![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki avon, segreti mediterranei, próbki zapachów
!!! WĄTEK NIEAKTUALNY !!!
MAM DO ODDANIA: - AVON Island Vibe EDT - dwufazowa formuła (zużycie widoczne na zdjęciu) - AVON Naturals Jeżyna i Wanilia - spray do ciała 125 ml ( zużycie ok. 1/5 ) - Schwarzkopf Got2B Straight on - spray do prostowania włosów 200 ml (minimalne zużycie widoczne na zdjęciu) - AVON Advanced Techniques Mirror Shine - spray nabłyszczający i podkreślający kolor włosów ( opakowanie jest nieprzejrzyste, więc zużycie szacuję na 1/2) - żel pod prysznic Segreti Mediterranei Velvety Almond - mleczko migdałowe i miód (zużycie ok. 1/2) - z tej samej serii Segreti Mediterranei Almond Emollient Body Lotion -mleczko migdałowe i miód (minimalne zużycie) próbki zapachów: - J'ose Eisenberg - Ananda Micalleff - Fougere Bengale Parfum d'Empire - Boss Woman - Delices de Cartier EDT(poleciało do blueflower) - Reflection Man Amouage - L'eau par Kenzo (może być większa odlewka) - The One D&G - I love love Moschino - Hiver Van Cleef&Arpels - Midnight Poison Dior (poleciało do blueflower) - 212 sexy (woman) Carolina Herrera (poleciało do blueflower) - Crystal Noir Versace - L'Orchidee Leonard - Zagorsk CdG - Dzongkha L'Artisan Perfumeur - Etra Etro - Eternity Calvin Klein - Black Cashmere Donna Karan - Anglomania Vivienne Westwood - Boudoir Vivienne Westwood - Tea for Two L'Artisan Perfumeur To wszystko wymienię najchętniej na próbki i odlewki zapachów, ale nie wykluczam też innych wymianek ![]() jeśli zapachy, to przyjmę najchętniej kadzidła ZAPRASZAM ![]() * dokładka * wymienione * rezerwacja * aktualne marzenia czekające na spełnienie ![]() _____________________ Edytowane przez HexeH Czas edycji: 2009-11-03 o 09:27 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki avon, segreti mediterranei, próbki zapachów
Coś za
AVON Island Vibe EDT - dwufazowa formuła (zużycie widoczne na zdjęciu) Lub Schwarzkopf Got2B Straight on - spray do prostowania włosów 200 ml (minimalne zużycie widoczne na zdjęciu)
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
- Schwarzkopf Got2B Straight on - spray do prostowania włosów 200 ml (minimalne zużycie widoczne na zdjęciu)
cos u mnie?
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za wszystkie probki?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Spodobaly mi sie:AVON Island Vibe EDT - dwufazowa formuła (zużycie widoczne na zdjęciu)
- AVON Naturals Jeżyna i Wanilia - spray do ciała 125 ml ( zużycie ok. 1/5 ) moze cos u mnie? zapraszam
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Interesowałyby mnie zapachy: J'ose Eisenberg (może być większa odlewka), Delices de Cartier EDT, Midnight Poison Dior, 212 sexy (woman) Carolina Herrera, może coś znajdziesz u mnie ![]() Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279776 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() próbki delices, MP, 212 sexy mają po ok. 1-2ml i do tego zrobię parę ml odlewki j'ose. co Ty na to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Jak najbardziej wymiana mnie interesuje. "Amorek " jest z atomizerkiem, zużycie ok. 0,5 ml. Chętnie przetestuję nowe zapachy w zamian za niego. Eisenberga poproszę, jeśli można też ok. 2ml. Zapraszam na Pw. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie mleczko i może żel Segreti.Może chciałabys takie próbki:
-Amouage Ciel Pour Femme,firmowa z kartonikiem i atomizerkiem,ciut większe pół z 2 ml;z wysokiej półki cenowej -M.Harris Figue Amere pełna fiolka chyba 1,2 lub 1,5 ml -nowość CK Obsession połowa fiolki -AdP Blu Mediteraneo,Arancia,firmo wa,atomizer chyba odrobinka -Rose de Rosina firmowa trochę wieksza połowa sporej fiolki Champs Elysees 1,5 ml DKNY Be Delicious firmowa atomizer z małym ubytkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
od Ciebie zainteresowała mnie tylko -AdP Blu Mediteraneo, Arancia, ale piszesz, ze masz chyba tylko odrobinke ![]() a może masz jakieś kadzidlane zapachy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Gucci eau de parfum 2,firmowa chyba połowa,ale sprawdzę jeszcze; -Annick Goutal,Quel Amour! Firmowa wieksze pół z chyba 1,7 ml -E.Coudray Jacinthe et Rose połowa sporej fiolki,robiona -Neonatura Cocon 1,5 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale widzę, że poszukujesz statkusa ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.