![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
WRZESIEŃ - Clinique, Helena Rubinstein, Lancome, InglotNIEAKTUALNE! NOWY WĄTEK ZNAJDUJE SIĘ TUTAJ! Witam wrześniowo! * Odpisuję na każdą wiadomość, tego samego oczekuję od innych * * W grę wchodzi tylko wysyłka listem poleconym * * Nie interesują mnie ubrania. Biżuteria – jedynie srebrna * * Preferuję wyższą półkę, proszę nie proponować mi innych kosmetyków * dostępne dokładka wymienione Wish list: - dobry krem pod oczy (SkinFood, Clinique i inne) - - pędzle (Real Techniques, Hakuro, MAC, etc.) - - produkty z linii Sensibio Biodermy - Pełna lista tutaj. Wymieniam się głównie na rzeczy z tej listy. Niektóre przedmioty oddam za drobiazgi, ale przydatne - nie wymieniam niczego na siłę. I. Wymienię tylko i wyłącznie za wish. Jeśli chcesz się wymienić, napisz konkretnie, co oferujesz w zamian. Makijaż * SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream * - #1, 50 g, użyty dwa razy - wymienię najchętniej na podkład Natura Siberica (można kusić) - wish list * Helena Rubinstein Magic Concealer * - kolor 01 light, opakowanie 15 ml, użyty kilkanaście razy (ubytek niewielki) - KWC * Nature Republic Ice Jelly Primer * - koreańska nawilżająca baza pod makijaż - ubytek ok. 35% (mogę zrobić odlewkę lub oddać całość) - MUA * Biochemia Urody Puder bambusowy * - madzik21 - nowy, nieodplombowany Pielęgnacja * Sephora Ultimata moisture hydrating cream * - charlotte89 - 50 ml (zużycie niewielkie) - wymienię za inną pielęgnację, chętnie naturalną * Eucerin Krem neutralizujący zaczerwieniena skóry * - smieszka250 - 50 ml, użyty kilkanaście razy - KWC II. Wymienię za konkretną, przydatną rzecz. Makijaż * Lancome L'Absolu Rouge * - szminka w kolorze 176, nowa, nietestowana (kartonik lekko pogięty) - chętnie wymienię na kilka przydatnych rzeczy (np. pędzle EcoTools, maskę łagodzącą Bioderma Sensibio) * Clarins Mono Couleur * - cień w kolorze 13 Sunny Yelow, testowany (ubytek niewidoczny) * Clinique Blushing Blush Polder Blush * - makeupola - róż w kolorze 20 Bashful Plum, 1.8 g (ubytek minimalny) - wymienię za jasny róż/brązer/rozświetlacz mineralny - wish list * L'Oreal True Match Correcting Concealer * - smieszka250 - kolor 2 Vanilla, 5 ml, testowany (ubytek minimalny) * L’Oreal Extra-Volume Collagene * - mascara w kolorze czarnym, ubytek ok. 40% * Sephora Kohl and liner Waterproof eye pencil * - 01 keep black, użyta dwa razy (nakrętka lekko pęknięta) * Sephora Colorful Mono Eye-Shadow * - kolor Suede N*15, testowany (ubytek minimalny) * paleta Inglot w systemie Freedom * - wymiary 12x10 cm, niewielkie ślady używania * Inglot Eye Shadow Matrix * - kolory: żółty, złoty, khaki, testowany (ubytek minimalny) * Inglot Face Blush * - la6 - odcień 82, testowany (ubytek minimalny) * Inglot Freedom System * - róż w kolorze 100, użyty kilka razy (zużycie niewielkie) - wymienię za jasny róż/brązer/rozświetlacz mineralny - wish list * Rimmel Eyebrow Pencil * - kolor 002 hazel, testowana (zużycie minimalne) - wymienię za inną kredkę do brwi (chłodny, szarawy brąz) * Maybelline Line Definer Liquid Eyeliner * - makeupola - flamaster w kolorze Noir-Black, użyty kilka/kilkanaście razy * Sally Hansen Diamond Strength * - lakier w kolorze 21 Brilliant Blush, 13.3 ml, nowy, nieotwierany Pielęgnacja * Clinique Dramatically different moisturizing lioton * - emulsja 30 ml (została połowa) * Korres White Tea Facial Cleanser * - Kimiko666 - żel 20ml, użyty dwa razy (ubytek ok. 5-10%) * Sephora Waterproof eye makeup remover * - Kimiko666 - płyn 50 ml, używany (ubytek ok. 30%) III. Oddam za drobiazg, do większej wymiany mogę dorzucić gratis. Makijaż * Bourjois Eclat Mineral Pressed Powder * - smieszka250 - 02 Vanilie, używany (zostało ok. 50-60%) - kosmetyk jest pokruszony (można używać jak pudru sypkiego) * błyszczyk L'Oreal Glam Shine * - 01 Clear Crystal, 6 ml, nieotwierany (opakowanie lekko przetarte) * Maybelline Liquid Eyeliner * - makeupola - Black – 61, 5 ml, zostało ok. 50% - opakowanie zniszczone, obdrapane (od czyszczenia) - brak daty ważności, wygląda na świeży Paznokcie * lakier Sally Hansen Maximum Growth * - odcień złoty, 13.3 ml (zużycie ok. 10%) * lakier Yves Rocher Vernis Nail Polish * - R001 Nude rose, 3 ml, nowy * lakier Rimmel Lycra PRO * - 421 Clearly Clear, 12 ml (zostało ok. 20%, rozrobiony zmywaczem) Pielęgnacja * Himalaya Herbals Lip Balm * - smieszka250 - 10 g, użyty 3 razy * L'Oreal Pure Zone Przeciw zaskórnikom * - krem 50 ml (zostało ok. 30%) * Garnier Essentials Regenerating eye cream * - smieszka250 - krem 15 ml (zostało ok. 85%) * wazelina kosmetyczna Bielenda * - słoiczek 25 ml (ubytek dwóch aplikacji) * Sephora Supreme cleasing foam * - 150 ml (zostało ok. 10-15%, butelka ma ślady używania) * Dove Supreme Body Silk * - smieszka250 - 300 ml (zostało ok. 65%, wkropiłam do niego trochę zapachu DKNY Be Delicious) * balsam Avon Soft&Smooth hair minimising lioton * - 250 ml (zostało ok. 35%) * dezodorant w sprayu Rexona Women Crystal Aqua * - 150 ml (zostało niewiele, na wypróbowanie) * Clean & Clear Sine Control daily facial wash * - 150 ml (zostało ok. 20%) * Nicea Visage Young be beautiful * - krem nawilżający + lekki podkład (coś w stylu kremu BB) - kolor natural, 75 ml (pozostało ok. 60%) - brak daty ważności Akcesoria * mini-zalotka Inglot * - używana (lekko obdrapana, nie do końca doczyszczona) * ekologiczna torba na zakupy Yves Rocher * - nowa IV. Próbki – oddam całość za coś konkretnego lub pojedynczo jako gratis. perfumy Naomi by Naomi Campbell - smieszka250 perfumy Mexx Fresh Woman - smieszka250 perfumy Puma Urban Motion Woman - smieszka250 balsam Clarins Lift-Minceur Haute Definition balsam Dermika Body Passione balsam Dr Irena Eris SPA Resort krem Olay Age Defying Anti-Wrinkle krem Dermika Vitamina P Plus krem na noc L'Oreal Kod Młodości krem Estee Lauder Resilience Lift Extreme krem Dr Irena Eris Fortessimo
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2012-12-08 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ - Clinique, Helena Rubinstein, Lancome, Inglot
cos u mnie za:
* Helena Rubinstein Magic Concealer *
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Widziałam na Twojej WISHLISCIE, że interesują Cię lakiery Essie. Mam Mademoiselle użytą tylko raz 2 warstwy na paznokcie u rąk. Byłabym zainteresowana pudrem bambusowym u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za to (lub część)
* Eucerin Krem neutralizujący zaczerwieniena skóry * * L'Oreal True Match Correcting Concealer * * Bourjois Eclat Mineral Pressed Powder * * Himalaya Herbals Lip Balm * i próbki perfum? Mam w wątku książkowym Harrego Pottera o angielsku ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
* Eucerin Krem neutralizujący zaczerwieniena skóry *
- 50 ml, użyty kilkanaście razy - KWC * Korres White Tea Facial Cleanser * - żel 20ml, użyty dwa razy (ubytek ok. 5-10%) cos u mnie? odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać obydwie, ale przesyłka będzie dosyć ciężka... Masz zdjęcie tych rzeczy, które chciałam?
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
* Biochemia Urody Puder bambusowy *
- nowy, nieodplombowany coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za * Clinique Blushing Blush Polder Blush *
- róż w kolorze 20 Bashful Plum, 1.8 g (ubytek minimalny) - wymienię za róż mineralny?
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Interesuje mnie: Nature Republic Ice Jelly Primer Clinique Blushing Blush Polder 20 Blush Bashful Plum ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Wszystko to, co napisałaś ![]() Podoba mi się jeszcze błyszczyk L'Oreal Glam Shine 01 Clear Crystal i ekologiczna torba YR. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- OK, super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Kurcze, zauważyłam właśnie, że ten róż nie jest pełnowymiarowy - ma 1,8g - to takie maleństwo? To zmienia postać rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- A za całą bazę i róż co byś konkretnie chciała? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-09-09 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Oszust internetowy
|
hej, wiem, ze juz pisałysmy i nic nie wychodziło, ale nie mialam regularnego dostepu do netu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się grzybek
![]()
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
Chodziło mi o doprecyzowanie co "konkretnie" ode mnie z wątku.
Jakie lakiery i jakie miniatury (i czy Carmex też i co jeszcze ewentualnie) za róż i bazę? I czy w ogóle całą bazę możesz oddać, bo nie chcę odlewki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wieczne Kutango
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie wpadłam na to, by zajrzeć do starego wątku
![]() Co powiesz na * Eucerin Krem neutralizujący zaczerwieniena skóry * * L'Oreal True Match Correcting Concealer * * Bourjois Eclat Mineral Pressed Powder * * Garnier Essentials Regenerating eye cream * * Dove Supreme Body Silk * i próbki perfum za obie książki? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Czekam na Ragnarok
|
OK, może tak być (z odlewką bazy - jaka ilość?).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
Tak, wolałabym w oryginalnym pojemniczku. Jaką pojemność ma słoiczek? I czy kolor to zielony (melon) czy żółty (lemon)?
Lancome Hydra Zen Yeux Neurocalm, żel-krem pod oczy, 3ml, nowy Clarins, Daily Energizer Cream, 5ml, raz użyty Bioderma Sensibio Light, Soothing Cream, krem łagodzący o lekkiej konsystencji, 5ml tubka, nowy Clarins, Beauty Flash Balm, maseczka upiększająca, tubka 5ml, nowa Avon Speed Dry+, lakier szybkoschnący, kolor Ballerina, użyty 2-3 razy, 12ml za róż, błyszczyk, torbę, odlewkę primera. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-09-10 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Krem redukujący zaczerwienienia bym wzięła
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Kurcze, szkoda bo bym dużo dała za ten krem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
Przepraszam za zawracanie głowy, ale po głębszym namyśle, czy mogłabym jednak zrezygnować? Malutko tego primera, a i na róż pełnowymiarowy się napaliłam
![]() Przepraszam jeszcze raz za chwiejność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
mam puder mineralny z bare minerals w kolorze light fairy light i warm deep pelnowymiarowe opakowania z tym ze w light i fairy light zuzyte jest gdzies 1/4, oprocz tego mam bronzer bare minerals z zestawu starter kit, uzyty moze ze 2 razy oraz mineral veil stopien zuzycia taki jak bronzera. Mam tez roz bare minerals pelnowymiarowe opakowanie raz uzyty oraz rozswietlacz z bare minerals i.d. pure radiance
![]() Jesli cos Cie interesuje to daj znac ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- jestem na wakacjach, wroce w niedziele i zrobie zdjecia ok? podklad fairy light to drugi w kolejnosci podklad, naprawde jasny, mozesz zobaczyc swatche w internecie.rozswietlacz pure radiance rowniez mozesz zobaczyc swatche w necie, on moze sluzyc ci bardziej jako delikatny bronzer z delikatnymi drobinkami lub w lecie jak jestes opalona na cala buzie, intensywnosc zalezy od tego ile go nalozysz ale jest naprawde delikatny. brazer jest jeden do wszystkich kolorow w zaleznosci od ilosci taki bedziesz miala efekt. roz nie jest w kolorze brzoskwini -> raczej taki delikatny dziewczecy roz z efektem tafli
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
U Ciebie podoba mi się błyszczyk L'Oreal Glam Shine.
Ale to za dużo jak za miniaturkę. Chyba, że byś chciała też tą drugą ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się grzybek bb i baza nawilżająca pod makijaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Helena Rubinstein Magic Concealer
L'Oreal True Match Correcting Concealer U Ciebie zainteresowały mnie te dwa korektory ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- A masz może jeszcze jakieś korektory/podkłady poza wątkiem ? ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- To ja na razie podziękuję. Daj mi znać w razie gdyby korektor L`Oreal się zwolnił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.