|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oddam wiele za niewiele :) kosmetyki: dior, lancome, clinique, clarins, body shop, it
Witam Drogie Wizażanki
![]() Mam do wymiany kilka kosmetyków, których nie używam. Kosmetyki są świeże i zadbane, przechowywane we właściwym miejscu, kupione w renomowanych perfumeriach. Jakiś czas temu (pod nickiem Cherie) wymieniałam się już tutaj z innymi wizażankami i każda z nich była zadowolona ![]() ![]() ![]() Otóż, mam na zbyciu: - Clinique Pore Minimizer 01 (instant perfector) kupiłam zeszłego lata w perfumerii angielskiej - i szczerze mówiąc zużyłam niewiele - jakieś 30 %. Kosmetyk ważny jest przez 24 mies. po otworzeniu, więc spokojnie jeszcze przez jakiś rok można używać ![]() - Clarins Stop imperfections Locales (Blemish Control) 5 ml - preparat punktowy na wypryski; sprzedawane po 2 sztuki, używam jednej, jest wydajna, więc druga mi niepotrzebna ![]() - Clinique Up-Lighting Liquid Illuminator - 7 ml - 01 Natural - jest to wersja mini, fajny lekki rozświetlacz, uzyty raz dla sprawdzenia efektu ![]() - Body Shop Nose Pore Mask, tea tree oil, 30 ml - maseczka, którą nakłada się tylko na nos, aby oczyścić pory i wyeliminować zaskórniki, zalecany do skóry normalnej, tłustej lub trądzikowej. Dostałam ją rok temu we wrześniu i nigdy nie używałam, więc tu gwarancji nie daję. Można spróbować ![]() - Lancome, zestaw 2 mini cieni + 1 różu (nowe, seria limitowana, maźnięte tylko raz pędzelkiem): Ombre Subtile Duo ( 2 cienie do powiek), Powder Duo Eyeshadow, Soft and Long-lasting nr 351 Rose Gardens (0,8 g każdy) śliczne, delikatne odcienie, jeden bardzo jasny, niemal biały, a drugi taka mieniący się delikatny fiolet + Blush Subtil, (delikatny róż z migoczącymi, delikatnymi drobinkami) Gentle and Long-lasting Powder Blusher, nr02 Rose sable(1,5g) - Dior, mini paletka 5 cieni, nr 030 Incognito z lusterkiem, 1,6g - niestety brakuje 1 odcienia, najjaśniejszego, który moja siostra zużyła. Pozostałe odcienie: brązowo-popielaty, brązowo-złoty, ciałowy naturalny (maźnięte kilka razy) i jasny beżowo- złoty (pół cienia zużyte). - Ruby & Mille - duży cień do powiek, odcień taki szaro-zielony, nie potrafię dokładnie określić tego koloru, dostałam go kilka miesięcy temu z Anglii, ale nie ma żadnej etykietki, ani naklejki na nich. Maźniety raz pędzelkiem. - Woda toaletowa, klasyk Tommy'ego Hifiger'a - Tommy Girl, 50 ml - zużyte nieco ponad 1/4 całości - Calvin Klein - Euphoria, 30 ml - niestety zostało go niewiele, kilka ml, tak na spróbowanie. INTERESUJĄ MNIE: - meteoryty Guerlain - róże Clinique, Dior - rozświetlacz Dior Shimmer - dobry sypki puder Za 1 dobry kosmetyk (zależy mi najbardziej na meteorytach) mogę oddać wszystko co mam powyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oddam wiele za niewiele :) kosmetyki: dior, lancome, clinique, clarins, body sh
Clinique Pore Minimizer 01
może coś u mnie?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Oddam wiele za niewiele :) kosmetyki: dior, lancome, clinique, clarins, body sh
Za tę odrobinkę euphorii ? Przyznam sie , ze popadłam w uzależnienie i chomikuję kazda kroplę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
- Body Shop Nose Pore Mask, tea tree oil, 30 ml - maseczka, którą nakłada się tylko na nos, aby oczyścić pory i wyeliminować zaskórniki, zalecany do skóry normalnej, tłustej lub trądzikowej. Dostałam ją rok temu we wrześniu i nigdy nie używałam, więc tu gwarancji nie daję. Można spróbować
znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
- Clinique Up-Lighting Liquid Illuminator - 7 ml - 01 Natural - jest to wersja mini, fajny lekki rozświetlacz, uzyty raz dla sprawdzenia efektu
![]() - Body Shop Nose Pore Mask, tea tree oil, 30 ml - maseczka, którą nakłada się tylko na nos, aby oczyścić pory i wyeliminować zaskórniki, zalecany do skóry normalnej, tłustej lub trądzikowej. Dostałam ją rok temu we wrześniu i nigdy nie używałam, więc tu gwarancji nie daję. Można spróbować ![]() To mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Clinique Pore Minimizer 01 (instant perfector) kupiłam zeszłego lata w perfumerii angielskiej - i szczerze mówiąc zużyłam niewiele - jakieś 30 %. Kosmetyk ważny jest przez 24 mies. po otworzeniu, więc spokojnie jeszcze przez jakiś rok można używać
- Clarins Stop imperfections Locales (Blemish Control) 5 ml - preparat punktowy na wypryski; sprzedawane po 2 sztuki, używam jednej, jest wydajna, więc druga mi niepotrzebna buteleczka otwierana była tylko kilka razy przez moją siostrę - Body Shop Nose Pore Mask, tea tree oil, 30 ml - maseczka, którą nakłada się tylko na nos, aby oczyścić pory i wyeliminować zaskórniki, zalecany do skóry normalnej, tłustej lub trądzikowej. Dostałam ją rok temu we wrześniu i nigdy nie używałam, więc tu gwarancji nie daję. Można spróbować - Calvin Klein - Euphoria, 30 ml - niestety zostało go niewiele, kilka ml, tak na spróbowanie. moze cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Clinique Up-Lighting Liquid Illuminator - 7 ml - 01 Natural - jest to wersja mini, fajny lekki rozświetlacz, uzyty raz dla sprawdzenia efektu Lancome, zestaw 2 mini cieni + 1 różu (nowe, seria limitowana, maźnięte tylko raz pędzelkiem) odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za cienie 5 - tkę Diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za euphorię? Co prawda kupiłam wczoraj 100 ml
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Meteorków nie mam, ale mogłabym zaoferować Ci za zwartość wątku nowy, nieużywany, w kartoniku puder sypki o właściwościach rozświetlających Helena Rubinstein Illumination o ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...se-powder.html odcień 02 Medium (jasny), opakowanie pełnowymiarowe 20g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
phdwao
Doma17 Umbra mucia18 Aralka aako dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Red Butterfly Po la hethayoga Niestety, nic dla siebie u Was nie znalazłam. edynka - interesowałby mnie zapach CK IN 2U. Ciebie interesuje z moich rzeczy niewiele, więc pomyśl czy nie chciałabyś więcej za tę wodę toaletową Kleina. DAISSY - ciekawi mnie Twój podkład Kanebo, ale też za same cienie Ci się nie opłaca, więc może masz jeszcze jakieś propozycje? Dziękuję za zainteresowanie moimi kosmetykami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
edynka - interesowałby mnie zapach CK IN 2U. Ciebie interesuje z moich rzeczy niewiele, więc pomyśl czy nie chciałabyś więcej za tę wodę toaletową Kleina.
Hmm, chyba niestety nic nie znajdę, bo zapachów nie mam w nadmiarze, dlatego wymieniam tylko zapach za zapach, a Tommy to zupełnie nie moja bajka... Szkoda. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
DAISSY - ciekawi mnie Twój podkład Kanebo, ale też za same cienie Ci się nie opłaca, więc może masz jeszcze jakieś propozycje?
Wolałabym ten podkład wymienić za jakąs jedną konkretną rzecz, perfumy lub też inny podkład. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
hej
interesuje mnie mnipaletka dior może coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280069 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za maskę TBS i Euphorię?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Clarins Stop imperfections Locales (Blemish Control) 5 ml - preparat punktowy na wypryski; sprzedawane po 2 sztuki, używam jednej, jest wydajna, więc druga mi niepotrzebna ![]() ?? ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za - Clinique Up-Lighting Liquid Illuminator - 7 ml - 01 Natural - jest to wersja mini, fajny lekki rozświetlacz, uzyty raz dla sprawdzenia efektu?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- Clinique Pore Minimizer 01 (instant perfector)
Clarins Stop imperfections Locales (Blemish Control) 5 ml cos u mnie? oddam duzo ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Calvin Klein - Euphoria, 30 ml - niestety zostało go niewiele, kilka ml, tak na spróbowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
może cośu mnie za euphorię?
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314206
![]() |
#28 |
BAN stały
|
- Clarins Stop imperfections Locales (Blemish Control) 5 ml - preparat punktowy na wypryski; sprzedawane po 2 sztuki, używam jednej, jest wydajna, więc druga mi niepotrzebna
![]() - Body Shop Nose Pore Mask, tea tree oil, 30 ml - maseczka, którą nakłada się tylko na nos, aby oczyścić pory i wyeliminować zaskórniki, zalecany do skóry normalnej, tłustej lub trądzikowej. Dostałam ją rok temu we wrześniu i nigdy nie używałam, więc tu gwarancji nie daję. Można spróbować ![]() - Woda toaletowa, klasyk Tommy'ego Hifiger'a - Tommy Girl, 50 ml - zużyte nieco ponad 1/4 całości - Calvin Klein - Euphoria, 30 ml - niestety zostało go niewiele, kilka ml, tak na spróbowanie. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zerknij proszę czy u mnie coś za to znajdziesz? Link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
- Clinique Pore Minimizer 01 (instant perfector) kupiłam zeszłego lata w perfumerii angielskiej - i szczerze mówiąc zużyłam niewiele - jakieś 30 %. Kosmetyk ważny jest przez 24 mies. po otworzeniu, więc spokojnie jeszcze przez jakiś rok można używać
- Body Shop Nose Pore Mask, tea tree oil, 30 ml - maseczka, którą nakłada się tylko na nos, aby oczyścić pory i wyeliminować zaskórniki, zalecany do skóry normalnej, tłustej lub trądzikowej. Dostałam ją rok temu we wrześniu i nigdy nie używałam, więc tu gwarancji nie daję. Można spróbować - Clarins Stop imperfections Locales (Blemish Control) 5 ml - preparat punktowy na wypryski; sprzedawane po 2 sztuki, używam jednej, jest wydajna, więc druga mi niepotrzebna cos u mnei?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.