![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sierpień - wymiana perfum Belle en Rykiel, Lutens , Dior ( unikaty!)
NIEAKTUALNE !!!!!
Bardzo prosze moderatora o wpisanie miesiaca w tytule , przepraszam zapomnialam. Witajcie kochane dziewczyny! Mam na wymiane nastepujace "hity" ![]() - Belle en Rykiel -50 ml edp -unikat ( polowa butelki 100 ml) -Kenzo Madly edt 40ml z butelki 80 ml - terster -Zestaw miniatur Diora , w pudelku, bez atomizerow z kodem na kazdej buteleczce po 5 ml : - J arode ( edp)5ml -Addict shine (edt) 5 ml UNIKAT -Midnight Pois0n (edp) - zostala 1/ 3 z buteleczki UNIKAT( wymieniona) -Organza First Light 18 ml z 30 ml - swietlisty , delikatny zapach unikat -Serge noir Lutensa 50 ml z malym ubytkiem, w pudelku -Perfumetka ok 6 ml oryginalna w pokrowcu Elie Saab parfum( wymienina) - Odlewka w szkle Fille en aguilles..... Lutensa ok 8 ml -Miniaturka Diora "Tendre Poison" unikat totalny ( wymieniona) ( okolo 4 ml) -Aqua allegoria Gueraina - "Gentiana edt" mniiaturka w pudeleczku 7, 5 ml - zostalo ponad 5ml ( wymieniona) unikat! -Comme de Garcons 2 - odlewka ok 3 ml w szkle -Nina Ricci ( Ricci Ricci)ok 5 ml- odlewka w szkle -Karlleidoscope - odlewka ok 5 ml Na co sie wymienie ? Najchetniej : - Lutens : Daim blond, Santal Majuscule , inne propozycje ... -L artisan : Poivre Piquant -Smok Cartiera -Donna Trussardi -Green street Etro -Miss Dior Cherie ( tylko ta wersja ) -Dune Diora -Nu Ysl -Alaia -Kingdom Mc Quinn -Skin Trussardi -Theorema Fendi -Rodriguez -Absolu -Elie Saab parfum intense -Hypnotic poison edt -Cabater Gres -Jpg Classique edt I inne propozycje , tylko perfumeryjne ...kocham kadzidlo, orient i mocne zapachy.... Prosba, nie ogarniam "wizazu" - bardzo prosze pisac najprosciej jak sie da - zamiast wklejac linki, prosze wpisujcie propozycje ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2016-10-26 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana perfum Belle en Rykiel, Lutens , Dior ( unikaty!)
Witaj,
coś za Perfumetka ok 6 ml oryginalna w pokrowcu Elie Saab parfum -Miniaturka Diora "Tendre Poison" unikat totalny ( okolo 4 ml) -ewentualnie Aqua allegoria Gueraina - "Gentiana edt" mniiaturka w pudeleczku 7, 5 ml - zostalo ponad 5ml unikat! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj Allekssandra!
Jesli masz jeszcze YSL: Nu la Collection? To absolutnie tak ! oraz :Anja Rubik, Gres, Alaia, Terracota Guerlaiana, Shalimar Intail i zaraz jeszcze popatrze .... ![]() Odpisz prosze czy to nadal masz? Pozdr Cie// Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2016-08-05 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak, mam wszystkie wymienione przez Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej, mam sporo próbek, odlewek perfum
![]() L'occitane Jasmin Immortelle Neroli miniaturka 7,5 ml L'occitane Pivoine Flora miniaturka 5 ml Balmain Paris miniaturka 7.5 ml Balenciaga Florabotanica 1ml Iris Meadow Aerin Lauder ok.0.5 ml Givenchy Eau Torvide ok.0.5 ml Penhaligons Cornubia ok.0.5 ml Flora Gucci edp. Ok.2 ml Bois des Iles Chanel poniżej 0.5 ml Guerlain shalimar ode a la vanille mexique ok. 1.5 ml Armani si ok.1 ml Guerlain Shalimar 1ml Amyris Femme Maison Francis Kurkdjian ok.1ml AA Guerlain Grosellina 1ml +oprócz tego mogę zaproponować odlewki ( mam jedno szkło 10 ml) Chanel 5 edp Guerlain shalimar parfum initial edp Dior poison najstarsza wersja w podluznym flakonie Dior Hypnotic poison AA Guerlain Teazzurra Guerlain Mitsouko edt Guerlain La petite robe noire Jeszcze zostało mi ok.10 ml Prady Candy we flakonie ![]() Oczywiście mam też na wymianę meteoryty nieperfumowo. Możesz odpisać u siebie albo w moim wątku wymiankowym z chanel 5 edp. Edytowane przez kunegunda_01234 Czas edycji: 2016-08-05 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moja droga masz duzoooo dobrego , skusilabym sie na :
- Bois ....Chanel -Amyris Femme Maison..... -Dior Hypnotic poison -Balenciaga Florabotanica 1m ![]() dziekuje pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jesteś zdecydowana to napisz PM Edytowane przez kunegunda_01234 Czas edycji: 2016-08-05 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odpisz u mnie w wątku co Ci się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny , pomysle i odpisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej!
jesli Serge Noir Lutens jest w podobnej do mojego Dune pojemności to chętnie się wymienię ![]() a jesli miałabyś ochotę na NU YSL ale to unikatowe sprzed reformulacji, to służę 2ml odlewką Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2016-08-05 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jednak nie jestem tak odwazna by nosic TEGO Lutensa ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Jakby co znalazłam szkło 10 ml. Tak myślałam że się gdzieś schowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Dorotko ...wstepnie jetem na Tak , ale musze ..byc pewna na 100%
do poniedzialku na pewno odpowiem, ostatecznie ... Nu przyjme kazda wersje , kazda ilosc ![]() Dzieki ! ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Jakie szklo? Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2016-08-05 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nie bo napisałam przy odlewkach że atomizer do zorganizowania, bo myślałam, że nie mam, ale już znalazłam szkło 10 ml. O to mi chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Aleksandra !
Czy odpowiada Ci wymiana: Elie Saab oraz Tendre Poison - w sumie ponad 10 ml perfum za: Nu Ysl cillection 8 ml oraz :Anja Rubik, Gres, Terracota Guerlaiana, Shalimar Intail( probki) Kunegunda , czy pasuje Ci wymiana : Bois ....Chanel -Amyris Femme Maison..... razem 1, 5 ml plus -Dior Hypnotic poison -ok 1, 5 ml ( jakbys mogla zrobic odlewke ) za Midnight Poison minatura (w butelce jest 1, 5 ml...moge Ci dopsikac z mojego flakonu MP jeszcze ok 1 , 5ml ) Zasada jest ze butelki wymiania sie na butelki ..zatem chcialabym za Jadore czy Addict - jakas inna miniature , czy "buteleczke". Napiszcie czy Wam pasuje ? Pozdr Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2016-08-06 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dla mnie spoko
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Bo za jadore albo addict albo guerlain ci się żadna moja miniaturka nie podoba ? Jak już chcemy się wymienić to dopytam ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Za Tendre Poison mogę jeszcze zaproponować miniaturę elie saab parfum intense ok 5 ml/7,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Okej, odpowiada mi taka wymiana
![]() Idę na wiadomość prywatną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ok to ja też idę na PM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
[/COLOR]Bo za jadore albo addict albo guerlain ci się żadna moja miniaturka nie podoba ? Jak już chcemy się wymienić to dopytam
![]() Kochana nie widzialam u Ciebie mianiatur?? gdzie ....sa ? Kiepsko sie tu poruszam... Mam tylko jedna "tendre posion" ![]() Ale Jadore i Addict sa nieuzywane ! - Addict unikat - zatem chetnie wynienie sie na Elie Saab za ktoras z nich ![]() Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2016-08-06 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
A znajdziesz u mnie coś jeszcze? To może byśmy się wymieniły za wszystkie 3 miniatury
Tzn. Powiem Ci że przeglądam nuty i średnio mnie kręci jadore i addict ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Elie Saab to nowe perfumy , Gentiana to unikat ...ale ok, rozumiem...
Nie znam tych zapachow ....ktore proponuejsz, w ciemno raczej nie biore...ale jeszcze poczytam. ps.No chyba ze Prada Candy za ..."Gentiane"? Pozdr Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2016-08-06 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Jak ci nie pasuje to spoko. Może być wymiana za samo midnight poison
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Odpisz prosze co do "Candy" Prady....mysle nad Paris za "Gentiane" nie znam ich..ale poczytalam, ze pachna jak poszukiwane przeze mnie Skin Trussardi...
![]() Mogloby ta byc ? ps.Mam jeszcze Comme de Garcons 2 , ( 3, 4 ml w szkle) jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej, hej
![]() jednak rezyguję z Lutensa, odszukałam próbasa wczoraj i o ile podoba mi się bardzo, to nietrwały jest na mnie że hoho, po 2 godzinach nic zupełnie nie czuję dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Rozumiem, i nie bede Cie namawiac na sile...ale powiem tylko, ze zamowiona miesiac temu probka ( bez atomizera ) i zapach z butelki to dwa swiaty..
Ten z probki jest slabiutki...butelkowy mocny ...i intensywny Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
- Belle en Rykiel -50 ml edp -unikat ( polowa butelki 100 ml)
-Kenzo Madly edt 40ml z butelki 80 ml - terster -Zestaw miniatur Diora , w pudelku, bez atomizerow z kodem na kazdej buteleczce po 5 ml : - J arode ( edp)5ml -Addict shine (edt) 5 ml UNIKAT -Midnight Pois0n (edp) - zostala 1/ 3 z buteleczki UNIKAT -Organza First Light 18 ml z 30 ml - swietlisty , delikatny zapach unikat -Serge noir Lutensa 50 ml z malym ubytkiem, w pudelku -Perfumetka ok 6 ml oryginalna w pokrowcu Elie Saab parfum - Odlewka w szkle Fille en aguilles..... Lutensa ok 8 ml -Miniaturka Diora "Tendre Poison" unikat totalny ?
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Alabamaxy , jasniej prosze
![]() ![]() Pozdr Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2016-08-07 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, ponownie zapytam o Belle en Rykiel, może teraz znajdziesz coś? podoba mi się też odlewka Fille en aguilles
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej Dixi !
Coz to Eldo like this? ![]() Jaka pojenosc Etro? Womanity za Szpilki Lutensa>? Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Like This Etro mam jakieś 65-70/100, trochę sporo a dobrać nie bardzo mam co, chyba że coś jeszcze chowasz pod ladą ![]() Womanity za odlewkę szpilkówny... mogłabyś pokusić, ale przy okazji wymiany flaszkowej - wyleczyłam się z malutkich wymianek ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- teraz widzę że pomieszałam, zdawało mi się że masz Belle 25/50 a nie 50/100 ![]() w takim razie mogłabym oddać Etro za Belle, najwyżej odpsikałabym sobie 10 ml jak wykombinuję atomizer ![]() i... pakiecik na dokładkę: Womanity i Tilda za Twoje odlewki: Szpilkównę, Addict Shine i Ricci ![]() co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.