![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
.:: Wakacyjny wątek. Szorty, mini, bikini !;)::.
nieaktualne
1. Raz założone nowe rybaczki firmy Sublevel w rozmiarze S, ale Mki powinny sie spokojnie zmiescic Na życzenie wymiary 2. Szorty z wybieleniami i sciagaczami Ska 3. Postrzępione szorty w rozmiarze M
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-10-25 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: .:: Wakacyjny wątek. Szorty, mini, bikini !;)::.
4. Gorset w kwiatowe wzorki, rozmiar S-M, stan bdb
5. Różowa bluzeczka z dwoma białymi sciagaczami na dole. Kuleczko przy jednym sie lekko poluzowało. Poza tym bez zarzutu. Na życzenie dokładniejsze fotki. Rozmiar to S-M. Dosyc intensywny róż. 6.T-shirt z reserved . Praktycznie nienoszony, niestety nie mój kolor. Z metki S, ale na Mki też będzie dobry. 7.Imprezowy topik w biało czarne wzory. Wiązany na szyji Założony od wielkiego dzwonu Rozmiar S-M. Cos a'la diamenciku przy wiązaniu . Na środku lekko przebijająca koronka
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-06-25 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
8. Strój kupiony w Galerii Centrum, noszony,ale w bardzo dobrym stanie. Na mnie góra niestety mała, dlatego oddaje. Jest naprawde swietny. Metka sie sprała, ale była to Lka. Na oko na biust C75-D70. Majteczki mozna regulowac wiec od S-L.
9. T-shirt RocaWear, założony raz. Jakoś mi nie leży. Rozmiar M. 10. Pomarańczowa bluzka z numerkiem. Na oko rozmiar S-M. 11. oszarpane jeansy w rozmiarze XS/S. Stan bdb . Z wymianki z inną wizażanką, niestety z powodu wzrostu (175cm) za krótkie Dokładne wymiary: pas 39 biodra ok.42/43 długość po szwie zew.:95 długość nogawki od kroku: 77 szerokość nogawki w udzie : 22 szerokość nogawki w łydce: 19 szerokość nogawki na dole:20
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-06-25 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
12. Śliczna, raz założona bombka cenionej polskiej firmy ECHO. Rozmiar z metki to 40, jednakze była oddana do krawcowej w celu zwężenia jej w talii, także na mój gust to Mka. Będę wybredna, bo do najtańszych nie nalezała
13. Różowe kopertowe bolerko. Z przodu standardowa koperta z tyłu aplikacja jak na zdjęciu. Rozmiar M-L. 14.Śliczny stanik Triumph- Miss Delicate, z fiszbinami w białym kolorze ,w rozmiarze 70D. Okazał się za mały, mam nadzieję ,ze komus przypasuje 15.mini- ciemny jeans, z metki S,ale eMki też sie wcisną
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-06-25 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
16.Świetna sukienka, idealna na impreze .Rozmiar to na oko S/M. Założona dwa razy. Niestety naderwał mi się kawałek tej siateczkowatej falbanki ,ale zupełnie tego nie widać, ponieważ wtapia się w te fale. Poza tym jak nowa
17.Biała spódniczka, rozmiar raczej S .Naprawde super, na mnie z powodu wzrostu za krótka niestety 18. Założona dwa razy świetna spódnica, częsciowa ażurowa. Kolor khaki. S-M. 19. Bluzeczka Cocomore, przerwiązywana kokardką. Rozmiar S-M.
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-06-25 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
20. Różowa bluzka, dosyc obcisła. Na metce jest napisane 36/38 jednak dla mnie to raczej Mka.
21. Orginalny top, jeszcze z metką. Rozmiar M- L. 22. Czarny topik na jedno ramie S-M. 23.Lokówka mpm product 32mm, czarna, oczywiscie cermaniczna. Stan bdb, jedynie brakuje tego metalowego pręta od podpórki, który zaginął w akcji ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-06-25 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
fajne ciuchy xD pozdrawiam ; ]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za stanik triumph? sliczny jest, i mój rozmiar
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1277468194 coś za bikini?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za stroj ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
emu za stanik? no nie bardzo. a nie podoba Ci się nic innego?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1277468194
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hmmm... może zerknij na moją wish listę? może akurat coś masz czego potrzebuję?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Śliczny stanik Triumph- Miss Delicate, z fiszbinami w białym kolorze ,w rozmiarze 70D. Okazał się za mały, mam nadzieję ,ze komus przypasuje
cos u mnie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1277467900 ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za szorty
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1277467900 i/lub za lokówkę? mogę poszukac poza watkiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Śliczny stanik Triumph- Miss Delicate, z fiszbinami w białym kolorze ,w rozmiarze 70D. Okazał się za mały, mam nadzieję ,ze komus przypasuje??
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za lokowke?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]()
Postrzępione szorty w rozmiarze M
![]() ![]() ![]() ![]() wymiana?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za rybaczki?
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.