|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń, różne rozmiary
Nieaktualne
Zależy mi żeby pozbyć się rzeczy w miarę szybko, niektóre oddam za potrzebne mi drobiazgi przy innych mogę trochę marudzić. Szukam: Specjalistyczne produkty przeciw wypadaniu włosów (seboradin, dermena nuvoxidyl, kapsułki radical) Za ramoneskę z jasnego jeansu oddam wiele Książki do nauki hiszpańskiego dla początkujących Białe nowe i w idealnym stanie t-shirty, bokserki Dobry podkład w jasnym odcieniu Platformy rozm. 39 Akumulatorki i ładowarka (paluszki) Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2013-02-21 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń, różne rozmiary
1. Tunika rozmiar M, stan bdb nie ma
2. Koszula Marks&Spencer w rozmiarze 42 (lub jako oversize dla mniejszych rozmiarów). Koszula jest delikatnie prześwitująca, jednak mniej niż zwykłe mgiełki. Nie ma śladów użytkowania. Kolor to intensywna czerwień, zdjęcia nie oddają jej uroku. 3.Ciemnofioletowe satynowe spodnie terranova rozmiar XS, ale dobre na S 4. Nietoperzowa tunika w paseczki, rozmiar S 5. pleciony sweterek marki Marc Aurel w kolorze koralowym. Sweterek był założony zaledwie kilka razy, jest w stanie bardzo dobrym. Rozmiar to 38 (M). 6.Czarna mgiełka, rozmiar 38. Pod szyją wiązana kokarda. Koszula ma lekkie bufki, krótki rękawek. Jest w stanie bardzo dobrym. 7. sweterek marki Marks&Spencer. Sweterek był założony zaledwie kilka razy, jest w stanie bardzo dobrym. Rozmiar sweterka to 12 (czyli polskie 40/L), dla mniejszych rozm. może służyć jako oversize Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2013-01-07 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Marynarka firmy Austin Reed, 100 % wełny, stan idealny, rozmiar z metki 12, ma podszewkę. Stylizowana na męską, taliowana, na rękawach guziczki.
Oddam za coś o podobnej wartości (marynarki tej firmy kosztują ok. 300 euro) Zdjęcie robione telefonem i nie pokazuje koloru, marynarka jest ciemnogranatowa z jasnymi prążkami. Wymiary: Długość od ramienia 68cm Długość rękawa (od pachy) 45 cm Od pachy do pachy (mierzone na plecach) 48 cm Czarny sweterkowy bezrękawnik, nowy bez metek, terranova, dobry na XS/S Sweter z wzorem warkocza, stan bdb+ rozmiar uni, bardzo ciepły - oddam tylko za coś z wish!! Szara marynarka, rozmiar 36 stan idealny - za coś ekstra (kolor tak jak na zdjęciu z bliska) Wymiary: Długość od ramienia 53cm Długość rękawa (od pachy) 45 cm Od pachy do pachy (mierzone na plecach) 42 cm Spódnica ołówkowa rozmiar S, stan bdb (była zszywana na szwie z tyłu, poza tym nie ma śladów użytkowania) Nowa z metkami mgiełka, kolor czarny, na dekolcie kwiaty, rozmiar S/M. Ma pod spodem podszyty materiał, tak że nie prześwituje. Z tyłu gumeczka, dzięki której dopasowuje się do ciała. Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2013-01-06 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dokladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze sie nie wcinam cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1357497895
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, w tym momencie niestety nic dla siebie nie widzę. pozdrawiam!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.