![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w marcu perfumy, okulary MJ i RoD oraz odrobina innych różności.
NIEAKTUALNE!
Witajcie w wiosennym wątku ![]() z góry przepraszam: mam sporo zapasów więc mogę być męcząca ![]() na wymianę mam: Estee Lauder, Bronze Goddess, Bronzing Pearls (Puder brązujący w kulkach) - edycja limitowana 2008, opakowanie pełnowymiarowe, kilka razy omiotłam pędzlem. Jak nowe. Zapach i konsystencja niezmienione - idealne. Rarytas! Mam pędzel. Cień Diorshow mono 170 angelique, tylko tesowany, pełnowymiarowy w kasecie i welurku. paletka Estee Lauder Pure color eyeshadow: 01 pink ice, 07 smokey, 09 amethyst, 13 pale moon tylko test (not for individual sale). Joules zestaw trzech kul do kąpieli w kształcie świątecznych jajek po 75g każda, nowe błyszczyk ModelCo, berry pink tylko test błyszczyki Estee Lauder: (wszystkie błyszczyki nakładane na usta były osobnym pędzelkiem!) Pure pops nr 1004 cupcake 7ml, została połowa pure color wet plum (chyba, nie pamiętam koloru a na naklejce od spodu nie jest oznaczone) 6ml, została połowa high gloss 10 rose 15ml, ubytek ok. 30% Lakier OPI: austin tatious turquise, użyty 2-3 razy virgin vie fantasia sparkling skin secrets w szklanym słoju 200ml, tylko maźnięte szpatułką ubytek oceniam na 0. The Body Shop: peelingi mango 2x50ml, nowe white musk: żel pod prysznic i balsam do ciała każdy po 60ml, nowe white musk edt ok. 28/30ml mydło L'occitane en provence amande 50g, nowe Colour Couture Pro Get the Look Smoky - profesjonalny zestaw do makijażu oczu jak na zdjęciu sobie zostawiłam maskarę i kredka, reszta nowa: pacynka, 5 cieni, 6 pigmentów Mandara Spa Shower Scents- zestaw żel 4 apetycznych żeli pod prysznicpo 50ml każdy, nowe w kosmetyczce (amber heaven, tropical blooms, island paradis, citrus spice) john frieda frizz ease glossing mist 75ml, spray test jednego psika nie mam korka L'occitane en provance Lavande foaming bath 100ml, nowy Jo Malone: Amber&Lavender Cologne 9ml, tylko test Wild Fig & Cassis bath oil 30ml, nowy Head&Shoulers extra thickening Tonic, 125ml, nowy w pudełku Zapachowo: MJ daisy edt ok. 45/50ml miss dior edp ok. 24/100ml dior addict eau sensuelle ok. 47/50ml za coś absolutnie wyjątkowego Angel eau sucree 2015 ok. 47/50ml Harajuku Super G 30ml, tylko test (unikat) korek do Marc Jacobs Lola Gucci envy me ok. 50/100ml Gucci flora gardenia ok. 25/50ml miss dior blooming bouquet ok. 27/50ml - wymienione Van Cleef & Arpels Feerie Rose des Neiges 50ml, kartonik - tylko test J'adore l'absolu ok 20/75ml (tester z korkiem) Lanvin eau de Lanvin ok. 10/50ml YSL Opium eau d'ete edt ok. 70/100ml w kartoniku z 2004 (rarytas ) zapachy są prawidłowo przechowywane, posiadają niezmieniony zapach i kolor kopertowa kosmetyczka Angel Thierry Mugler, raz użyta - dodam do większej wymiany. kultowe: red or dead glare killers rod032 okulary słoneczne z etui, stan doskonały (użyte 2-3 razy). Kupione w UK za 99Ł - absolutnie oryginalne! Nowe okulary słoneczne Marc by Marc Jacobs Black Butterfly, mmj 420/f/xmas, z etui, oryginalne kupione w salonie optycznym. Dostałam na Dzień Kobiet niestety fason nie jest dla mnie, wymienię za coś naprawdę wyjątkowego buty Hush Puppies rozm. 40 model PHILLIPPA 3, absolutnie oryginalne kupione za 65 funtów w salonie w UK. Założone przeze mnie 2-3 razy (na podeszwie praktycznie brak śladów używania). nowe etui na tablet witchen Edytowane przez peonies Czas edycji: 2016-04-02 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w marcu perfumy, okulary MJ i RoD oraz odrobina innych różności.
The Body Shop:
peelingi mango 2x50ml, nowe white musk: żel pod prysznic i balsam do ciała każdy po 60ml, nowe white musk edt ok. 28/30ml masło do ciała HEMP 200ml, tylko maźnięte szpatułką ubytek oceniam na 0. mydło L'occitane en provence amande 50g, nowe Colour Couture Pro Get the Look Smoky - profesjonalny zestaw do makijażu oczu jak na zdjęciu sobie zostawiłam maskarę i kredka, reszta nowa: pacynka, 5 cieni, 6 pigmentów Mandara Spa Shower Scents- zestaw żel 4 apetycznych żeli pod prysznicpo 50ml każdy, nowe w kosmetyczce (amber heaven, tropical blooms, island paradis, citrus spice) john frieda frizz ease glossing mist 75ml, spray test jednego psika nie mam korka L'occitane en provance Lavande foaming bath 100ml, nowy Jo Malone: Amber&Lavender Cologne 9ml, tylko test Wild Fig & Cassis bath oil 30ml, nowy ?
![]() |
#5 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne wymieniamy się ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nadal podoba mi się Miss Dior i kilka rzeczy do kąpieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Cześć, znajdziesz u mnie coś za cukrowego Angela?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej, podobają mi sie produkty the body shop. Moze znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za masło do ciała HEMP 200ml?
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
peelingi mango 2x50ml, nowe
white musk: żel pod prysznic i balsam do ciała każdy po 60ml, nowe masło do ciała HEMP 200ml, tylko maźnięte szpatułką ubytek oceniam na 0. mydło L'occitane en provence amande 50g, nowe coś u mnie? ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej Peonko
![]() Znajdziesz u mnie cosik za któreś,lub odlejesz co nie co ![]() ![]() MJ daisy edt ok. 45/50ml Gucci flora gardenia ok. 25/50ml miss dior blooming bouquet ok. 27/50ml Van Cleef & Arpels Feerie Rose des Neiges 50ml, kartonik - tylko test
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
Przypełzłam po miss dior blooming bouquet ok. 27/50ml ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej może coś u mnie za sucree lub daisy?
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- oddałabym ci ja ją ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- odp ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nic wiecej nie dobiore
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana
![]() Oczywiście podoba mi się Miss Dior BB . Za nie mogłabym oddać moje Chance Edau Vive ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#21 |
|
Ja też na TAK, proszę o rezerwację Miss Dior BB, ja rezerwuję dla Ciebie Chanel Eau Vive
![]() Też dzisiaj wieczorkiem wrzucę fotki Chanel Vive (jak wrócę do domu - chyba, że wrócę wcześniej to też to od razu zrobię ) Zobaczę jeszcze czy coś za Chloe znajdę, ale nie wiem czy byś oddała, bo interesuje mnie też dior addict eau sensuelle lub Van Cleef & Arpels Feerie Rose des Neiges . Ale ich nie znam.....bałabym się brać zapach w ciemno, muszę troszkę o nich poczytać, o ile jesteś skłonna oddać któryś z nich ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
Poczytałam o wróżce i jednak nie.....z tego co czytam to nie moje klimaty.
Chyba jednak zostanę przy Miss Dior BB ![]()
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Nowe okulary słoneczne Marc by Marc Jacobs Black Butterfly, mmj 420/f/xmas, z etui, oryginalne kupione w salonie optycznym. Dostałam na Dzień Kobiet niestety fason nie jest dla mnie, wymienię za coś naprawdę wyjątkowego Amber&Lavender Cologne 9ml, tylko test Wild Fig & Cassis bath oil 30ml, nowy L'occitane en provance Lavande foaming bath 100ml, nowy mydło L'occitane en provence amande 50g, nowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
Hej , jestem już w domu i wstawiam zdjęcia Chanel Eau Vive, kod: 8710
![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-23 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
No i co robimy?
Ja zdjęcia wkleiłam i perfumy zarezerwowałam, wymieniamy? ![]() EDIT: Aha, właśnie zauważyłam Twój wpis ![]() Cóż mogłabym dobrać......nie wiem..... Może błysczyk high gloss 10 rose 15ml, ubytek ok. 30% ...?
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-24 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
Wiesz, że jestem ugodowa i bardzo Cię lubię
![]() ![]() ![]() To co? PW ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.