|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LUTY Nuxe Avene Galenic Paese Sleek Zara
NIEAKTUALNY
Witam! Z góry dziękuję za Avon i Oriflame oraz pielęgnację drogeryjną. Generalnie pielęgnacji mam dużo, więc raczej się za nią nie wymieniam. Nie wymieniam się na siłę. Mogę się skusić na: - Beauty Blender lub jajo Real Techniqe - koraliki i inna biżuteria Pandora ![]() - lakiery hybrydowe Shellac/Semilac - palety Naked Urban Decay lub Too Faced - wszelkie sprzęty domowe, kuchenne, ogólnie wyposażenie domu itp. - odlewka Chanel Chance, chętnie resztka w oryginalnym flakonie - kosmetyki mineralne - podkłady, róże, cienie itp. - BB krem Lily Lolo najjaśniejszy lub jasny odcień - czarne skórzane baleriny rozmiar 37, najzwyklejsze gładkie, bez żadnych udziwnień - wybranych produktów Organique, Phenome i innych naturalnych Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek bądź z przekupkami neutralnymi lub negatywnymi. Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, wystarczy poprosić.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2017-12-04 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY Nuxe Avene Galenic Paese Sleek Zara
Nuxe Prodigieux edp 50 ml - ubytek widać na zdjęciu
Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki GALÉNIC Ophycée Korektor błyskawicznie wygładzający data ważności 07.2018 PAESE Liquid Deepliner Eyeliner w płynie CZARNY otwarty pod koniec marca, użyty trzy razy Sleek ultra mattes v2 darks, paletka używana niewiele, nie ma pacynki Irena Eris Clinic Way 1 2 Serum Przeciwzmarszczkowe 30ml nowe data ważności 12.2018
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ubrania:
1. Pudrowa sukienka Bik Bok. Rozmiar XS. Stan dobry, posiada malutkie zaciągnięcia w różnych miejscach, co jest nieuniknione przy tym materialne, ale nie jest to nic większego niż 3-4 mm, więc nie widać przy noszeniu ;-) 2. Nowa sukienka w kolorze kremowym, rozmiar XS, tylko ją delikatnie przeprałam, ale nigdy nie nosiłam. 3. Płaszcz Zara, rozmiar z metki L, stan idealny, kilka razy ubrany, bardzo porządny. Prawie identyczny ze zdjęciem katalogowym, akurat do tego modelu nie mogłam znaleźć. 4. Buty, wszystkie nowe, rozmiar 37.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za balerinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś za wody termalne ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Avene woda termalna nowa 150 ml dwie sztuki
?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.