![]() |
#1 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
oddam chętnie, głównie sieciówki (czerwiec'13)
nieaktualne
![]() UBRANKA DLA DZIEWCZYNKI NA ROZMIAR 128/134 dwa szlafroczki dla małej królewny ![]() tutaj KLIK link do postu z butami CLARKS po mojej córce (sandały w roz. 1 i balerinki w roz. 1,5) większe ciuszki po mojej córce, na rozmiar 152/158 poniżej w postach 9 i 13 ![]() oraz CONVERS i półbuty trekkingowe WANNABEE w rozmiarze 37 KLIK (także po młodej ![]() 1,2) PROMOD czapka (dość duża) i długaśny szal z frędzlami czapka o ton jaśniejsza - specjalnie tak wybralam,bo nie lubię kompletów; noszona krótko, może miesiąc? prana kilka razy; szalik noszony sporadycznie, prany raz po zakupie i teraz, przed wystawieniem. Obie rzeczy z ubiegłego sezonu. Długie metki wycięte; stan bdb - ogolę przed wysyłką. 3) czapka z H&M - kupiona w zeszłym sezonie, uprana, ostatecznie jednak nigdy nie noszona, mierzona tylko dwa swetry z Camaieu rozmiar 2-3 4)) ciepły, długi dobrze za tyłek, rękaw do łokcia; noszony, ale juz mi się znudził, ogolę przed wysyłką 5,6) dwa razy ubrany, dłuższy, za biodra, cieplutki; kolor kawa z mlekiem TUTAJ TOREBKI KLIK Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-12-14 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dot.: oddam chętnie, głównie sieciówki (czerwiec'13)
okrycia wierzchnie
DOKŁADKA KURTKI ZIMOWE KLIK KOŻUSZEK ZIMOWY SZTUCZNY W STYLU BOHO KLIK 1) marynarka żakiet (rozmiar na oko 38/40) nude, jakaś angielska marka, nie pomnę. Odebrana z pralni, przeleżała u mnie w szafie rok. Stan db (minimalne jasne kropki w paru miejscach, pewnie zejdą w praniu). 2x założona. 2) kurtka H&M L.O.G.G. cienka, wiosenno jesienna, (36) stan bdb, raz prana w pralce. 3) futerko (sztuczne) vintage. M. 4,5,6) Grafitowa, opalizująca na granat; z grubszej jakby "ceraty" - Mka, nigdy nie prana (choć metka wskazuje, że można, jednak bałam się ją wrzucić do pralki; na podszewce. Nie świeci się tak, jak na foto. W rzeczywistości nieco ciemniejsza. 7) Khaki - H&M L.O.G.G. (jak wyżej na zdj. 2) roz. 36 (ale takie większe, myślę, że na M będzie dobra); bez podszewki, 1x prana w pralce (od razu po zakupie). 8,9,10) kurtka (płaszczyk) ONLY, rozmiar L, stan bdb, czarna podszewka bez zarzutu - ino odcięłam tą długaśną wewnętrzną metkę; kieszonki, krój luźnawy, pepitka. Dość ciepła, na jesien się nada. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-05-26 o 05:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
1, 2) koszula mgiełka, czarna, asymetryczna CAMAIEU; z tyłu marszczona. Rozmiar ok M (nie piszą na metce, oceniam na oko) wymiary dla zainteresowanych.
3) bluzka/tunika TopSecret M; mgiełka z zipem złotym na plecach, dłuższa. Czarna. Fotki prześwietlone DOKŁADKA TUNIKA w stylu Peek-a-boo (przejrzysta) KLIK 4) nowa z metką koszulka (typ bokserki) SPRINGFIELD; Lka, ale zaniżona, wypada jak M. Przód złotawy, tył czarna mgiełka półprzejrzysta. jesienne dokładka: 5) gruby sweter o kroju nietoperza, polecam na S kolor ecru; stan bdb. 6) - przód; 7) - tył swetra UNISONO (aktualna kolekcja - jesień 2013) sweter szarobrązowy z łatami (dzianinowymi) na rękawach i odpinanym tyłem, dekolt w łódkę, dość luźny, rozmiar uni, stan bdb (2x prany) na foto 9) w zestawie z bluzą (chętnie oddam razem) 8) wełniana kamizelka wkładana przez głowę Pull&Bear, szerokie pachy (w zasadzie dwa duże rozporki to są ![]() 10) bluza do swetra Unisono, bawełniana, stan bdb rozmiar M sorry za wygniecenia - ścisk w szafie ![]() ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-05-22 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
1) dżinsy rurki z przeszyciami RESERVED rozmiar 29/34. Elastyczne, dość cienkie. Stan bdb.
2) klasyczna, podwójna, małżeńska pościel w kolorze bordo; jakiejś polskiej marki, nie pamiętam, nie ma opakowania; przewala się u mnie po szafach od 12 lat (prezent ślubny ![]() 3-5) Kożuszek sztuczny w rozmiarze L (na metce marka LALIQUE i rozmiar M 40/42) kolor trochę przekłamany; stan bdb Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-05-26 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
biżuteria
PROSZĘ PYTAĆ CO ZOSTAŁO 1) PANDORA bransoleka skórkowa 17cm.. Noszona tylko kilka razy Trzy firmowe szmatki do czyszczenia. Tylko za coś pandorowego ![]() 2) sztuczne 2xbranso+ pierścionek Pull&Bear 3) sztuczne (co do tego z bursztynem nie mam pewności) 4) komplet branso (niepełny) z Top Shop 5) sztuczne: naszyjnik CAMAIEU; krótszy z H&M, przypinka złoty kwiat (hand made???); naszyjnik UNISONO 6) kolczyki (nowe, nigdy nie noszone) 7) srebro - z bursztynem, malachitem , bez oczka i dwie obrączki (tej szerszej jasnej brak) 8) dwa duże pierścionki ze szkła weneckiego (z Wenecji) i zawieszka stamtąd... mam jeszcze trzy podobne w innych kolorach - czerwony, pomarańczowy i zielonkawy w kształcie żmijki - foto dla chętnych; 3 srebrne mini kolczyki (powinnam mieć tego więcej ![]() 9) bursztynowe koraliki; branso z kamieniami z Jarmarku Dominikańskiego 10) APART dwie bransoletki (jedna w pudełku) - bez certyfikatów - prezenty... Wszystko z tego postu leżakuje u mnie w komodzie, wymaga więc przeczyszczenia. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-05-26 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dokładka letnich ciuszków:
1, 2) MEXX mgiełka M (bardziej turkusowa niż błękitna) 3) ZARA Basic sukienka (tunika) M 4,5) H&M Sukienka rozmiar S, ale takie większe , kolor jak na drugim zdjęciu 6, 7) no name spódnica maxi, bawełna cieniutka, z tyłu w pasie ma gumki, więc dla rozmiarów MiS powinna pasować, mam z wymiany, założyłam kilka razy 8) H&M letni sweterek oversajz, rozmiar M dokładka spodni KLIK co nam szkodzi Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-11-05 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
1, 2) długi, gruby rozpinany sweter CUBUS; bez kieszeni, długie rękawy, z tyłu obszerny kaptur; M stan bdb, choć trochę u mnie poleżał. 1 raz prany, kolor jak na 2gim zdjęciu.
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-05-26 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dokładka
zabawki KLIK 1) kalosze roz. 32 Befado; klapki zmierzę dla chętnych 2) zimowe ocieplane Kappa, roz 37 3) oraz trzewiki chłopięce, rozmiar 39; założone jeden raz na godzinę (rocznica Komunii Św. raczej nie są skórzane, oddam za drobiazg Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-01-23 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dokładka
1,2) PROMOD sweterek z wzorem M 3,4) PULL&BEAR Lka, cieniutka mgiełka wykończona czarnym 5) ZARA WOMAN czarne klasyczne spodnie typu M 6) no name Mka z dużym dekoltem z tyłu, bufki 7) rez. 8) dwie tuniki H&M na 152 9) gap czapka chłopięca wszystko stan bdb Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-01-23 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Cos w moich obu watkach za koralowa bokserkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za 1 i 2) dżinsopodobne rurki z niskim stanem RESERVED. Cienkie, raczej na lato. Zamki przy kostce. Stan db. widać, że noszone. ale zniszczen jako takich brak. (36)
3) dżinsy rurki z przeszyciami RESERVED rozmiar 29/34. Elastyczne, dość cienkie. Stan bdb
![]() |
#13 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
ubrania na 152
1) F&F 2) h&m 3)2x h&m 4) Abercrombie 5) CoolClub (smyk) 6) Kappahl 7) spódniczka h&m, spodenki nie pamietam 8) nie pamiętam 9)zara 10) zara Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-08-03 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
pianki LRP już nie mam, a co chciałabyś za rewitalash? bo nie wiem ile może być warta taka pojemność?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za niebieską zawieszkę ze szkła weneckiego?
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- W razie czego podoba mi się jeszcze nowa szminka Revlonu - ta różowa. ![]() I zawieszka. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Gosiu,podoba mi się u Ciebie Pandorkowa bransoletka,interesuje Cię może DIANE EDP 50ka,kartonik i folia z ubytkiem 1 psika?kupiłam w S.korzystając z okazji i okazuje się,że zupełnie nie mój zapach.Pamiętam,że Ty masz inny gust zapachowy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A czym mogłabym ewentualnie Cię skusić? ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Listę przeglądałam na początku,jednak,że nic z niej nie posiadam,dlatego zapytałam czym mogę kusić.Niestety nie posiadam nic z wymienionych przez Ciebie rzeczy.Może innym razem,pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Współczuję,ja dziś mam wizytę u reumatologa,w mojej rodzinie RZS wymiata.Niech młoda się trzyma,jednak uważasz,że szpital to dobre rozwiązanie"prześwietlą ją od A do Z"a z wizyty u lekarza niewiele wyjdzie.Trzymam kciuki i życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Odp: Dot.: oddam chętnie, głównie sieciówki (czerwiec'13)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, może znajdziesz coś w moich wątkach za:
MAC Cream Colour Base Pearl i ew. podkład Bobbi Brown z dokładki ![]() odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Odp: oddam chętnie, głównie sieciówki (czerwiec'13)
Nie mogę podaj proszę.link do siebie w poście, bo nie widzę podpisów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
proszę oto linki do moich wątków:
Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704201 Ciuszki/dodatki/biżu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post40307947
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Odp: Dot.: oddam chętnie, głównie sieciówki (czerwiec'13)
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cześć, za soft and gentle szukam tylko rozświetlacza, a margin mi nie pasuje, więc dziękuję
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
O nie, oddałaś bricka
![]() Lakier mam w odcieniu sprung, taki miedziany, kupiłam z myślą o opaleniźnie, a tu w tym roku jakoś nie bardzo wypaliło... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oki, udanego wyjazdu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() może znajdziesz coś u mnie za Pandorę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1373195290 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.