|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GRUDZIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Wielkie porządki w mojej szafie!
Zapraszam do wymiany
![]() Szukam głównie ubranek w rozmiarze S ![]() 1. Ciepła bluza, idealna na zimę, rozmiar M, 38. Stan idealny. 2. Super bezrękawnik z kapuzą, bardzo fajnie wygląda, kolor czerwony, rozmiar S. 3. Super kurteczka, cienka, na wiosnę, kolor Khaki, stan dobry. xs 4. Super ciepła bluza z futerkiem, stan dobry, plamka to wina aparatu, w rzeczywistości kolor to głęboka czerń. Rozmiar M. 5. Świetna kurteczka jeansowa, stan bardzo dobry, rozmiar M. 6. Bluzeczka firmy Greenpoint, S 7. Koszula w paski marki Mark&Spencer. Stan bardzo dobry. Rozmiar 38 M. 8. Świetny cieplutki bezrękawnik, bardzo wygodny, stan idealny, miałam do na sobie tylko raz. Rozmiar z metki to S, ale według mnie pasuje na M. 9. Spodnie jeansowe, rozmiar to typowe M, stan dobry. 10. Spodnie marki Cropp, stan bardzo dobry, kolor to jasny jeans, rozmiar M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie porządki w mojej szafie!
11. Bluzka czarno-srebrna z długim rękawem, duży dekolt. Stan bardzo dobry, rozmiar to typowe xs.
12. Czarny sweter, bardzo ciepły z dużym kołnierzem, rozmiar M, ale będzie też dobry na S lub L. Stan dobry, sweter jest trochę zmechacony. 13. Czarna bluzeczka zdobiona dyskretnymi błyszczącymi motywami kwiatowymi. Stan bardzo dobry, rozmiar S/M, ale na większe też będzie pasował bo jest to jakby oversize. 14. Biała tunika/sukienka w czarne kropeczki. Stan dobry (w niektórych miejscach lekkie zażółcenia, ale nie rzuca się to w oczy), rozmiar S. 15. Spódniczka marki Amisu, stan bardzo dobry, rozmiar 38 M. 16. Spódniczka marki Orsay, rozmiar M, motyw floral, stan bardzo dobry. 17. Stan bardzo dobry, kolor fioletowy z czarnym. wymiary bez rozciągania: szerokość w pasie: 31cm x 2 szerokość w biodrach: 40cm x 2 długość całkowita: 37cm Bardzo ładnie dopasowuje się do figury. 18. Nowa spódniczka mini, motyw floral, rozmiar M, marki Atmosphere Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2011-12-30 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pierwszą bluzę?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1325255638
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za bluzę nr 1?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety jak na razie nic, gdybyś coś dodawała może daj mi znać, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za spodenki w paski ?
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- To niestety podziekuje, spodnie w sumie mi potrzebne nie są ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.