![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Sierpień:azjatyckie, MAC,CLINIQUE, drogeryjne
Witajcie w moim wątku wymiankowym
Zasady: - ty piszesz u mnie a ja u ciebie - za nowe kosmetyki oczekuję z reguły także nowych - w razie pytań odnośnie daty produkcji, ważności - pisz! - prosze nie pisać wiadomości "coś u mnie?" - pisz konkretnie co cie zainteresowało - nie odmieniam się CZĘŚĆ ZDJĘĆ JEST W POŚCIE 251 i 252 Zastrzegam sobie prawo do zbycia kosmetyków poza wątkiem. GRUPA I: KOSMETYKI AZJATYCKIE 1. Sheet Mask: - Missha, Pearl - Missha, Aloe - Missha, Sea Kelp - Missha, Caviar - Missha, Red Ginseng - Missha, Pomegranate - Missha, Lemon 4. Próbki (saszetki) – kremy BB: - Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit, 8szt - Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit+Nymph Aura Volumer, 5 szt - Etude House, CC Cream, Silky, 1 szt - Elisha Coy, Tripple BB, 14 szt - Elisha Coy, Premium Gold Mineral BB, 5 szt - Elisha Coy, Always Nuddy BB 23, 5 szt - BRTC, Jasmine Water BB Cream, 3 szt - BRTC, Gold Caviar BB Cream, 1 szt - BRTC, Blemish Recover Balm, 1 szt - BRTC, Vitalizer Laser Aid BB Cream, 1 szt - TonyMoly, Expert triple BB Cream, 3 szt - TonyMoly, Aura, CC Cream, 2 szt - Missha, Signature Real Complete BB Cream, 3 szt - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 3 szt - Lioele, Secret Pore Rich Balm, 1 szt - Lioele, Triple the solution BB Cream, 3 szt - Skin Food, Good Afternoon BB Cream, 1 szt - Skin Food, Agave Cactus Sun BB Cream, 6 szt - Skin Food, Aloe Sun BB Cream, 6 szt, - Skin Food, Mushroom Multi Care BB Cream, 6 szt - Skin Food, Platinum Grape Essential BB Cream, 6 szt 5. Próbki (saszetki) – pielęgnacja: - TonyMoly, Red Appletox Honey Cream, 3 szt - TonyMoly, Floria, Whitening Capsule Essence, 1 szt - TonyMoly, Intense care dual effect sleeping pack, 1 szt - Holika Holika, Aqua Fatnasy, Cream, 1 szt - Missha, Super Aqua refreshing cleansing foam, 1 szt - Missha, all around, Safe Block, Waterproof Sun Milk, 2 szt - Dr Jart Ctrl-a 3in1: Liquid Foam, Speedy Serum, Beauty Balm, 1 szt - Bio Essence, Face Lifting Cream with ATP, 1 szt - Lioele, Multi Seaweed Gel, 1 szt - Lioele, Dr Ampoule, 1 szt - Lioele, V-line, Waterdrop Sleeping Pack, 1 szt - Elisha Coy, Vita Capsule Cleanser, 5 szt - Etude House, Collagen Moistfull, cream, 3 szt - Skin Food, Royal Honey Emulsion, 10 szt, - Skin Food, Gold Caviar Collagen Cream, 10 szt, - Skin Food, GoldKiwi Sun Cream, 7 szt, - Skin Food, Black Egg Pore Primer, 10 szt - Skin Food, Tomato Wrinkle Sun Cream, 10 szt - Skin Food, Carrot Sun Cream, 9szt - Skin Food, Facial Water Vita-C cream, 9 szt GRUPA II - PIELĘGNACJA 1.Pielęgnacja twarzy: - Vichy, Capital Soleil, SPF 50, ochrona słoneczna, efekt matujący, użyty dosłownie raz, otwarty tydzień temu, zostało ok 48 z 50 ml - Lierac Demaquillant Douceur, płyn micelarny do twarzy, 400 ml NOWY - La roche posay - effaclar - żel do mycia twarzy, NOWY (zafoliowany) - AVON, Planet Spa, ampułki do twarzy rewitalizujące z chińskim żeńszeniem, 4*2 ml, NOWY - Ziaja, Maska z zieloną glinką,Nuno, otwarta tydzień temu, ubytek: ok 3 ml z 60 ml - AVON Planet SPA maseczka odżywcza z masłem shea - użyta raz - AVON Planet SPA maseczka Bali Botanica - użyta raz - AVON Solutions, complete balance - użyta raz - Skin79, Sun Protection Balm Spf 50+, PA+++, Compact (otwarty 3 tygodnie temu, użyty dwa razy, brak gąbeczki) 2.Peelingi w saszetkach do twarzy/ maseczki do twarzy UWAGA: tu wszystkie produkty są w saszetkach i są nowe. jeśli gdzies pisze że ma pół opakowania tzn że w skład produktu wchodziły dwie saszetki - Bielenda, peeling gruboziarnisty 1/2 opakowania - Bielenda, peeling drobnoziarnisty 1/2 opakowania - Bielenda, Eco Care - maseczka z glinką sieloną - Perfecta, maseczka przeciwzmarszczkowa z aktywną soją i ceramidami roślinnymi - Perfecta, peeling enzymatyczny+maseczka głęboko oczyszczająca - Ziaja, maska antystresowa - Ziaja, maska kojąca - Ziaja, maska nawilżająca - Ziaja, maska regenerująca - Ziaja, dotleniająca - Mooya, maska + serum z grzybami ganoderma - Efektima maseczka dogłębnie oczyszczająca - Efektima, maseczka przeciwzmarszczkowa 3.Kosmetyki Antycellulitowe: - Avon Anew Clinical Body Contouring Treatment NOWY 4.Kremy do rąk: - Farmona, -20C: protect hands, krem do rąk, 100 ml, NOWY 5.Pielęgnacja włosow - Kerabond - zestaw saszetek do pielęgnacji włosów: Szampon, olejek, maseczka (po 2 saszetki) 6.Balsamy,masła do ciała - La Roche Posay, Anthelios, Mleczko do ciała SPF 50+, 300 ml NOWY - Bielenda, mleczko do ciała jagoda acai i awokado, 250 ml, NOWY 9. Pielęgnacja paznokci: - Eveline SOS dla kruchych paznokci, użyty raz, otwarcie, luty 2014 1. Pudry/podkłady/korektory: - Clinique, Almost powder makeup, odcień 03 light, kod E33, przetestowany (wczoraj tj 22.08) 2. Kolorówka do oczu: - Sephora, Brązowa kredka do oczu, wersja mini, NOWA (zafoliowana) - Clinique, High Impact Mascara, testowana jednokrotnie, pojemność podrózna 4 g, otwarta ok 5 tygodni temu - INGLOT, pigment nr 59, zostało ok 40% opakowania, otwarty ok roku temu - MAC Paint Pot: Idyllic, zużycie: 1/4 słoiczka maksymalnie, otwarty ok 2 lata temu - MAC Paint Pot: Pure Creation: zużycie może 1/5 słoiczka, nie więcej, otwarty ok 2 lata temu - Maybelline Color Tatoo - Turquoise Forever, użyty raz do swatcha, otwarty tydzień temu - Cienie Inglot- kupione w jakimś inglotowym szale i otwarte ok 7 miesięcy temu, zamienię głownie na inne cienie (jeśli ich cena będzie wyższa to odpowiednio np 3 ingloty za jeden), zużycie małe, wkłady są i kwadratowe i okragłe, zainteresowanym prześlę zdjęcia: numerki moich inglotów: 53 63 102 103 107 110 112 118 119 134 141 142 147 153 313 327 329 330 337 342 344 349 353 357 358 360 363 390 393 395 397 399 402 419 420 433 434 440 454 456 460 463 467 496 501 502 125R 130R -Inglot, Baza pod cienie, kolor 01, użyty trzy razy, otwart miesiąc temu 3. Produkty do ust: - Golden Rose, Pearl Gloss -błyszczyk z witaminą E, kolor 06, NOWY (w kartoniku) - Manhattan, Colour Splash, błyszczyk, kolor 50R SOft Nude, NOWY - Manhattan, Sweet and Tasty , błyszczyk, kolor Swiss Milk Chocklate, NOWY 5. Lakiery: - Essie, Muchi Muchi, NOWY, zabezpieczony naklejką - Essie, Mademoiselle, NOWY, zabezpieczony naklejką - Essie, Lacquered Up, NOWY, zabezpieczony naklejką - Golden Rose , Color Rich nr 41 (otwarty około 2 miesiecy temu) - Golden Rose , Color Rich nr 104 (otwarty około 2 miesiecy temu) - Golden Rose , Color Rich nr 113 (otwarty około 2 miesiecy temu) Golden Rose Matte, kolor 20 (otwarty około 2 miesiecy temu) - Golden Rose, seria Matte Satin, kolor Nude 04 NOWY - Golden Rose, seria Matte Satin, kolor Nude 05 NOWY - Golden Rose - Matte Effect Top Coat NOWY 6. Zapachy: - Calvin Klein, Eternity Moment, 30 ml (bez jednego testowego psika) - Adidas, Fizzy Energy, 75 ml, NOWY Edytowane przez kitschia Czas edycji: 2014-10-02 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień:azjatyckie, MAC,CLINIQUE, drogeryjne
- Dr Jart+, BB Silver Label, - otwarty ok 2 miesiące temu, ubyło ok 2-3 ml(jednorazowy test).
- BRTC, Gold Caviar BB Cream, 1 szt - BRTC, Blemish Recover Balm, 1 szt cos u mnie? oddam wiele ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za Bahamę? Coś bym pewni dobrała, żeby się opłacało, ale zerknij czy widzisz coś u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za roz Mac ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kurcze, jednak nic nie dobiorę
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie?
![]() - Lierac Demaquillant Douceur, płyn micelarny do twarzy, 400 ml NOWY - Ziaja rebuild - reduktor cellulitu 150 ml, NOWY - Farmona, Fresh&Beauty, rytualne masło do ciała z zieloną herbatą i limonką, 200 ml NOWY - Bielenda, mleczko do ciała jagoda acai i awokado, 250 ml, NOWY - Rexona clear Aqua - antyperspirant, 40 ml NOWY - Mariza, puder ryżowy 5g, NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
A za Lieraca nic już nie znajdziesz?
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- To poproszę jeszcze o daty ważności kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś w moich wątkach za:
Bielenda, Enzymatyczny peeling dotleniający, 1/2 opakowania - Bielenda, hydrożelowa maseczka ultra nawilżająca 1/2 opakowania - Bielenda, oczyszczająca maseczka wygładzająca, efekt detoksykujący - Bielenda, błyskawicznie napinająca maseczka koktajlowa z efektem liftingu wolumerycznego - Bielenda, esencja młodości, maseczka nawilżająca na pierwsze zmarszczki - Perfecta, maseczka koktajlowa rozświetlająca , pojemność XL - Perfecta, maseczka wygładzająca z kwasami AHA - Perfecta, peeling enzymatyczny, z minerałami morskimi i enzymem z papai - Ziaja rebuild - reduktor cellulitu 150 ml, NOWY - Eveline, Slim Extreme 3 D, superskoncentrowane serum modelujące pośladki, 200 ml, NOWY - Rexona clear Aqua - antyperspirant, 40 ml NOWY
![]() |
![]() |
#12 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znalazłabyś coś u mnie za wkłady Inglota? szukam różnych kwadratowych- gdybyś coś u w moich wątkach wpadło Ci w oko i mogłabyś wymienić ,które Twoje wkłady to kwadraty, to na pewno dogadałybyśmy się co do ilości i numerów
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Mizon, Snail Repair Blemish Balm, - otwarty ok 2 miesiące temu, ubyło ok 2-3 ml(jednorazowy test), - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 3 szt - Perfecta, maseczka wygładzająca z kwasami AHA - Eveline, Slim Extreme 3 D, superskoncentrowane serum modelujące pośladki, 200 ml, NOWY - L'Oreal, korektor Lumi Maqigue odcień 1. przetestowany 2 razy, otwarty ok 3 tygodni temu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie? zwlaszcza za kosmetyki do wlosow
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej, podobają mi się:
- Perfecta, maseczka koktajlowa rozświetlająca , pojemność XL - Ziaja, maska antystresowa - Ziaja, maska kojąca - Ziaja, maska nawilżająca - Ziaja, maska regenerująca - Ziaja, dotleniająca - Perfecta, maseczka wygładzająca z kwasami AHA - Bielenda, hydrożelowa maseczka ultra nawilżająca 1/2 opakowania - Bielenda, oczyszczająca maseczka wygładzająca, efekt detoksykujący - Schwarzkopf, Glisskur hair repair, total repair szampon - Bielenda, mleczko do ciała jagoda acai i awokad czy znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Coś za Bahamę?
![]() Edit: jednak po obejrzeniu swatchy obawiam się, że może być za ciemna więc jednak ją sobie daruje ![]() Edytowane przez Neyve Czas edycji: 2014-08-19 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
rozumiem, w takim razie mogłoby być bez Rexony
![]() uważam, że za te rzeczy, które podobają mi się u Ciebie tj. Bielenda, Enzymatyczny peeling dotleniający, 1/2 opakowania - Bielenda, hydrożelowa maseczka ultra nawilżająca 1/2 opakowania - Bielenda, oczyszczająca maseczka wygładzająca, efekt detoksykujący - Bielenda, błyskawicznie napinająca maseczka koktajlowa z efektem liftingu wolumerycznego - Bielenda, esencja młodości, maseczka nawilżająca na pierwsze zmarszczki - Perfecta, maseczka koktajlowa rozświetlająca , pojemność XL - Perfecta, maseczka wygładzająca z kwasami AHA - Perfecta, peeling enzymatyczny, z minerałami morskimi i enzymem z papai - Ziaja rebuild - reduktor cellulitu 150 ml, NOWY - Eveline, Slim Extreme 3 D, superskoncentrowane serum modelujące pośladki, 200 ml, NOWY nie muszę nic dobierać skoro Ty chcesz ode mnie te 2 błyszczyki ![]() ![]() mam tylko jedno pytanie- czy wszystkie te maseczki+ dwa balsamy nie są już po dacie ważności? nie musisz podawać daty każdej rzeczy osobno, bardziej chodzi mi o informacje czy któraś z nich nie jest po terminie? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- tak, doczytałam o tych saszetkach ![]() w takim razie z chęcią oddam te dwa błyszczyki za te saszetki, które wypisałam wyżej+ balsam z Ziaji+ balsam z Eveline modelujący pośladki ![]() idę więc na pw ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
- Dr Jart+, BB Silver Label
- Bielenda, mleczko do ciała jagoda acai i awokado, 250 ml, NOWY - Green Pharmacy, masło do ciała: drzewo herbaciane i zielona glinka, 200 ml, NOWY znajdziesz sobie coś u mnie? Na Dr Jarcie zależałoby mi najbardziej ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za coś z poniższych:
- Lierac, Demaquillant Purete, żel do mycia twarzy 400 ml NOWY - Lierac, Tonique Eclat, tonik do twarzy, 400 ml NOWY - Lierac Demaquillant Douceur, płyn micelarny do twarzy, 400 ml NOWY - Eveline, Slim Extreme 4D - diamentowe serum wyszczuplające, 250 ml, NOWY ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
BRTC, Jasmine Moist Powder, 5gramowa miniaturka pudru do twarzy, przetestowana raz Elisha Coy, Always Nuddy BB 24, 6 szt Dr Jart Ctrl-a 3in1: Liquid Foam, Speedy Serum, Beauty Balm, 1 szt Elisha Coy, Skin Reapiring Snail Cream, 2 szt Elisha Coy, Vita Capsule Cleanser, 5 szt AVON Planet SPA maseczka Bali Botanica - użyta raz Eveline, Slim Extreme 3 D, superskoncentrowane serum modelujące pośladki, 200 ml, NOWY L'Oreal, korektor Lumi Maqigue odcień 1. przetestowany 2 razy, otwarty ok 3 tygodni temu Clinique, High Impact Mascara, testowana jednokrotnie, pojemność podrózna 4 g, otwarta ok 5 tygodni temu Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47773130
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie zaElisha Coy, Always Nuddy BB24, - otwarty ok 2 miesiące temu, ubyło ok 2-3 ml(jednorazowy test),
- Dr Jart+, BB Silver Label, - otwarty ok 2 miesiące temu, ubyło ok 2-3 ml(jednorazowy test).? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Chetnie DDML przygarne.
edit: w sumie moglabym Ci "zabrac" tez: - Eveline, Slim Extreme 4D - diamentowe serum wyszczuplające, 250 ml, NOWY - Eveline, Slim Extreme 3 D, superskoncentrowane serum modelujące pośladki, 200 ml, NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
oki, rozumiem. Przy wymianie cieni wspomniałaś, że chcesz je wymienić na inne cienie- gdybyś Była zainteresowana wypiekanymi cieniami Bourjois , to daj znać,mam kilka poza wątkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
:)
|
podoba mi się kilka rzexzy, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
przygarnełabym:
po próbce większości z bb kremów - żel biosiarczkowy do twarzy kosmetyki antycelulitowe (poza avonem) krem DDM z clinique może któres z maseł do ciała kremy do rąk odżywka 2fazowa do włosów korektor lumi magique high impact mascara cienie i pigmenty kobo/ inglot- Chciałabym zobaczyc tylko fotki róże- wszystkie Masz baardzo dużo rzeczy których 'potrzebuję' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za : 1. Sheet Mask: - Missha, Aloe - Missha, Sea Kelp - Missha, Caviar - Missha, Red Ginseng - Missha, Pomegranate - Missha, Lemon - Missha, Raspberry - Missha, Honey ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się u ciebie - Lierac, Tonique Eclat, tonik do twarzy, 400 ml NOWY. Zajrzyj do moich wątków – może coś znajdziesz w zamian?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jakiej pojemności jest bb Dr Jarta?
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- i jeszcze przygarnęłabym L'Oreal, korektor Lumi Maqigue? wybierzesz sobie coś za obie rzeczy? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.