|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
lakiery do paznokci, trochę kolorówki/Lipiec
NIEAKTUALNY
Witam w moim nowym wątku ![]() Wielkie porządki dotknęły również kosmetyczkę, to co się jeszcze nadaje postanowiłam wymienić ![]() Zdjęcie 1: -lakier avon gel finish wine me & dine me (kupiony rok temu, zużyty prawie do połowy) -lakier eveline mini max w kolorze 944 (ma krótki termin przydatności, tylko 12 msc, więc może być po terminie, ale nic się z nim nie dzieje, zużycie - 10%) -brokatowy top coat z h&m (kupiony chyba dwa lata temu, jego czas też powoli nadchodzi, ale nadal nic się z nim nie dzieje, zużyty do połowy) Zdjęcie 2: -krem cc avon w kolorze nude ( kupiony w zeszłe wakacje, nieotwarty) -podkład rozświetlający avon w kolorze nude (kupiony rok temu, zużyta ponad połowa) - podkład wygląda jakby się rozwarstwiał (ma białe pasy jakby kremu), ale tak wyglądał od początku, więc podejrzewam, że taka formuła Zdjęcie 3: - Cienie sephora - Movie popcorn, Be on the a-list, it bag - małe wersje - wkłady wielkości okrągłych z inglota czy z maca, (zużycie testowe, dostałam w styczniu) -baza pod cienie wibo (kupiona w zeszłym roku, zużyta mniej więcej w połowie) Zdjęcie 4: -paleta do konturowania chisel cheeks firmy barry m (kupiona we wrześniu 2015, była używana przez kilka miesięcy na zmianę z innymi produktami, nie ma dużych wgłębień) Zdjęcie 5: -szminka eris w kolorze 603 (kupiona w lutym lub marcu, zostało 90%) dokładka (brak zdjęcia) -podkład armani luminous silk foundation w kolorze 4, zostało trochę mniej niż pół WISH: szukam głównie nowych tuszy do rzęs, peelingów enzymatycznych oraz lakierów hybrydowych. Lakiery do paznokci mogę oddać za słodycze (paczka 24 tofiffee, dużych magic starsów lub dużych maltesersów i oddam wszystkie)
Wymiana Edytowane przez my_vampiree Czas edycji: 2016-08-23 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lakiery do paznokci, trochę kolorówki/Lipiec
coś za paletę do konturowania i lakiery?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kici kici miau miau
|
cos u mnie za podklad
? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej, chętnie przetestowałabym podkład Armaniego, może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za podkład armani luminous silk foundation w kolorze 4, zostało trochę mniej niż pół?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś za armani podkład?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Powiem szczerze, że może niekoniecznie chciałabym oddawać dwie nowe bazy, ale gdybyś widziała dla siebie jedną z tych rzeczy plus coś innego wątku to sprawa jest otwarta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za chisel cheeks i pol podkladu?
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Korektor nc15 juz polecial
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- spokojnie mogę oddać dwa ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Sorry, już nie jestem zainteresowana
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo Cie przepraszam za to czekanie, ale byłam poza domem i nie miałam jak odpisać. Baza i cień kosztują razem ok. 180zł więc taka wymiana byłaby dla mnie średnio opłacalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.