|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
w Styczniu najlepiej wszystko razem :)
Kochane moje
![]() Mały regulamin: 1.Proszę o dokładne czytanie opisów 2.Po oddaniu na pocztę za przesyłkę nie odpowiadam. Wszelkie niedogodności reklamujemy na poczcie, którą przesyłka została wysłana! 3.Nie odmieniam się, więc proszę o przemyślane wymianki!! 4.Chętnie wymieniam się osobiście w Białymstoku 5.Po wymiance wystawiamy przekupki. Pielęgnacja: * Mizon Snail All In One Cream, ślimakowe cudo, ok połowy, baaaardzo wydajny, będę marudzić ![]() * Secret & Olay Protecting Powder, 3 sztuki - jedna użyta raz i dwie zapieczętowane * Lirene Cafe Latte balsam, zużycie testowe * Sudocrem, używany szpatułką, zostało 85% z 60g * The Body Shop Deo Dry Cool&Zesty stick, dezodorant, użyty raz * Delia Bio Roll-on, zużycie ~1/4, pękła nakrętka (ale jest nasadzona )* Isana pomadka do ust, zużycie na zdjęciu, dorzucę Pędzle: * Everyday Minerals, Kabuki, używany, wyprany i zdezynfekowany Paznokcie: * Sally Hansen Xtreme Wear - 19 Marine Scene (niebieski) lakier do paznokci ok połowa opakowania, długi pędzelek * Sally Hansen Color Quick - niebieski lakier do paznokci w pisaku - użyty dwa razy, ale nie umiem się nim obsługiwać, dorzucę dla testów * Lovely Crystal Strenght - Bladorózowy lakier do paznokci, ubytek ok połowa * Lovely Crystal Strenght - Ciemnobrązowy lakier do paznokci, ubytek ok 1/5 Włosy: * Guma do stylizacji włosów Cool Look, ok połowy, do 02.2013, ale nic się z nią nie dzieje, dorzucę jeśli ktoś zechce ![]() Aptecznie: * Normaclin, zużycie na zdjęciu * Epiduo, końcówka na testy * Tetralysal, całe opakowanie Inne: * Kosmetyka Stosowana, Joanna Dylewska - Grzelakowska Edytowane przez iveriin Czas edycji: 2014-02-15 o 21:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: w Styczniu najlepiej wszystko razem :)
Biżuteria niesrebrna #1, #2, #3, #4
Biżuteria srebrna #5 (bransoletka i naszyjnik), #6 (bransoletka), #7 (pierścionek rozmiar 19, szukam czegoś ekstra) Edytowane przez iveriin Czas edycji: 2014-01-26 o 21:40 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Effaclar Duo, zużyta niecała połowa coś u mnie za niego?
Kiedy był otwarty? Jeśli jest świeży jestem w stanie oddać dużo.
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2014-01-26 o 21:41 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za normaclin?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
dokładek raczej nie planuję w najbliższym czasie,chyba że książki.
Bedzie to na pewno Elizabeth Flock:Emma i ja,Krzyk ciszy,Dogonić rozwiane marzenia Margolin Spiąca królewna Mam też podkład mineralny Lumiere Cashmere kolor light medium warm,lekko stuningowany jaśniejszym Lumierkiem.Podkładu jest sporo w oryginalnym opakowaniu. Mam też troszkę tlenku cynku z Kolorówka.com. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- mam też potrójny kwas hialuronowy z Naturalisa ok.połowa z 30ml ważny do 11.2015 cały czas w lodówce
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2014-01-26 o 21:59 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos za krem mizon snail?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Secret & Olay Protecting Powder, 3 sztuki - jedna użyta raz i dwie zapieczętowane ?
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, podobają mi się:
Effaclar Duo, zużyta niecała połowa (jaka jest data ważności?) Sally Hansen Xtreme Wear - 19 Marine Scene (niebieski) lakier do paznokci ok połowa opakowania, długi pędzelek Lovely Crystal Strenght - Bladorózowy lakier do paznokci, ubytek ok połowa czy znalazłabyś coś u mnie? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za tetralysal?
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos za 3 szt secret
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
* Maestro 180, używany, wyprany i zdezynfekowany |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
* Maestro 180, używany, wyprany i zdezynfekowany * Effaclar Duo, zużyta niecała połowa |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się jedynie Effaclar duo ..
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie przygarnęłabym pędzel Maestro do pudru tylko, że w tej chwili nie mam żadnej alternatywy w domu dla Ecotoolsa do różu
Gdyby udało mi się na dniach wyżebrać ( ) u kogoś inny pędzel do różu to byłabym chętna na wymiankę |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie mogę oddać obydwa za 'normalny' pędzel do pudru, bo jednak kształt ELFa nie za bardzo mi pasuje i nie będę go trzymać na siłę
|
|
|
|
|
#21 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
* Normaclin, zużycie na zdjęciu * Epiduo, końcówka na testy sudocrem effaclar duo * The Body Shop Deo Dry Cool&Zesty stick, dezodorant, użyty raz ?
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, czy wątek masz aktualny? Znajdziesz coś za kosmetyke stosowana?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

Gdyby udało mi się na dniach wyżebrać (
) u kogoś inny pędzel do różu to byłabym chętna na wymiankę