez korka foto 3: puma aqua tester 50ml DKNY Be Delicious City Blossom Urban Violet PIERW 50ML ubytek mysle max 3ml DKNY Delicious Night ok 15 z 30ml - coś się uszkodziło w korku i lata i stuka przy wstrząsaniu Beyone rise 15ml testowy psik Lolita Elle laime 7ml ubytek testowy foto 4: Amor Amor pierw 100ml in flash Chloe edt pierw 50ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-02-17 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Burberry pierwotnie 100ml zostało myślę z 75 widać na zdjęciu,brak nakrętki Ck one , 200ml nówka sztuka Davidoff Cool Water Game.. pierw 100ml zostało ok 78? Davidoff cool water game happy summer ok 98 ze 100ml Tokyo by kenzo 30ml ubytek testowy CK Obsession form men 30ml ubytek testowy foto 2: Nowe bez foli Yves Rocher Hoggar Bez folii , lekko pogniecione opakowania Yves Rocher: Nature Cedar Wood and Lime Nowe z folią Yves Rocher Ambre Noire
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-02-01 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowe mgiełki do ciała: dear body 236ml : -country chic -cherry blossom -secret wonderland foto 2: Yves rocher: Moment de bonheur leau ubytek testowy 50ml Naturelle osmantus 75ml ubytek testowy Konwalia nowa 100ml Werbena-unikat-nowa woda kolonska foto 3: Yves rocher nówki Naturelle Osmantus Neroli Evidence intense Quelques notes d'amore foto 4: yves rocher nówki So elixir purple edp 50ml so elixir edp 50ml so elixir bois sensuelle edp 50ml foto 5: Unikat nówka gruszka w karmelu 100ml Jabłko w karmelu ubytek psika testowego 100ml Gruszka unikat 100ml Jeżyna 100ml foto 6: Nowe świece Yankee candle duże Clean Cotton Winter glow Sicilian Lemon foto 7: Nowe średnie świece Yankee Candle Nie dostępne już zapachy: Lilac Blossom Fruit Fusion Foto 8: Małe nóweczki Yankee Candle, nie dostępne juz zapachy: Salted Caramel Camomile Tea foto 9: NOWE: Wymienione Miralash, nowa odżywka do rzęs,3ml lekko pognieciony kartonik wymienione Revitalash 1ml odżywka do rzęs Murier Lash 4,5ml odżywka do rzęs Revitalash żel do brwi 7,4ml foto 2: nowe urzadzenie do pedicuru aeg uszkodzone lekko pudełko
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-02-26 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 20.02
foto 1: nowe żele por prysznic -green pharmacy oliwki i mleko ryzowe sensualistka -palmolive so relaxed -palmolive so dynamin -yves rocher kawa -yves rocher limonka 1szt leci do sensualistka , zostala jeszcze 1 / ![]() -yves rocher granat -bingo spa arganowy krem pod prysznic sensualistka foto 2: nowe peelingi/żele peelingujące -tołpa pro body borowinowy peeling odnawaiający -green pharmacy peeling cukrowy roza pizmowa i zielona herbata -yves rocher zel peelingujacy czarne owoce -yves rocher zel peelingujacy waniliowy -natura siberica miodowy scrub do ciala -stara mydlarnia cukrowy peeling do ciala biala czekolad foto 3: nowe -skarb matki blbinek balsam-emolient dla dzieci i niemowląt -nature spell cherry blossom krem do ciala -eveline balsam do ciala migdal i pistacja -yves rocher pure camille krem do ciala -balea maslo do ciala kakaowe-odchylone wieczko zeby spr zapach -OVER COSMETICS, BALSAM DO CIAŁA Z MASŁEM SHEA, MANGO I OLEJKIEM POMARAŃCZOWYM, 400ML -DUAFE nowe maslo shea -balea bodylotion tropical sunshine foto 4: nowe -Oriflame optimals body antycellulit gell - roll -nowe mleczko do ciala kokosowe 400ml YVES rocher -dove dermaspa roller masujacy -soraya krem do biustu -eveline slim extreme 4d -le'mmadr 100ml intensywnie dzialajacy krem na rozstepy i blizny foto 5: nowe -szapon radical med przeciw wypadaniu wlosow -szampon yves rocher zwiekszajacy objetosc -szampon yves rocher odswiezajacy -szampon yves rocher stymulujacy wzrost wlosow guniagusia -szampon syoss do wlosow zniszczonych sensualistka -schauma szampon przeciw lupiezowy sensualistka foto 6,7,8: -nowe! -Revitacell pod oczy -delia 100% serum witaminy a+e+f Skinchemists - bardzo dobre i drogie kosmetyki,mam zapas więc częścią mogę się podzielić -SkinChemists Bee Venom Facial Serum -Skinchemists Vitamin Serum 30ml -Corine de farme krem przeciw zmarszczkowy do skóy normalnej -Le'maadr krem do cery naczynkowej z komorkami maciezystymi -Skinchemists Apple Stem Cell Moisturiser 50ml -Tołpa krem przeciw pierwszym zmarszczkom -Iwostin wzmacniajacy krem na naczynka na noc -Skinchemistc Coldtox Serum 25ml -Yves rocher hydra vegetal zel/krem nawilzajacy -yves rocher elixir 7.9 -Tolpa krem regenerujacy na naczynka -Bielenda granat cera normalna i mieszana -Yves Rocher anti-age global -Yves rocher serum vegetal pod oczy -Kolastyna krem matujaco -nawilżający +20 -skinetic nawilzajacy krem na pierwsze zmarszczki -oriflame smotth balm foto 9: -nowa odzywka timotei -nowe maska do wlosow dove -nowa maska bingo spa sensualistka -nowy olej arganowy 100ml -testowane czarne mydlo http://zlotomaroka.pl/?23,czarne-mydlo-beldi-200-g guniagusia -nowa woda termalna uriage guniagusia foto 10: Henna orientana 50g karmelowy brąz nowa henna khadi natural hazel 150g około połowy khadi henna jasny brąz 150g Mały ubytek khadi henna i amla 150g mini ubytek khadi henna light brown 150g NOWA
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-02-29 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA 20.02
foto 1: suplemet diety dla kobiet VITA- FEMIN nowy, do 2017 mam 2 opakowania foto2: Cienie Maybelline Color 24h tatto używane ale nie wiele, widać na zdjęciu kolory: -56 Immortal Charcoal -45 Infinite White -20 Turquoise Forever -15 Endless Purple -50 Eternal Silver -25 Everlasting Navy -40 Permanent Taupe foto 3: Blink Lash stylish care Masquerade 6 rodzai DOKLADKA! Foto 4: Nowe lambre gold amber woman 75ml larens mgielka nawilzajaca yves rocher zel do twarzy pure camile sensualistka testowany raz na krotkie wlosy batiste suchy szampon guniagusia foto 5: za coś mega, nowy piękny kominek do wosków,z tluczonego szkła lekko uszkodzone opakowanie-a raczej steropian w srodku,jednak nie pasuje mi do wystroju pokoju
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-02-25 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zapraszam do mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=844671 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a ja w sprawie wątku kosmetycznego
![]() może znajdziesz coś za któreś (wszystkie?) z tych rzeczy, o ile nie są wymienione: - green pharmacy - peeling cukrowy róża piżmowa i zielona herbata - green pharmacy - żel pod prysznic oliwki i mleko ryżowe - tołpa - borowinowy peeling do ciała - yves rocher - żel pod prysznic limonka - maybelline - cień 40 Permanent Taupe
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Moment de bonheur leau ubytek testowy 50ml
So elixir purple edp 50ml so elixir edp 50ml so elixir bois sensuelle edp 50ml Nowe średnie świece Yankee Candle Nie dostępne już zapachy: Lilac Blossom Fruit Fusion Foto 8: Małe nóweczki Yankee Candle, nie dostępne juz zapachy: Salted Caramel Camomile Tea ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
guniagusia
suchy szampon czarne mydło woda termalna szampon
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-02-21 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
cześć, znajdziesz coś w moich wątkach za gruszkę w karmelu YR i odżywkę Revitalash?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Znowu przychodzę prosić o So Elixir o i jakąś świecę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się 2 Euphorie i Amorek, może jeszcze bym coś znalazła. Mam do oddania Choparda w moim wątku. Byłabyś zainteresowana?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry cos u mnie za Neroli,Ambre Noir lub Amor amor?
![]() |
#17 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Nowe bez foli Yves Rocher Hoggar Nowe z folią Yves Rocher Ambre Noire |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za endless?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() przygarnęłabym u Ciebie clean cotton i sycylijskie cytrynki ![]() znajdziesz coś w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- i Lilac Blossom *________________* znajdź coś, plz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Coś za Gruszkę YR?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=851851
![]() |
#25 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Świecę najchętniej oddam za inną. U Ciebie podoba mi się Clean Cotton, może ją oddasz? Dobrałabyś coś za Salted Caramel? Choć w sumie niewiele mi zostało.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=851851
![]() |
#27 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Rozumiem, w takim razie muszę podziękować.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=851851
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
uriage woda termalna nowa
lemaadr krem na rozstepy i blizny 100ml nowy dove olejek do ciala nowy soraya balsam do ciala wyszczuplanie i ujedrnianie dove dermaspa z masazerem dove krem do ciala nowy yves rocher krem do rak eveline zel do higieny intymnej shefoot krem na popękane pięty yves rocher peeling do ciała yves rocher serum vegetal pod oczka tołpa regenerujacy krem na naczynka iwostin wzmacniajacy krem na naczynka tołpa krem na pierwsze zmarszczki green pharmacy róża piżmowa i zielona herbata green pharmacy masło shea i zielona kawa tołpa borowinowy odnawiający peeling do ciała krem do stop balea natura siberica peeling do ciała Hej ![]() Ja piszę ponownie. Może zdecydujesz się jednak na wymianę za torebkę i buty. Oddam za kilka rzeczy, które mnie interesują u Ciebie. Może jakoś się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Duzo rzeczy mi się tu podoba więc czy jest cos co wpadnie Ci w oko ?
![]() U mni3 oczywiscie xD ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Z twojej wish mam jedynie używany top z neonail z sunblockerem ale nie wiem w jakim jest teraz stanie, muszę spojrzeć + mam do tego tez baze z tego samego zestawu (razem kupowane) ale baza mi sie nie trzymala ( chyba ze ja cos wtedy zle robilam) więc ją mogłabym dorzucić w gratisie totalnie bo nie wiem czy coś z niej będzie. Z neonail mam tez kolor hybrydowy błekitny taki (nie masz tego w wish no ale moze akurat) lakier trzyma sie swietnie i wgl. Ale jednak nie lubię niebieskich paznokci ;p. Top wlasnie spojrzalam i wydaje się byc ok. Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2016-02-08 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
uriage woda termalna nowa
soraya balsam do ciala wyszczuplanie i ujedrnianie dove dermaspa z masazerem dove krem do ciala nowy yves rocher krem do rak shefoot krem na popękane pięty yves rocher peeling do ciała tołpa krem na pierwsze zmarszczki tołpa borowinowy odnawiający peeling do ciała krem do stop balea natura siberica peeling do ciała Właśnie oglądałam, ale niestety nic nie mam :/ Zawężyłam listę. Ja mogę oddać buty i torebkę, a jak nie to tylko buty za kilka rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.