![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpniowy ciucholand u Lily.
NIEAKTUALNE!!!
Cześć! Zależy mi na pozbyciu się tych rzeczy, więc nie będę bardzo wybredna. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć, pomierzyć, a nawet wyprać przed wysyłką. Chętnie też wymienię te ubrania na kosmetyki. Zasady wymiany ze mną: - pisz u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie - po wymianie adresów transakcja jest wiążąca Rzeczy, których najbardziej poszukuję to ubrania w rozm.38 (lub małe 40) i buty rozm. 40 (mniejsze 41): - beżowy trencz - jeansowa koszula - czarna, skórzana kurtka (może być ekoskórka) - czarna/ granatowa marynarka - białe trampki Converse - spódnica midi z tiulem Mohito, granatowa w czerwone serca Zapraszam ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-10-02 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowy ciucholand u Lily.
BUTY.
1. Sandałki Potocki, rozm. 40. W stanie bdb. 2. Czerwone, zamszowe obcasy, rozm. 40, Deezee. Stan bdb, niezniszczone, ubrane kilka razy na chwilę, bo strasznie mi się spodobały ale jestem do nich za wysoka ![]() 3. Drewniane sandałki River Island, rozmiar 41. Stan bdb, kupiłam i stwierdziłam w domu jednak, że są duże. 4. Vansy - rozm. małe 40, będą też dobre na większe 39. Stan dostateczny, guma nadaje się do wyszorowania, mają małe dziurki na zgięciach, i przetarcia na zapiętkach ale może jeszcze komuś posłużą. Czarne z błyszczącą nitką. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-08-25 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA.
1. Komplet Panache Jasmine leopard print, kultowy model w panterkę. Rozm. stanika 32DD (70DD) i majtki 36 (S), w bdb stanie, na majtkach "rozwiązała" się kokardka ale można to złapać jedną nitką. Za ten komplet będę akurat wybredna ![]() 2. Panache Masquerade Maia, różowa, rozm. 32E (70E), stan -bdb 3. Triumph romance whu, 80C, w kolorze czarnym. Stan bdb. 4. Panache superbra, Saffron, 34D (70D), -bdb 5. Charnos Cherub w kolorze fioletowym, 32DD (70DD), bdb 6. Panache Masuerade Polka, rozm. 34DD (75DD) ale wypada na nieco mniejszą, stan -bdb 7. La senza w wisienki, rozm. 36D (80D), stan bdb Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-08-24 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE.
1. Szorty w kolorowe motylki, George, rozm. 38. 2. Świetne, porządne jeansy Wrangler, W30 L34 3. Jeansy ONLY, W29 L34 4. Jeansy H&M, W30 L34 5. Mięciutkie spodnie po domu/ do spania, motyw leśny w sarny, grzyby i choinki, Secret Possesions, rozm. z metki M (40-42) Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2016-09-02 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI.
1. W stylu Desigual'a, rozm. M. 2. Krótka sukienka H&M Divided, rozm. 38. Będzie dobra dla niższej osoby lub jako tunika dla wysokiej. 3. Marynarska sukienka, rozm. 14 (42). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za sandałki potocki i spodnie "leśne"?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
w wątku nic nie znalazłam ale może masz jakiś koc który możesz oddać. Dla mojego psa przyda się każda ilość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej! Podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1472037290
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, może być przymały, bo on jest dopasowany na górze :/ mam drugi trencz, bardziej klasyczny, ale w chłodnym odcieniu, jaśniejszy, może ten by Cię zainteresował?
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
z tych wszytkich rzeczy interesują mnie pończochy i zel Vianek, więc cenowo nam się to nie opłaca. W każdym razie będę patrzeć czy nie masz jakiś dokładek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
W wątku niestety nic dla siebie nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Fajne, podobają mi się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Tak. Skuszę się na nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wezmę buty. Powinny być na mnie dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, dziś pomierzę oba w biuście. A długość rękawów chcesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotki marynary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Oba płaszcze mają w biuście około 2x 44-45cm :/ Przymierzyłam je na siebie, w biuście mam teraz jakies 88cm i to jest max, żeby ładnie się zapiąć. Przymierzałam na koszulkę, w swetrze tak dobrze nie będzie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Oddam Ci to, czym byłaś zainteresowana- sukienkę w paski i ten blezerek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Spoko, mi pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Robiłam na szybko, więc przepraszam ze pognieciona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Odezwę się wieczorem, bo na telefonie mało co widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A te spodnie ewentualnie? Siostrze się podobają
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1472038310
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.