![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń - Zoeva, The Balm, La Prairie i inne różnościZAPRASZAM ![]() Kilka zasad: - wysyłam w bąblach, poleconym, z reguły ekonom. - osoba z liczbą poniżej 30 przekupek lub posiadająca negatyw wysyła pierwsza - trzymam dowód nadania i za zaginięcie paczki z winy poczty nie odpowiadam - PROSZĘ NIE KLEIĆ TAŚMĄ PO KOSMETYKACH!!! _________________________ _________________________ _________________________ na szaro wymienione SZUKAM: Rolek w rozm.39 ![]() oraz Vichy Aqualia Thermal bogata konsystencja- lub innego nawilżającego kremu do cery suchej Vichy Ideal Teint 15 Guerlain Meteorites najlepiej odcień 03 lub 02 Odżywki do rzęs Revitalash Szminek Bourjois Rouge Edition Velvet Estee Lauder Idealist Shiseido glow revital serum- próbki Shiseido Benefiance Concentrated pod oczy na zapas Kosmetyków Sesderma Paletek i pędzli Zoeva Olej jojoba, arganowy, tamanu
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-03-02 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Zoeva, The Balm, La Prairie i inne różności
Pudry/ rozświetlacze / bronzery
Wibo Diamond Illuminator, testowany The Balm Mary Lou Manizer, zużycie ok.5 % i nadal używam, nie wiem czy oddam Benefit High beam- zostało ok.30% z 4ml Gosh- pasiak, testowany KLIK La Prairie puder w kolorze 02, 56 g .
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-04-21 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Podkłady
Revlon photoready, kolor 003, nowy drugi zostało ok.80-85%, kolor 003 shell Rimmel lasting finish 25h with comfort serum, w butelce, zostało 80-90%, kolor 100 ivory Rimmel lasting finish 25h w tubce ok. 80% Bell Ladycode nowy, kolor light beige Bourjois flower perfection Jest jakieś 85% kolor 52 vanille Korektor Maybelline Instant Anti- Age Effekt, kolor 20 nude, bez gąbeczki-oderwana, jest ok. 90% .
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-04-21 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja
Aussie odżywcza mgiełka, jest 90% Babuszka Agafia -maska drożdżowa,ważność 01.2017, 3/4 pojemności Clarins Maseczka Baume Beauté Eclair, jest 90% Loreal men expert hydra energetic, krem nawilżający przeciw oznakom zmęczenia 50 ml; użyty raz Inne Perfumy FM nr 18, 30 ml; odpowiednik Chanel - Coco Mademoiselle, bez kilku psików Maskara Rimmel Scandaleyes nowa Oriflame, Apple & Cinnamon krem do rąk, użyty raz; 07/17 .
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-04-21 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Palety
Zoeva En Taupe, żużycie znikome, jak nowa, z kartonikiem Paletka Kiko, testowana- ciężko uchwycić odpowiedni odcień- real foto w 4 i 5 załączniku- nr wkładów od lewej 224, 223, 236- kolory najlepiej wg mnie oddaje 4 załącznik Paletka Lovely, testowana .
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-01-21 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Buty
1) Białe ciżemki, założone raz, rozmiar 39 2) Szpilki, obcas 10 cm, rozmiar 38, założone raz w biurze 3) Szpilki ślubne, stan nowy, rozmiar 38, kokarda ecru 4) Beżowe sandałki rozmiar 37 Komplety Czerwony sexy komplet: koszulka gorsecik, majtki, pończochy +żabki, kajdanki. Nowy, rozm. S/M Obsesive sexy komplet w panterkę, nowy DOKŁADKA 18.01 Czapka, nowa z metką Komin ze złotą nitką, nowy, bez metki Chusta w panterkę, nowa, nie ma metki Granatowa sukienka, założona 2x, stan bdb rozmiar M/L długość 90 cm, w biodrach mierzone na płasko ok. 50 cm, z tyłu zapinana na zamek Podkolanówki rozm. 37-41, nowe Czarne rajstopy ze wzorem, były raz założone stan bdb, rozm 3/4 .
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-01-21 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Książki wszystkie w stanie bdb
Taniec na cienkim lodzie Impuls Przestań całować żaby Portfel, tworzywo sztuczne, nówka Włosy blond na klipsy, długość ok. 50 cm, 4 pasma, dwa szerokie, 2 wąskie, nowe, nieużywane Białe pończochy, rozmiar 3/ 4, nówki brak foto Białe balony metaliczne,brak foto, dla zainteresowanych mogę policzyć DOKŁADKA 27.02, Rajstopy popielate wzorek, rozmiar uni, nowe .
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-02-27 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dokładka 06.01.
Leginsy termiczne 100% poliester, w środku ocieplane rozmiar M, nówki z metką. Glass Carmani, talerz dekoracyjny, nowy DOKŁADKA 18.01 Wszystko nowe, część ma metki i bez. Rozmiary z metek to nieraz nawet kilka XXXXL, ale te pozycje przy których nie podałam rozmiaru dobre na M/L/XL Foto 3 Getry w panterkę, ocieplane, w środku a'la polarek Foto 4 Legginsy z cekinami, na jednych brakuje paru świecidełek, 2 sztuki Foto 5 Rajstopy grubsze, mają wzór, z tyłu na tyłku dwa szwy, rozm. M/L Foto 6 Legginsy Thermo z metki S/M, mają jeden szew z przodu i z tyłu Foto 7 Legginsy grubsze, w środku a'la polar, bez szwów Foto 8 Rajstopy ocieplane, w środku a'la polar, dwa szwy na tyłku, mają ślady od zagięć, albo fabryczne 4 sztuki Foto 9 Rajstopy ocieplane, w środku a'la polar, z delikatnym wzorem, dwa szwy na tyłku, mają ślady od zagięć, albo fabryczne 2 sztuki Foto 10 Legginsy grubsze, ze zdobieniami, z tyłu dwa szwy, mają ślady od zagięć, albo fabryczne .
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2016-03-03 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś w moich wątkach za paletkę Zoeva?
![]() |
![]() |
#10 |
Welcome to Jamrock
|
Zoeva Entaupe, żużycie znikome, jak nowa, z kartonikiem
Benefit High beam- zostało ok.30% coś u mnie w obu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana książkami, jeśli coś u mnie znajdziesz innego niż książki w zamian
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za The Balm Mary Lou Manizer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
witaj
![]() poza tym interesuje mnie jeszcze: kremik do rak ori krem loreal men pasiak gosh clarins maska odsypka la priarie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Zoeva Entaupe, żużycie znikome, jak nowa, z kartonikiem
coś u mnie? z Twoich poszukiwanych mam w wątku odżywkę do rzęs ![]()
![]() |
#15 |
Welcome to Jamrock
|
mogę oddać o ile coś sobie jeszcze dobierzesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie za mary lou i/lub paletę zoeva?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za paletkę zoeva lub mary lou?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
cos w zamian za The Balm Mary Lou Manizer, zużycie ok.5 %? mam paletkę Zoeva poza wątkiem
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Mary Lou lub rozświetlacz benefitu?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za maske drozdzowa, palete zoeva i tusz?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
no to zonk.. bo ja dokładnie tę samą.. nie skuszę Cie niczym w sumie to bardzo chętnie bym od Ciebie wzieła te Marysie..
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jeśli komuś nie odpisałam proszę się przypomnieć, mogłam pominąć
![]() + zrobiłam małą dokładkę ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.