|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
WRZESIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU**Nowy, odświeżony wątek** Jesień**Zapraszam**NIEAKTUALNY
Witam Gorąco! Po przerwie wakacyjne wracam znowu na targowisko. Wysyłam tylko poleconym najczęściej ekonomicznym, chyba, że ci zależy na czasie to priorytetem. Ostatnio stałam się dość wybredna... poszukuję ubrań eleganckich i modnych w rozmiarze S i M. Odpisuję zawsze, ale są użytkowniczki, które mają u siebie w podpisie, że odpisują a tego nie robią lub nagle urywają rozmowę - to takim nie będę odpisywać. Jeśli mnie ignorujesz to ja będę robić to samo... Robię dodatkowe zdjęcie i udzielam informacji a taka osoba nagle urywa kontakt, to ja dziękuję za współpracę! Więc nie zdziw się jak napiszesz do mnie a ja Ci nie odpiszę, jestem pamiętliwa... MOJA WISH: Czarna bandażówka rozmiar S Beżowy trencz Czarne długie rękawiczki Swetrowe tuniki,sukienki Cienkie paski w talię Przeróżne spodnice mini oraz masa innych rzeczy o których w tym momencie nie pamiętam... ![]() Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-10-21 o 14:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **Nowy, odświeżony wątek** Jesień**Zapraszam**
2.New Look, nude tiulowa spódniczka, S
3.Chabrowa bombka papaya rozmiar 38 z kieszonkami, wyższy stan, stan bdb 4.Kardigan z falbankami, Betty Jackson Studio, rozmiar z metki 16, ale ja noszę s/m i jest ok, na M będzie idealny i na L też powinien być, stan bardzo dobry. 5.Długi, za pupę kardigan koralowy evie, mam z wymiany ale jest na mnie za duży rozmiar z metki to 38, ale wypada na trochę większy, stan bardzo dobry 6.Srebrny sweterek River Island, z metki 38, ja nosze s/m i jest dobry, stan bdb 7.Długa ( na zdjęciu wyszła krótka i szeroka) tunika Only, idealna do legginsów, na ramionach ma dziurki, rozmiar S, stan bdb 8.Ecru tunika atmosphere z bufiastymi rekawami, rozmiar M stan -bdb 9.Mgiełka Karen Millen z metki M ale według mnie to 36, na dole sciągacz,zdjęcie nie oddaje uroku, stan bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-09-29 o 20:10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1.Mega sexy czarna sukienka z welurku, pieknie podkreśla sylwetkę, niestety na mnie zaciasna w biodrach, rozmiar S, lekko rozciągliwa, ma mała dziurkę którą oczywiscie zaszyłam, drugie zdjęcie prześwietlone.
2.Dunnes długi, long nietoperz sweterkowy za pupę, nie wiem jaki ma rozmiar bo metka jest ucięta, ja noszę s/m i jest ok, taki luzny oversize, ale mysle ze od s do L będzie. Stan bardzo dobry 3.Świetna narzutka Boohoo , floral , rozmiar M/L mam z wymiany ale jest za duża stan bdb, kieszonki nie są wyblanięte , narzutka ma taki krój ze te własnie kieszonki sa jakby odwrotnike uszyte.4. Elle,.Piękna bluzka, tunika, optycznie powiększa biust, S 5.Różowa bluzka sweterkowa z bufkami, Dunnes, S stan bdb 6.Kurteczka jeansowa z bufiastymi rekawkami Vero Moda, roz S, stan bdb , nie jestem przekonana czy wymienic... 7.Denim Co, czarny kombinezon rozmiar 38, rekawki bombkowate, stan bdb, ma szlufki na pasek, Dł 73 cm Pachy 40 cm Biodra 46 cm 8.Tunika, sukienka Dorothy Perkisn, błękitna z bawełny, stan bdb, rozmiar z metki 38, ale to bedzie M/L Dł 82 cm pachy 39 cm Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-09-11 o 22:27 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1.Spodenki z wysokim stanem George, 36 stan bdb, za coś fajnego
pas 35 cm Dł 32 cm biodra 46 cm 2.Rurki Oasis, z metki 36 ,ale to bardziej 38, stan bdb dł 99 cm pas 38 cm biodra 46 cm nogawka na dole 16 cm 3.Rurki Troll, mam z wymiany, rozmiar 38 z metki ale je lekko zwężałam, ale uważam, że dalej będą dobre na S i M, ponieważ materiał jest bardzo rozciagliwy, były również skracane, ale nie byle jak. Miałam je na sobie kilka razy ale są dalej za duże, wymienię je najchętniej na inne ale mniejsze ale można proponować inne ubrania. Dł 99 cm Pas 39 cm Biodra 45 cm Szer nogawki na dole 15 cm Są moocno rozciągliwe 4.Sukienka, tunika, zwiewna River Island, idealna na lato albo do legginsów, mam z wymiany ale nigdy jej nie ubrałam, stan bardzo dobry, Rozmiar z metki 38 Dł 64 cm Pachy 42 cm Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-09-11 o 22:34 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1Bawełniana sukienka Select z kieszonkami, stan bardzo dobry, zdjęcie nie oddaje uroku, plamy to wina aparatu, rozmiar 38
Dł 69 cm Pachy 35 cm 2.Asymetryczna tunika z twarzą, oryginalne rękawy, Rozmiar S/M, stan bardzo dobry. 3. Chabrowa bombka, River Island z cekinami i koralikami, stan bardzo dobry, rozmiar 40 4.Tunika Vila XS, idealna do legginsów, z tyłu coś jak "grzbiet", z przodu kieszonki, mam wymiany ale mi nie leży, stan bardzo dobry. Dł 80 cm Pachy 38 cm 7.Śliczna, krótka marynarka Top secret rozmiar 40, mam z wymiany niestety jest za duża, nie jest to jeszcze pewne czy ją oddam bo zastanawiam się nad jej zwęzeniem, stan bardzo dobry Zdjęcie od poprzedniej użytkowniczki- Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-10-08 o 13:42 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1.Czarna tunika, bombka, brakuje paru cekinów ale nie rzuca się to w oczy, rozmiar S/M
2.Ciemnopopielata tunika Japan Style, S, -bdb 3.Ciemnozielona koszula firmy Only z koronką, stan bardzo dobry 36 4.Błękitna koszula z paskiem do wiązania, XS, bez jednego guziczka, jest piękna ,ale dla mnie za ciasna w rękach, jest śliczna. 5.Next, biała krótka kamizelka, rozmiar z metki 11 lat, ale na S jest idealna, z tyłu regulacja szerokości, stan -bardzo dobry 7.Super nietoperz z guzikami i marszczeniem, rozmiar od S do M, stan bardzo dobry 8.Długa swetrowa tunika z półgoflem, stan +dobry, rozmiar S 9.George dłuższy T-shirt w panterkę, z tyłu złoty zip, rozmiar według mnie S, stan bardzo dobry Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-09-11 o 23:10 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1.Długa tunika,sukienka,kamizelka River Island, miły miękki materiał, ma miejsce na paseczek, którego nie mam, rozmair 36/38 stan -bdb ogolę przed wysylką
2.Pudrowe sandały, rozmiar 39 wkładka 25 cm, są piękne ale na mnie za duże stan widoczny na zdjęciu3.Czarne botki, atmopshere, mialam je 1 raz, mozna nosić na różne sposoby, rozmiar 39 obcas 10 cm 4.Atmosphere tunika floral, rozmiar 46, stan bardzo 5.Fioletowa tulipan Mia Moda, nowy, rozmiar 46, kupiłam mamie na prezent ale okazał sie za duży, nie był tani. 6.Dunnes pudrowa tunika z falbana 40, stan bardzo dobry Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-09-11 o 23:23 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
LUSH STYMULUJĄCY SZAMPON PRZECIWDZIAŁAJĄCY
HORMONALNEJ UTRACIE WŁOSÓW 55g Wyciąg z cynamonu, goździków i olejek z listków laurowych pomogą walczyć z utratą włosów, pobudzą i odstresują zmęczoną skórę głowy wzmagając wzrost włosów. Intensywny ale działa cuda na zmęczoną skórę i rzednące włosy. Zawiera wyciąg z pokrzywy, rozmarynu i mięty, które stymulują, zmiękczają i nadają blask włosom. Olejek z listków cynamonu rozgrzewa, odżywia i stymuluje porost włosów. Mam taki sam, umyłam nim włosy do 10 razy, lecz mi nie odpowiada, jest bardzo wydajny. Perły h&M Raz uzyty tusz Manhattan Go 4 Big lashes Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-10-18 o 17:01 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1. Różowa mini River Island, rozmiar 36 stan 0bdb
2.Koszula bombka, River Island, long, super do legginsow 36/38, stan -bdb 3. Rózowy sweterek S stan -bdb 4.Atmosphere, srebrne spodenki lekkie bombki, 38 stan bdb 5. Narzutka w kratkę waterfall z kieszonkami , roz uni stab bdb 6. Atmosphere kremowa bluzka z kamieniami 38, stan -bdb 7. Niebieska bokserka z cekinami S/M stan - bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2011-10-08 o 13:41 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
sgsgd
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
dsgs
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wfsfs
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
ibn
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
ww
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ffw
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1315772044 - coś u mnie we wszystkich wątkach? Zależy mi
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
hej, znajdziesz cos za pudrowa bandazowa mini?
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1315772044
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za sweterek w panterke?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za bandażową?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam białe rękawiczki z koronki. Może Ci się spodobają?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za koralowy kardigan?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za niebieską dorothy perkins?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
.Dunnes długi, long nietoperz sweterkowy za pupę, nie wiem jaki ma rozmiar bo metka jest ucięta, ja noszę s/m i jest ok, taki luzny oversize, ale mysle ze od s do L będzie. Stan bardzo dobry 3.Świetna narzutka Boohoo , floral , rozmiar M/L mam z wymiany ale jest za duża stan bdb, kieszonki nie są wyblanięte , narzutka ma taki krój ze te własnie kieszonki sa jakby odwrotnike uszyte.tunike atmo floral?
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
hej moze cos u mnie za 1.Pudrowa mini bandażowa ze złotym zamkiem firmy Top Shop, stan bdb rozmiar m, najchętniej wymienie za czarną bandażówkę w roz S?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
5.Długa tunika Reserved z tygrysem, S, -bdb Jakie ma wymiary? (szer. pod pachami, dł. całkowita)
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
a ona na tym drugim zdjęciu ma granatowe plamy?
wymiary spódnicy mierzone na płasko: długość-39cm pas u samej góry-36cm biodra-43cm
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

stan bdb, kieszonki nie są wyblanięte , narzutka ma taki krój ze te własnie kieszonki sa jakby odwrotnike uszyte.