![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ubrania,kosmetyki,depilat or,rzeczy dla dziecka i inne.ZAPRASZAM:)nieaktualny!!!
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2011-02-03 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania,kosmetyki,depilat or,rzeczy dla dziecka i inne.ZAPRASZAM:)
okrycia wierzchnie:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sukienki,spódniczki i spodnie:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bielizna
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2011-02-03 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Torebki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cdn
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
C DOUGLAS kurtka skórzana,biała,rozm XS-kupiona we Francji,zapłaciłam ponad 200Euro,będę baaardzo wybredna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
*ESTEE LAUDER body performance-balsam nawilżający brązujący z wymianki-leci do MarczittaK *CLINIQUE redness solutions-zielona baza maskująca naczynka-z wymianki zostało ok 50% *TRI AKTILINE-wypełniacz zmarszczek-jest kartonik,paragon zakupiony w Sephorze -używam,więc proszę pytać o zawartość *SEE YOU-cukier puder do kąpieli-zapach tutti frutti-użyte ok10% *ZIAJA BLUBEL-krem żurawinowo poziomkowy-NOWY *BOOTS N'7 colour calming-zielona baza maskująca naczynka-z wymianki,zostało ok40% *MINERAL CARE-Peeling mask,Maska peelingująca do każdego typu cery-użyta raz z wymianki,ja nie używałam *CLINIQUE-zestaw 3miniatur w kosmetyczce z wymianki-zużycie ok 20% *THE BODY SHOP WARM AMBER SHIMMER -ŚWIECACY BALSAM O ŁADNYM ZAPACHU-z wymianki,tylko testowane *ZESTAW OCENUS THE BODY SHOP -TALK DO CIALA MGIELKA DO CIALA BALSAM ZEL POD PRYSZNIC ODZOBNE OPAKOWANIE-z wymianki,tylko testowane TWARZ MAKIJAŻ *LOREAL STUDIO SECRETS PROFESSIONAL high definition 021 rosy ivory-podkład w pędzlu,raz testowany,zakupiony w Douglasie-Furtadowa *LANCASTER mediterranean bronze 01-puder brązujący z wymianki-użyty raz delikatnie w celach testowych *Guerlain issima-korektor w pisaku,rozświetlający 00 rose enlumineur-używany,ale myślę,że powinno być ok połowy,ciężko to sprawdzić *LOREAL PERFECT MATCH-K4 Natural rose,NOWY-petpi *LOREAL TRANSLUCIDE-rozświetlający podkład z Vit.C nr.30 NATURAL DORE/GOLDEN BEIGE-NOWY-Jeanette83 *ESTEE LAUDER Double Wear-2N2 Fresco 01-tester 10ml,zużycie ok 10%,może mniej,z wymianki *LOREAL MAT CASHMERE-20 Sable dore/warm sand-NOWY z plombą-admirable LOREAL MAT CASHMERE-20 Sable dore/warm sand-NOWY z plombą-Jeanette83 OCZY *NYX EYESHADOW TS 40 aquamarine-potrójne cienie do powiek,tylko leciutko testowane z wymianki,pędzelek nieużywany-Gandusia *HELENA RUBEINSTAIN-podwójne cienie do powiek srebrny i lekki róż,zużycie jak na fotce z wymianki(brak aplikatora,ale dam inny) *-LOREAL TELESCOPIC EXPLOSION-tusz do rzęs nowy *LOREAL TELESCOPIC EXPLOSION-tusz do rzęs nowy-1sztuka-petpi -LOREAL TELESCOPIC EXPLOSION-tusz do rzęs nowy-1sztuka-Jeanette83 *BOURJOIS VOLUME GLAMOUR ULTRA BLACK-Nowy tusz do rzęs-Frosty Angel *LOREAL COLLAGENE-tusz do rzęs nowy-admirable USTA: *LOREAL Glam Shine 6h-200Mauve,błyszczyk do ust NOWY *IsaDora Express Star Gloss-53 Reflecting Rosarium,błyszczyk do ust Nowy,zafoliowany *ISADORA cienie do powiek 22 elegant blue,NOWE zafoliowane http://www.dolce.pl/isadora/eye_shad...rtet/7446.php5 WŁOSY *LOREAL Styling spray-lakier do włosów z multivitaminami-użyty może ze 2razy *BaByliss PRO Air Styler Magic, szczotko-lokówka 18mm-NOWA zapakowana http://www.hairstore.pl/BaByliss_PRO...B664E-191.html *JEAN LOUIS DAVID-szczotka do układania włosów-zakupiona we Francji *3 szczotki do układania włosów *Prostownica z wymianki INNE *CHRISTIAN DIOR-603 lakier do paznokci w kolorze ciemnego fioletu czy coś takiego ![]() *pędzel EDM edm flat top- z wymianki,ja nie używałam oddam do pędzli *EDM podkłady,odsypki-z wymianki,jednak nie dla mnie takie podkłady ![]() -Fairy Light -Golden Fair -Golden Medium KOREKTOR Multi -Tasking *BRAUN Silk e pil-Depilator z wymianki,ja nie użyłam ani razu. Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-05-02 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dalej
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-04-06 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
FOTKI DODAM ZA CHWILĘ,padły mi baterie
![]() ZAPRASZAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wymiarki i fotki beda jutro bo wtedy bede w domu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za cienie isadora, hr, baze kliniczka i korektor guerlain?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie troche kosmetykoww zbajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok.
Dziewczyny odpisałam u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Sukienka dziś juz doleciała do Wizażanki-przed chwilką dopiero ją sciągnęłam z wątku. A za spódniczke może chciałabys się wymienić za noś np za pędzel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za bluzkę orsay w pepitkę i bluzkę orsay we wzory,granatową torbę, katanę lee (bardzo mi na niej zależy
![]() Bardzo mi zależy na katance także przede wszystkim szukaj czegoś za nią ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za te rzeczy?
oddam dużo ![]()
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-10-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
i to jeszcze
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-10-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Więc tak torebkę chciałam wymienic na coś bardziej konkretnego- inną lub jakieś buty. W zamian za nia musiałabym sie porozglądać a teraz musze znikać
![]() ![]() edit podoba mi si jeszcze depilator Edytowane przez c042958294e99042f58d4b6e63f583de5e67f661_63eacf5328b46 Czas edycji: 2010-04-06 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a co byś za nie oddała tą katanę lee białą?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ZIAJA BLUBEL-krem żurawinowo poziomkowy-NOWY
to balsam do ciała? Jesli tak to znajdziesz cos u mnie za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.