![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KWIECIEŃ Nuxe Avene Auriga kawa Sleek Paese Ochnik Zara
Nieaktualne
Witam! Z góry dziękuję za Avon i Oriflame oraz pielęgnację drogeryjną. Generalnie pielęgnacji mam dużo, więc raczej się za nią nie wymieniam. W tej chwili szukam głównie : - Beauty Blender lub jajo Real Techniqe - koraliki i inna biżuteria Pandora ![]() - lakiery hybrydowe Shellac/Semilac! - palety Naked Urban Decay lub Too Faced - wszelkie sprzęty domowe, kuchenne, ogólnie wyposażenie domu itp. aktualnie najbardziej blendera do zup - odsypka Secret Brightening Powder Laura Mercier - odlewka Chanel Chance - kosmetyki mineralne - podkłady, róże, cienie itp. - BB krem Lily Lolo - najjaśniejszy lub jasny odcień - czarne skórzane baleriny rozmiar 37, najzwyklejsze gładkie, bez żadnych udziwnień - wybranych produktów Organique, Phenome i innych naturalnych - grzebyka do rozczesywania rzęs z Douglasa Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek bądź z przekupkami neutralnymi lub negatywnymi. Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, wystarczy poprosić.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2016-12-26 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Nuxe Avene Auriga kawa Sleek Paese Ochnik Zara
Nuxe Nuxellence Jeunese nowy, data ważności 08.2016 bez kartonika
Nuxe Nuxuriance serum nowe, data ważności 10.2016bez kartonika Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki Avene Physiolift krem pod oczy 15 ml nowy data ważności 06.2018 Avene Physiolift emulsja na dzień 30 ml nowa data ważności 06.2018 AVENE PhysioLift DZIEŃ Krem wygładzający 30 ml NOWY data ważności 07.2018 NUXE perfumy Prodigieux 50 ml NOWE bez kartonika AURIGA Flavo C 8% witaminy c 2x3ml NOWE data ważności 06.2017 NUXE suchy olejek NOWY 10 ml (daty na 2017) - kilka sztuk
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2016-09-05 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
NUXE suchy olejek z drobinkami NOWY 10 ml mam kilka sztuk, daty ważności 11.2016
Nuxe miniaturki kremów Prodiegeuse i Nuxellence NOWE oba po 15 ml, mogę wymienić razem lub osobno, mam kilka sztuk Nuxe puder brązujący NOWY bez kartonika, zdjęcie z internetu Kawa 100% Arabica Etiopia Awasas Mielona 250g - Destination - EKO NOWA data ważności 09.09.2016 Książka Hebda Klaudyna Ziołowy zakątek. Kosmetyki, które zrobisz w domu tylko przejrzana, bez oznak użytkowania Eveline, Argan Oil, korektor kryjąco-rozświetlający z olejkiem arganowym 8w1, Nude, 7 ml, przetestowany na ręce Eveline, Extra Soft Bio, Luksusowy krem ujędrniająco - wygładzający `Bio olejek makadamia` NOWY Książki: Buffy postrach wampirów - wszystkie 4 tomy Stephanie Mayer - Zmierzch Nalini Sihgh - W niewoli zmysłów Wszystkie raz przeczytane w stanie bdb. Aderma Dermalibour+ Krem regenerujący 50 ml nowy data ważności 05.2018
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2016-09-21 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pharmaceris Puri-Capilium żel kojący zaczerwienienia do mycia twarzy i oczu 190 ml nowy data ważności 09.2018
PAESE Liquid Deepliner Eyeliner w płynie CZARNY otwarty pod koniec marca, użyty trzy razy Sleek ultra mattes v2 darks, paletka używana niewiele, nie ma pacynki
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2016-06-15 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ubrania:
1. Pudrowa sukienka Bik Bok. Rozmiar XS. Stan dobry, posiada malutkie zaciągnięcia w różnych miejscach, co jest nieuniknione przy tym materialne, ale nie jest to nic większego niż 3-4 mm, więc nie widać przy noszeniu ;-) 2. Nowa sukienka w kolorze kremowym, rozmiar XS, tylko ją delikatnie przeprałam, ale nigdy nie nosiłam. 3. Płaszcz Zara, rozmiar z metki L, stan idealny, kilka razy ubrany, bardzo porządny. Prawie identyczny ze zdjęciem katalogowym, akurat do tego modelu nie mogłam znaleźć. 4. Buty, wszystkie nowe, rozmiar 37.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cos za Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nuxe puder brązujący NOWY bez kartonika, zdjęcie z internetu
Kawa 100% Arabica Etiopia Awasas Mielona 250g - Destination - EKO NOWA data ważności 09.09.2016 AURIGA Flavo C 8% witaminy c 2x3ml NOWE data ważności 06.2017NUXE suchy olejek NOWY m 10 ml (daty na 2017) coś u mnie? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie:
Avene woda termalna NUXE suchy olejek z drobinkami NOWY 10 ml NUXE suchy olejek NOWY mam pojemności 50 ml (04.2016) i 10 ml Znalazłabyś coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
paletkę sleek AURIGA Flavo C 8% witaminy c 2x3ml NOWE data ważności 06.2017 Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki Avene Physiolift krem pod oczy 15 ml nowy data ważności 06.2018 ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Chętnie przygarnęłabym sporą część Twoich kosmetyków, zwłaszcza serum Auriga i krem pod oczy Avene. Znalazłabyś coś w moim wątku? ![]() Pozdrawiam! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś za kosmetyki Avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki
NUXE perfumy Prodigieux 50 ml NOWE bez kartonika NUXE suchy olejek z drobinkami NOWY 10 ml Kawa 100% Arabica Etiopia Awasas Mielona 250g - Destination - EKO NOWA data ważności 09.09.2016 coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś mi wizaz ostatnio szaleje, nie widzę własnych postów, nie wiem, czy dostałaś moją wiadomość; pisałam w spr. torebki Ochnik, czy możesz pokazać fotkę na człowieku... mam jakieś torebki poza wątkiem, zwłaszcza jedną atrakcyjną, która jest mi ciut za mała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za wody Avene?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Czyli chciałabyś MAC za:
Avene woda termalna NUXE suchy olejek z drobinkami NOWY 10 ml x2 NUXE suchy olejek NOWY mam pojemności 50 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pewnie w grę by wchodziła jedna woda za Semilaca?
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- To jednak podziękuję, bo wymiana 1 za 1 przy tej wartości jest nieopłacalna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Coś w któryms z moich watkow za wode termalna i krem pod oczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A jakie masz ewentualnie próbki z nuxa - może występuje próbka balsamu do ust?
![]() Z Vichy może posiadasz jakieś próbki filtrów? A jak nic z w/w to ewentualnie z tego watku kolejny Nuxe z drobinkami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej widziałabym cos u mnie za żel pharmaceris i krem pod oczy Avene?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mam do oddania semilac Sleeping Beuty (otwarty w listopadzie, manicure na 3 paznokciach), Strong White (otwarty 3 tygodnie temu, mani na 1 paznokciu), syis beuty blender (nowy, fabrycznie zapakowany), cienie mineralne LL (wiekowe już niestety). Nie mam aktualnego wątku, więc jeśli coś Cię zainteresowało, to możesz odpisać w starym lub u siebie. U Ciebie podobają mi się wody termalne, mini olejek Nuxe bez drobinek i książka K.Hebdy. Może uda się poskładać jakąś wymianę ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy głównie nuxe, avene, żel pharmaceris, może zainteresowalyby Cię filtr Biodermy u mnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.