![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
so Elixir, rose Absolue, CK, school, guerlain MAJ
NIEAKTUALNE!!!!!
Mam do wymiany sporo rzeczy, zakupoholiczka ze mnie i mam mnóstwo rzeczy, które chętnie wymienię. Przechowuję moje skarby bardzo starannie w odpowiedniej temperaturze i zaciemnieniu, większośc jest nowa, często mam czegoś po 2 lub 3 sztuki (lub nawet więcej) w zapasie. Oto lista: MAM NEROLI YVES ROCHER 30ML W KARTONIKU, BRAK JEDNEGO PSIKA!!!!!! 1. Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 2. Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 3. Yves Rocher Rose Absolue edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 4. Yves Rocher Riche creme Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc 50ml NOWY ZAFOLIOWANY 5. Yves Rocher Riche Creme Intensywne Serum przeciwzmarczkowe 40ml NOWE ZAFOLIOWANE 6. Cure Solution Maseczka przywracająca świeżośc i blas 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 7. Yves Rocher Mleczko ujędrniająco- Napinające do biustu 100ml Nowe, Nieużywane 8. Yves Rocher Mleczko Nawilżające do skóry normalnej i suchej z sokiem z agawy 200ml, NOWE, nieużywane. 9. Yves Rocher Mleczko perfumowane So Elixir Purple 200ml, NOWE, nieużywane. 10. Yves Rocher Mleczko Perfumowane So Elixir 200ml, NOWE, nieużywane. 11. Yves Rocher Mleczko perfumowane Comme Une Evidence 200ml, NOWE, nieużywane. 12. Yves Rocher SEXY PULP tusz do rzęs nowy w folii! 9ml 13. Miniatury nowe Moment de Bonhuer x2 po 5ml 14. Zielona herbata, nowa nietknięta z pudełka nawet, 125ml 15. Yves Rocher Pomadka francuska róża nowa folia!! 16. Yves Rocher MINAITURA VOILE D AMBRE X 2 5ML NOWA NIEUŻYWANA!! PRAKTYCZNIE NIEDOSTĘPNA W POLSCE JUŻ!! 17. cień yves rocher diamentowy róż, użyty raz!! 18. krem BB odcien light nowy 50ml 19. Cure Solutions krem rewitalizujący 50ml w folii 20. so elixir edt 30ml zuzycie widoczne na foto!! INNE 1. CK Night Obsession początkowo 100ml, oryginalny foto zużycie 2. kate moss MUSE tester oryginalny 50ml, zużycie maleńkie widać na foto. 3. AVON BOND GIRL 007 w kartoniku, zuzycie widoczne na foto. 4. AVON, BATH snowflakes 25gram kąpielowe konfetii. Używane 2 razy kilka płatków. 5. Avon Płyn do kąpieli Winter Rose zużycie widoczne na zdjęciu. pojemność początkowa 500ml. 6. scholl przywieziony z berlina dezodorant do butów zabijający ponad 99.90% bakterii i grzybów. Pojemność 200ml. Nowy!! 7. Woda perfumowana Guess by guess, pojemnosć 30ml , użyta 2 razy oryginalna!! 8. odlewka z wizażu guerlain shalimar zużycie widoczne na foto, pojemność wyjściowa 15ml 9. vichy dercos, oryginalne z aptekki 7ampułek z nowym dozownikiem 10. kallos Flexible Hair Spray, nowy!! oddam za lakier do włosów nowy. 11. próbka nowa Angela 12. krem Loreal triple active noc pozostało około 20-25ml z opakowania 50ml 13. loreal triple activ dzień pozostało około 35ml z 50ml SZUKAM: 1. w obojetnie jakiej poejmności miss dior cherie (ta sprzed reformułacji) 2. Guerlaina la petite robe noir (woda toaletowa, perfumowana, balsam perfumowany cokolwiek) 3. Flower Party summer Yves rocher 4. Maseł The body shop 5. balsamów do ciała La roche posay 6. olejków suchych z drobinkami lub bez NUXE i balsamu do ust w słoiczku 7. kylie minouge sweet darling lub showtime !! 8. limitowanek letnich yves rocher (żele, wody mango marakuja, owoce leśne) 9. Cieni pyłkowych yves rocher 10. avon today wersja heart 11. Yves rocher mleczko nawilżające creme riche pojemnośc 200ml 12. Werbena yves rocher i jeszcze może byc lancome la vie est belle ![]() Chce się szybko wymienić, mam jeszcze oryginalne miss dior nowa wersja 50ml z lekkim zużyciem. prosze nie pytać o wymianę za miss dior i ck za avon, dove lub essence ! taka mała prośba;];] pozdrawiam i zapraszam ![]()
WYMIANKA 10.2017 Edytowane przez dzastinaaaaa Czas edycji: 2013-06-14 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Oddam so Elixir, rose Absolue, CK, school, guerlain
![]() - Yves Rocher Rose Absolue edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA - Yves Rocher MINAITURA VOILE D AMBRE 5ML NOWA NIEUŻYWANA - AVON, BATH snowflakes 25gram kąpielowe konfetii. Używane 2 razy kilka płatków - scholl przywieziony z berlina dezodorant do butów zabijający ponad 99.90% bakterii i grzybów. Pojemność 200ml I ewentualnie: - Zielona herbata, nowa nietknięta z pudełka nawet, 125ml ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Jeśli nic nie widzisz to niestety propozycji nie wymyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za oba so elixir??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA ??
Mam suchy olejek,co prawda nie Nuxe,ale moze sie skusisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
7. Woda perfumowana Guess by guess, pojemnosć 30ml , użyta 2 razy oryginalna!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
:)
|
cos za CK Night
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
12. Yves Rocher SEXY PULP tusz do rzęs nowy w folii! 9ml
14. Zielona herbata, nowa nietknięta z pudełka nawet, 125ml cos u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694239 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za krem Cure Solution?
![]() |
#9 |
🦄
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie? Interesuje mnie Rose Absolue i Zielona Herbata. Poza wątkiem mam używane masło jagodowe TBS (została około połowa, masło wydobywane tylko łyżką, nietykane paluchami!) i zafoliowane masło bodajże papaya. Mam również olejek Nuxe z drobinkami 50 ml, z niewielkim ubytkiem.
Link do mojego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690652
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
. CK Night Obsession początkowo 100ml, oryginalny foto zużycie
2. kate moss MUSE tester oryginalny 50ml, zużycie maleńkie widać na foto. 3. AVON BOND GIRL 007 w kartoniku, zuzycie widoczne na foto. 7. Woda perfumowana Guess by guess, pojemnosć 30ml , użyta 2 razy oryginalna!! 3. Yves Rocher Rose Absolue edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA coś u mnie za któreś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
hej, zieloną herbatę już mam ale chętnie zamieniłabym się na coś z tego:
MAM NEROLI YVES ROCHER 30ML W KARTONIKU, BRAK JEDNEGO PSIKA!!!!!! 3. Yves Rocher Rose Absolue edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 10. Yves Rocher Mleczko Perfumowane So Elixir 200ml, NOWE, nieużywane. 2. kate moss MUSE tester oryginalny 50ml, zużycie maleńkie widać na foto. 3. AVON BOND GIRL 007 w kartoniku, zuzycie widoczne na foto. 7. Woda perfumowana Guess by guess, pojemnosć 30ml , użyta 2 razy oryginalna!! te pogrubione najbardziej, może dobrałabyś sobie coś jeszcze ode mnie, albo mogę poszukać poza wątkiem ![]() Edytowane przez amelia91 Czas edycji: 2013-05-26 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej ja po:
Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA MÓJ WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679586 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA lub ck?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
🦄
|
Jasne, mogę zrobić fotki olejku Nuxe i masła jagodowego, ale to drugie mam w drugim mieszkaniu, ale ono jest nowe i w folii, a zapach to na 95% papaya, zadzwonię do domu żeby mi to sprawdzili.
![]() |
#19 |
🦄
|
Nie mam nic z zapachów z Twojej wish. Jeżeli chodzi o MdB to już jestem umówiona, że dostanę go od innej Wizażanki. Hmmm zastanawiam się, czym bym Cię mogła skusić za RA... Poza wątkiem mam dwie mgiełki Aquolina- malinową i anyżową, ale to raczej za Zieloną Herbatę. Mam tez L'Imperatrice D&G, która jest piękna, ale jakoś wyjątkowo na mnie nie leży.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
a co by Cie interesowało jeszcze bo nie wiem czego szukac?
![]() ![]() z miniatur vichy coś bym znalazła i mam apteczny Physiogel Balsam łagodzący do ciała 3 x 10 ml ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-05-26 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
oj, nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
za szybko pochwaliłam sie miniaturami z Vichy, siostra sie do nich dobrała
![]() ![]() spokojnie wystarczy na kilka aplikacji ![]() ok nie ma sprawy oddam alantan plus, kylie i Physiogel ![]() ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-05-26 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Coś za perfumowaną wodę Gues by Guess i odlewkę Guerlain Shalimar? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: so Elixir, rose Absolue, CK, school, guerlain MAJ
1. Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA
2. Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA COŚ ZA KTÓREŚ?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi się u Ciebie: Woda perfumowana Guess by guess, pojemnosć 30ml , użyta 2 razy oryginalna!! oraz Miss Dior może znajdziesz coś u mnie? ![]() (poza wątkiem mam nowy zestaw kosmetyków Vichy w srebrnym pudełku (3 miniaturki kosmetyków oraz 2 saszetki kremów) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A nie wyparzyłabys czegoś jeszcze żeby było ok za miss dior... nawet na górkę moge coś oddać
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Nie mam u siebie żadnego Avonu czy innej drogeryjnej/niskiej półki, ale ok... nie musisz być złośliwa. A cene MD... znam, także bez przesady! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś za BB cream lub za Miss Dior?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
scholl przywieziony z berlina dezodorant do butów zabijający ponad 99.90% bakterii i grzybów. Pojemność 200ml.
kate moss MUSE tester oryginalny 50ml coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.