![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wszystkowątek, czyli powrót BlackAngel!!! NIEAKTUALNE ZAPRASZAM DO WYMIANKI ![]() UWAGA! Mam małe dziecko, jestem zagoniona, czasem zapomnę odpisać... przypomnijcie!!! SZUKAM ![]()
CACHAREL - AMOR AMOR FORBIDDEN KISS ![]() rzeczy, rekwizyty przydatne do sesji foto: KOCYK albo coś co kocyk przypomina, może być z frędzlami, może to być stara narzutka na fotel... potrzebuję , by niemowlaczek miał miękko, a zdjęcie wyszło efektownie ![]() szukam jeszcze wiklinowych i innych koszy, wiader drewnianych i wszystkiego w czym niemowlę się zmieści ![]() za te rzeczy oddam sporo, być może macie coś takiego na strychu czy w garażu ![]() piórka, wstążeczki, czapeczki robione na szydełku, kostiumy dziecięce (dla niemowląt raczej) książki dot. obróbki foto (szczególnie Photoshop CS4 lub CS5) za te rzeczy chętnie poszukam poza wątkiem... można też kusić wszystkim innym, tylko błagam nie rozmiarami XS czy S Jeśli masz coś co mogłoby mi się spodobać a nie znalazłaś nic u mnie, napisz mi, a rozejrzę się w szafie Regulamin jak u wszystkich, wolę większe wymianki, z pewnością będą dokładki... Zapraszam ![]() Ps. Jeśli ktoś potrzebuje jakieś zdjęcie to proszę pisać. Edytowane przez Black_Angel86 Czas edycji: 2011-12-14 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkowątek, czyli powrót BlackAngel!
1.
koszula męska zestaw z bluzą graffiti Clockhouse M (ubrana kilka razy, stan bdb- za użytkowanie) 2.WŁATCY MÓCH bluzka rozm.M czarna (stan bdb) 3. koszulka WŁATCY MÓCH firma SMITH rozm. S (stan bdb) 4.Śliczny sweterek w paski rozmiar M stan db+ (lekkie zmechacenia - można usunąć golarką) Wymiary (mierzone na płasko): od pachy do dołu: 35cm długość wewnętrzna rękawa: 50cm długość całkowita sweterka: 57cm długość od pachy do pachy: 38cm x2, po rozciągnięciu 50cm x2 5. turkusowa bluza, rozm. S, stan bdb- 6. bluzeczka na ramiączkach odcinana pod biustem, może być ciążowa, stan bdb 7. bluzeczka z cekinami, rozm. s/m (muszę sprawdzić) stan bdb 8. ażurowe bolerko, duży rozmiar, jak dobrze pamiętam to 44, stan bdb 9. Edytowane przez Black_Angel86 Czas edycji: 2011-11-07 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziecięce, głównie dla chłopca, rozmiary do 74
Edytowane przez Black_Angel86 Czas edycji: 2011-10-24 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
7
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie widzę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
A.
|
ta bluzke raczej chcialabym wymienic na inna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos za 2,5,6,8,9 i 10? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wymiary spodni h&m :
pas 38 cm stan 12 cm i 19 cm dł nogawki 103 cm i 82 cm Ikonki załączonych zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tych z dziurami już nie mam, bluzka będzie na rozm. 40 , a wymiarki spodni są następujące, tych granatowych
![]() stan 12 cm i 20 cm, są w stanie bdb, nie wydaje mi się, żeby miały jakieś wady bo leżą tylko w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie wszystko co wymieniłam, Ty daj znać, co możesz oddać za to co Tobie się podoba i jakoś się dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Niestety nic u Ciebie nie widzę
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
zobacz mój watek dla dzieci
a w drugim mam tunike bardzo rozciagliwa odcinana pod biustem. wziełabym pare kosmetyków od ciebie ![]() 2. Miętowy żel pod prysznic Orginal Source - Nowy 10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy 11. Tusz do rzęs RIMMEL - Nowy
![]() Edytowane przez edzia1978 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nie chodzi mi o stroje weselne tylko o różne rzeczy do dekoracji sali itp. tak jak mam w wish
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30018663 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
koszulka rozmiar S
ale chyba jednak podziekuje za wymiankę, wole za jakiś ciuszek się wymienić bo mam zaległosci w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazlam zajrzyj do mojej wish
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to wymieniamy się?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.