|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpniowy ciucholand u Lily.
NIEAKTUALNE!!!
Cześć! Zależy mi na pozbyciu się tych rzeczy, więc nie będę bardzo wybredna. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć, pomierzyć, a nawet wyprać przed wysyłką. Chętnie też wymienię te ubrania na kosmetyki. Zasady wymiany ze mną: - pisz u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie - po wymianie adresów transakcja jest wiążąca Rzeczy, których najbardziej poszukuję to ubrania w rozm.38 (lub małe 40) i buty rozm. 40 (mniejsze 41): - beżowy trencz - jeansowa koszula - czarna, skórzana kurtka (może być ekoskórka) - czarna/ granatowa marynarka - białe trampki Converse - spódnica midi z tiulem Mohito, granatowa w czerwone serca Zapraszam Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-10-02 o 19:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowy ciucholand u Lily.
BUTY.
1. Sandałki Potocki, rozm. 40. W stanie bdb. 2. Czerwone, zamszowe obcasy, rozm. 40, Deezee. Stan bdb, niezniszczone, ubrane kilka razy na chwilę, bo strasznie mi się spodobały ale jestem do nich za wysoka 3. Drewniane sandałki River Island, rozmiar 41. Stan bdb, kupiłam i stwierdziłam w domu jednak, że są duże. 4. Vansy - rozm. małe 40, będą też dobre na większe 39. Stan dostateczny, guma nadaje się do wyszorowania, mają małe dziurki na zgięciach, i przetarcia na zapiętkach ale może jeszcze komuś posłużą. Czarne z błyszczącą nitką. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-08-25 o 11:56 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
BIELIZNA.
1. Komplet Panache Jasmine leopard print, kultowy model w panterkę. Rozm. stanika 32DD (70DD) i majtki 36 (S), w bdb stanie, na majtkach "rozwiązała" się kokardka ale można to złapać jedną nitką. Za ten komplet będę akurat wybredna 2. Panache Masquerade Maia, różowa, rozm. 32E (70E), stan -bdb 3. Triumph romance whu, 80C, w kolorze czarnym. Stan bdb. 4. Panache superbra, Saffron, 34D (70D), -bdb 5. Charnos Cherub w kolorze fioletowym, 32DD (70DD), bdb 6. Panache Masuerade Polka, rozm. 34DD (75DD) ale wypada na nieco mniejszą, stan -bdb 7. La senza w wisienki, rozm. 36D (80D), stan bdb Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-08-24 o 13:27 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
SPODNIE.
1. Szorty w kolorowe motylki, George, rozm. 38. 2. Świetne, porządne jeansy Wrangler, W30 L34 3. Jeansy ONLY, W29 L34 4. Jeansy H&M, W30 L34 5. Mięciutkie spodnie po domu/ do spania, motyw leśny w sarny, grzyby i choinki, Secret Possesions, rozm. z metki M (40-42) Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-09-02 o 20:46 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
SUKIENKI.
1. W stylu Desigual'a, rozm. M. 2. Krótka sukienka H&M Divided, rozm. 38. Będzie dobra dla niższej osoby lub jako tunika dla wysokiej. 3. Marynarska sukienka, rozm. 14 (42). |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś za sandałki potocki i spodnie "leśne"?
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
w wątku nic nie znalazłam ale może masz jakiś koc który możesz oddać. Dla mojego psa przyda się każda ilość
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1472037290
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć bardzo chętnie się wymienię, bo leży to u mnie i tylko mi miejsce zajmuje :/ Jaką ilość glinek możesz oddać? Reszta rzeczy mi pasuje
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic dla siebie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, może być przymały, bo on jest dopasowany na górze :/ mam drugi trencz, bardziej klasyczny, ale w chłodnym odcieniu, jaśniejszy, może ten by Cię zainteresował?
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
z tych wszytkich rzeczy interesują mnie pończochy i zel Vianek, więc cenowo nam się to nie opłaca. W każdym razie będę patrzeć czy nie masz jakiś dokładek
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
W wątku niestety nic dla siebie nie widzę
widziałam w jednym wątku Mythic Oil, jakby nie poszedł, to chętnie capne
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabyś
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne, podobają mi się
Kiedyś też je w sklepie oglądałam |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Skuszę się na nie
to rozmiar 39? Co byś za nie chciała? Czy Mythic poleci? ;>
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Wezmę buty. Powinny być na mnie dobre
dzisiaj zrobię tez dokładkę jakąś może. Mam poza wątkiem marynarke, z Zary. Jest w kratę, szara, ma bordowe laty na łokciach. Rozmiar L |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, dziś pomierzę oba w biuście. A długość rękawów chcesz?
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotki marynary
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Oba płaszcze mają w biuście około 2x 44-45cm :/ Przymierzyłam je na siebie, w biuście mam teraz jakies 88cm i to jest max, żeby ładnie się zapiąć. Przymierzałam na koszulkę, w swetrze tak dobrze nie będzie
może coś innego wypatrzysz?
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Ci to, czym byłaś zainteresowana- sukienkę w paski i ten blezerek
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Spoko, mi pasuje Chcesz realne foty sukienki? |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam na szybko, więc przepraszam ze pognieciona
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Odezwę się wieczorem, bo na telefonie mało co widzę
Narzuta z Zary jest niebieska ze złotymi, nie szarymi lamówkami, bo widziałam, że coś o szarościach wspominałaś
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
A te spodnie ewentualnie? Siostrze się podobają
tylko jakbyś mi zmierzyła długość nogawki od kroku w dół i szerokość w biodrach https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1472038310
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

widziałam w jednym wątku Mythic Oil, jakby nie poszedł, to chętnie capne
może coś innego wypatrzysz?