|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zapach.......
NIEAKTUALNE_LECI DO DOROTY-COCO
WITAM ![]() Wymienię zapach JOSE EISENBERG J'ose, 100 ml EDP okazało się,że nie do końca mój ![]() zakupiony wczoraj,tylko raz testowany.Jest kartonik i paragon. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...g-JOse-EDP.htm ZAPRASZAM Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-10-25 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapach.......
dziewczyny szukam przede wszystkim dobrego korektora pod oczy,czy któraś z Was ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz w zamian i jaka jest pojemnosc twojego zapachu?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szukam przede wszystkim korektora pod oczy,ale też ostrzy do Match Turbo,może coś fajnego z kolorówki,generalnie coś co mi wpadnie w oczko
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Gosiu niestety nic u Ciebie nie znalazłam Nolu,masz fajne róże,a czy coś wpadającego w morele posiadasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
zapraszam do mojego wątku - może coś znajdziesz. A jeśli chodzi o korektor to mam kilka saszetek z rozświetlającym Givenchy Mister Light w kolorze 02 - pojemnośc jednej saszetki to nawet więcej niż w oryginalnym pisaku ![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() Mam naczynkową cerę i nie mogęużywać w różu,bo świnkowato wyglądam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Morelowy róż z delikatnymi drobinkami mam, ale też mineralny - EDM New Car Smell, TUTAJ można obejrzeć swatche ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zobacz czy cos u mnie ci sie spodoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niem am korektora, mogę zaproponować perfumy, zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam pędzelek do korektora z Bare Minerals - niewiele używany , mogę oddać po upraniu
![]() A mam też taki produkt promocyjny z Estee Lauder -ma po jednej stronie korektor Double Wear 02 z aplikatorem a po drugiej stronie tusz Sumptuous czarny . Nowy.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
i ja bylabym chetna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapach prawdopodobnie poleci do Doroty Coco,czekam tylko na dopięcie ostatniego guzika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.